duminică, 27 septembrie 2015

Music for Dogs and Pets: Relaxing Sleeping Music for Dogs, Cats and Othe...

Dogs Annoying Cats with Their Friendship - Huffington Post

Baby laughs while cat plays with his toys

Paul Anka - Put Your Head On My Shoulder (1963 Version)

Simply Red - Shine On

Sheryl Crow - If It Makes You Happy - Sheryl Crow

EDERA (Ricordi del cuore) - Amedeo Minghi

Fred Astaire and Rita Hayworth - Amazing dance scene

artmyway

http://www.artmyway.ro/

targ 10.10.


Chicpick va invita la Moftmood pe 10 octombrie in cadrul celei de-a 4a editie a unui targ fitze free! :)))


alte  detalii in curand

consultati si pagina organizatorilor evenimentului

Dionne Warwick, Elton John, Gladys Knight ,Stevie Wonder - Thats What Fr...

Ace of Base - Happy Nation ( live )

Madonna - Ghosttown

leut pe alee

This lion cubs mini roar is just so adorable! Awwwww
https://m.youtube.com/watch?v=UH8bkmm9XlY&feature=youtu.be

despre pise

http://www.dose.com/animals/2637/23-Reasons-Fat-Cats-Are-Undeniably-The-Best-Cats-ab963-4?llid=lGen&utm_source=sz-social&utm_medium=9XxW&utm_campaign=lGen&luid=ff5342e3-4e05-4e26-ba96-ea7d58fc75e1

Karen Carpenter - Don't Cry For Me Argentina

creaturi pufoase

http://www.ploosh.ro/

Pawn Stars: How a Pawn Works

imagini de la Breslo

Breslo added 212 new photos to the album: Dichisar - Ziua 1. Hai!
Prima zi a fost minunata! Hai si voi duminica!, se intampla aici >> https://goo.gl/38PjiQ

nu ratati azi

EXPO FELINA SOFISTICAT LA ROMEXPO - participa GIA, NIL-handmade in beneficiul GIA, PURINA - stand expo, Hill's-stand expo on-line, Whiskas&Sheba, pet-shop Zoomania cu promotii la Nutraline si alte reduceri, Catrioska, etc, Minuni. ro ofera bunute- tarte, ceai; mai gasim inghetata, etc; merita; recomand; am fost ieri; 10 lei intrarea/adult, reducere pensionari etc


Garage Sale Yard sale in Dianei 4

Shop our closet in bar  A1 Amzei

festivalul medieval Curtea Veche

Dichisar Breslo in Hub zona Unirii-Curtea Veche langa dm, et. 2&3, exista lift, sunt si ateliere creatie, zone relaxare, bar;  merita; am fost ieri, mi-a placut, recomand; tombola; intrarea gratuita;

party pt catei la Red Panda Barbu Vacarescu langa benzinarie si Billa

reguli pt o viata mai buna

CELE 7 REGULI DE VIATA ALE LUI PARACELSUS
 REGULA  NR.1:
Imbunatateste-ti starea de sanatate... Pentru a face acest lucru, trebuie sa respiram cat mai des cu putinta, profund si ritmic umplandu-ne plamanii cu aer proaspat. Bea in fiecare zi, cu inghitituri mici, doi litri de apa. Mananca multe fructe si mesteca mancarea cat poti de mult. Evita alcoolul, tutunul si medicamentele in afara cazului in care nu urmezi vreun tratament pentru vreo afectiune. Baia zilnica este un obicei pe care il datorezi propriei tale demnitati.
REGULA  NR. 2:
Alunga din spiritul tau orice idee de pesimism, de resentiment, de ura, de plictiseala, de tristete, de razbunare sau de saracie, in ciuda tuturor motivelor pentru care ele ar putea exista... Fugi de orice ocazie de-a avea de-a face cu oameni care sunt viciosi, josnici, dezaprobatori, lenesi si barfitori; evita de asemenea oamenii care sunt vanitosi sau vulgari, pe cei care au o capacitate naturala inferioara de intelegere sau pe cei ale caror subiecte de conversatie sunt senzualiste.
REGULA  NR. 3:
Fa cat mai mult bine cu putinta... Ajuta orice persoana care s-ar putea afla in nevoie, insa niciodata sa nu ai o slabiciune pentru cineva mai mult decat trebuie. Trebuie sa ai grija de energia proprie si sa eviti formele inutile de sentimentalism.
REGULA  NR. 4:
Uita orice ofensa, sau mai bine, straduieste-te sa te gandesti la binele si bunastarea celui mai mare dusman al tau... Sufletul tau este un templu care nu trebuie sa fie niciodata corupt de ura. Suntem cu totii fiinte minunate care sunt calauzite de o voce interioara. Ai in vedere insa faptul ca aceasta voce nu iti va vorbi deodata. Este nevoie sa te pregatesti pentru ea in timp, distrugand straturile suprapuse ale vechilor comportamente, ganduri si greseli care iti apasa sufletul. Sufletul este divin si perfect in sine, insa lipsit de putere din cauza metodelor imperfecte pe care i le-ai furnizat pentru manifestarea sa.
REGULA  NR. 5:
Retrage-te in fiecare zi intr-un loc unde nimeni nu te poate deranja, cel putin pentru jumatate de ora... Stai cat mai confortabil cu putinta, cu ochii pe jumatate inchisi si fara sa te gandesti la nimic. Acest lucru intareste puternic creierul si spiritul si te pune in contact cu energiile bune. In aceasta forma de meditatie si tacere, ne pot veni idei stralucite, capabile sa ne schimbe intreaga existenta. In cele din urma, toate problemele tale vor fi rezolvate victorios de vocea interioara care te va ghida in acele momente, impreuna cu constiinta ta. Acesta este diamantul de care vorbea Socrate.
REGULA  NR. 6:
Mentine o tacere absoluta asupra tuturor chestiunilor personale... Ca si cum ai fi facut un juramant solemn, abtine-te de a expune celorlalti, chiar si celor mai intimi prieteni sau rude, ceea ce gandesti, auzi, stii, inveti, suspectezi sau descoperi. Cel putin pentru o perioada de timp, ar trebui sa fii o casa cu ziduri sau o gradina inchisa. Aceasta este o regula de mare importanta.
REGULA  NR. 7:
Niciodata sa nu te temi de oameni sau de ceea ce ar putea aduce ziua de maine...
Sa ai un suflet puternic, curat si totul se va arata a fi cum nu se poate mai bine. Niciodata sa nu te gandesti la tine ca fiind slab sau singur deoarece in spatele tau se afla armate puternice pe care nici nu ti le poti imagina nici chiar si in cele mai indepartate visuri .
Daca iti ridici moralul, atunci nu va exista niciun rau care sa te atinga. Singurul dusman de care trebuie sa te temi esti tu insuti. Teama si neincrederea in viitor sunt mamele tuturor esecurilor si aduc cu ele dezastru.
Daca studiezi cu atentie oamenii care au noroc, vei vedea ca aplica in mod intuitiv o mare parte din aceste reguli. Este adevarat ca multi oameni care se bucura de prosperitate nu sunt neaparat buni in sensul strict al cuvantului, insa poseda multe din virtutile mentionate in aceste 7 reguli.
 

pise

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini