Postări

Se afișează postări din septembrie 30, 2015

"I BELIEVE I CAN FLY" by @MJ_THE_BEAGLE on Instagram! ;-)

Imagine

Saving Speedo the Cat - An inspiring, cute and funny kitten who just wan...

Imagine

APEL UMANITAR URGENT COLECTA JOI 1.10 ZONA COCOR

Imagine
Andreea C Nastase
Prieteni, daca cineva are, poate cumpara sau dona imunoglobulina pentru jigodie si parvoviroza si o pelerina de ploaie, va rog tare mult sa le aduceti maine la colecta, ora 19.00. Multumesc!
I am asking my romanian friends if thet can buy or donate for Liliana's dogs imunoglubuline for distemper and parvovirosis, and a raincoat for her! Thank you!


Andreea C Nastase Joi 01.10. 2015, de la 19.00 la 20.00 voi fi in parcarea din spatele magazinului Cocor, intre Unirii si Universitate, asteptand pe oricine doreste sa daruiasca Lilianei orice considera de cuviinta. Eu am facut o lista cu cele necesare si acestea ar fi: mancare, medicamente, vitamine, deparazitari catei&pisici, produse de curatenie si igiena personala (detergent vase si rufe, deodorant, servetele umede, sapun, pasta de dinti), Zinnat pastile - Liliana are parodontoza si nu si-a permis medicatie decat pt cateva zile, haine&incaltaminte, poarta 36 la ambele, lenjerie de pat sau paturi.

Ennio Morricone - Malena-Tribute to Monica Bellucci

Imagine

Crazy cats do crazy things

Imagine

despre Tara Soarelui Rasare

Despre Japonia si japonezi
Sa trecem in revista mai jos zece lucruri interesante despre Tara Soarelui Rasare, care ne ajuta sa intelegem mai bine o civilizatie impresionanta:
  1. La intrarea in fiecare casa japoneza, podeaua este ridicata cu aproximativ 15 centimetri, ceea ce indica faptul ca cei care intra trebuie sa se descalte si sa-si puna papuci. La intrarea in camerele cu podea din "tatami" (o podea traditionala facuta din paie de orez, cu margini din brocart), pragul este inaltat cu 2-5 centimetri, ceea ce inseamna ca si papucii trebuie lasati la usa.   2. Filmele de animatie japoneze reprezinta 60% din productia mondiala in domeniu. Si pentru ca Japonia are atata succes cu desenele animate, in tara exista aproape 130 de scoli pentru actorii care isi pun vocea pe aceste filme.   3. Japonia are procentul cel mai mare de locuitori in varsta din lume, respectiv 21%.   4. Arhipela…

cafenea

A sweet trip to the coffee shop for Valentine's Day! Hey, there's nothing like a good cup of coffee. tongue emoticon
https://www.etsy.com/…/black-cat-valentine-coffeehouse-orig…

apel sustinere cu materiale constructie mini adapost cutei

Sandoiu DanielatoConstructie mini adapost pentru pui abandonati !! Help us rise a mini-shelter for unlucky puppies
Astazi o buna prietena m-a rugat sa specific ce materiale imi mai trebuie pentru terminarea tarcurilor! Dragii mei va fac acum o lista - 20 placi OSB de 8 mm,30 de foi de tabla de 2,5 mm,10 bare de fier patrate ,7 bare de fier dreptunghilare ,4 baxuri poliestiren de 2 ,5-6 saci ciment,restul,adica bazarca,nisip,holsuruburi,electrozi,grinzi,lanti,scandura,plase,care sper sa ne ajunga si alte lucruri care trebuiesc noi le avem deja cumparate! Deci cam asta ar fi lista scumpa mea prietena Irina Andriesei!!!