Postări

Se afișează postări din octombrie 2, 2015

ScoopFree Self-Cleaning Litter Box

Imagine

Un pisoi care adoarme instant! :)

Imagine

Sting - Fragile

Imagine

nu uitati si nu ratati la Casa Universitarilor

zoo aniverseaza ziua animalutelor pe 4.10.

nu uitati 4 octombrie ziua mondiala a animalutelor

Sandy belle

Imagine

nina are o urgenta intro

Imagine

ZILE NAȚIONALE - Republica Guineea: Capitala Conakry – AGERPRES

Ziua mondială a zâmbetului – AGERPRES

Curs gratuit de managementul proiectelor ha ha

La spargerea unei bănci, participă doi spărgători. Primul strigă: „Nu mişcă nimeni! Țineţi cont: banii sunt ai altora, viaţa este a voastră.” Toată lumea din bancă s-a întins pe podea, în linişte. Asta se numeşte „Schimbarea Modului de Gîndire –> "Schimbarea modului convențional de gîndire". O tipă se întinde provocator pe masa din faţa ei, încercînd să atragă atenţia. Spărgătorul i se adresează: „Vă rugăm să fiți civilizată! Acesta este un jaf, nu un viol!” Asta se numeşte „Profesionalism –> Concentrează-te doar pe ceea ce ştii să faci”.  Cînd s-au întors de la seif, spărgătorul cel tînăr (cu studii MBA) i-a spus hoţului mai bătrîn (care avea doar studii primare) „Hai să numărăm cîţi bani am furat!”. Hoţul bătrîn, indignat îi răspunde: „ De ce să pierdem noi atîta timp şi să ne prindă, cînd putem să aflăm diseară, de la ştiri, cîţi bani lipsesc din bancă.” Asta se numeşte „Experienţă –> În zilele noastre, experiența este mult mai importantă decît calificările de pe hîrt…

stiai ca?

In Babilonia acum 1000 de ani obiceiul era ca dupa nunta tatal miresei sa-i dea ginerelui timp de o luna sa bea. Bautura era bere fabricata din miere, de aici provine si denumirea de luna de miere.

Cucuveaua e singura pasare din lume cara vede culoarea albastra..

Salata Caesar si-a primit numele nu de la Julius Caesar ci de la Caesar Cardini care a inventat-o in Tijuana-Mexic in restaurantul Palace.

Putem afirma ca lumea civilizata exista de 3.500 de ani. In toata perioada asta au existat 230 de ani fara razboaie

''Generalul Sherman '' este cel mai inalt copac din lume si se afla in Parcul National Sequoia. Masoara 91 de metri, cu ceva sub cea mai inalta cladire din Romania , Palatul Administrativ din Satu Mare (94 m.)

Alunele se folosesc la fabricarea dinamitei

Placile tectonice ale Terrei se misca tot asa de repede cum ne cresc unghiile.

Pe pamant fiecare zi e cu 0,00000002 secunde mai lunga decat precedenta datorita scaderii vitezei de rotatie a Pamantului.

Scal…

Mindria Italiei (d-ale gurii)

adrese moda

magazin pt oamenii strazii