sâmbătă, 17 octombrie 2015

Top 10 best cat commercials

Sophia Loren Singing and Dancing Greek; Scene from "Boy on a Dolphin"

pleosc

http://pleosc.ro/2015/07/29/29-de-fotografii-fascinante-surprinse-de-a-lungul-istoriei/

daca ai uitat

In case you forgot the essence of happiness:
http://9gag.com/gag/a5K5jdq?ref=fbp

Copilaria anilor `80 - inceputul anilor `90

Santa Esmeralda - Sevilla Nights

LUIS MARIANO: VIOLETAS IMPERIALES

MAKEDONIJA-Dado Topic

Avicii - Waiting For Love

Simon & Garfunkel - Cecilia

Pug Puppy Wants Back On The Motorcycle

beetle


Iata istoria lui VW Beetle, cel mai iubit model din lume - http://bit.ly/1MvVkv7

cu cai

http://komba.net/watch.php?id=4

A. Piazzolla. Libertango

Patricia Petibon - Music clip of "Quando voglio" (from Giulio Cesare)

MY DARLING CLEMENTINE

Toto - Africa

momenteinviata.ro

http://momenteinviata.ro/concluzii/

devorbacutine.eu

http://devorbacutine.eu/cand-spunem-ca-ne-este-dor-de-anumite-locuri-de-un-oras-de-o-strada-nu-este-asa-in-realitate-ne-este-dor-de-oamenii-pe-care-i-am-intalnit-acolo-de-acele-discutii-de-acele-plimbari-de-cei-cu-car/#

NU RATATI DUMINICA INTALNIREA CU PISELE

Interviu despre Camera cu Pisici pe Merg.In Bucuresti:
http://merg.in/…/pisicile-vin-duminica-la-librarie-4964.html

LEAS little rescuerhouse :-)

 Would you like to be a godmother or godfather for one of Lea's dogs and cats and help with the monthly food? Please join: https://www.facebook.com/groups/1661767147428333/

Seiteninfo ♥
Startinformationen
Gegründet am 2012
Adresse
Peris
paypal ::::::::: berzucl@yahoo.com
oder
Diana Hochkogler
IBAN: AT485200000455567971
BIC/SWIFT-Code: HAABAT2K
Bank Institut :ANADI BANK in 9500 Villach ÖSTERREICH
PAYPAL:dianahochkogler@gmx.de
VERMERK :::: LEA

Kurze Beschreibung
The small sanctuary is ran by Lea Zorba Berzuc, one of the volunteers of Asociatia Prieteni Buni - Adopt a Pet in Romania / Irina Iordache

Each dog and cat on this page has a story and wants you to help a little on their way to a forever home

All the dogs and cats in this small sanctuary are rescued from the dangerous streets of Romania and desperately need a forever home...Now there are about 30 that need to find good homes. They are either mine or fostered by me and I work everyday to give them the best life I can offered but I need help to get them adopted and to make place for other animals that suffer and need shelter. Thanks to GIA, Asociatia Prieteni Buni, Save the dogs, and of loving friends like Dana Puscoci, Claudia Dumitru and Anca Baias, I managed to save dozens but desperate situations come in my way everyday...Please share this page and help these angels to find forever homes and help me to rescue some more and foster some more dogs and cats in need. Thank you very much! To contact me you can email me at berzucl@yahoo.com, contact me on my facebook page Lea Berzuc or on the page Paw Sanctuary adoption book.

for cats :-) and dogs :-)

LEA arbeitet mit Irina zusammen .... Sie füttert Hunde und Katzen in den Strassen ....einige versorgt sie medizinisch und andere landen bei Ihr Zuhause .... Freunde unterstützen Sie ...doch es fehlt oft an allen Ecken und Enden ....für Ihre Tiere sucht Sie oft ein gutes Zuhause .... und ist über jede noch so kleine Hilfe und Kontakte erfreut ..... und HELFEN ist eine schöne Sache ♥ DANKE ♥

ALMA are nevoie de sustinere

Veronica Spinulescu added 2 new photos — with Ioana Miricescu. AJUTOR ! Pe multi v-am ajutat sa va gasiti "copiii" patrupezi, pe altii v-am ajutat financiar...alta data ne-ati multumit pt cazurile salvate. De data asta eu si Ioana Miricescu avem nevoie de ajutor. Pentru ALMA - 3 ani, TUMOARE STICKER si DIROFILARIA.
Cont lei: MIRICESCU IOANA ELENA cont: RO86BTRL04401201P89843XX BANCA TRANSILVANIA

Update 16.10 Catelusa a fost internata de urgenta la Iraida Vet: tumora sticker (poze in pv) si dirofilaria frown emoticon Atat eu cat si Ioana Miricescu suntem depasite...Facem tot ce putem sa o salvam insa
ALMA ARE NEVOIE DE VOI.
AJUTOR ...Update 15.10 S-a vorbit cu dr Aurelian Stefan. Luni ora 11:00 va decide ce e de facut. Singura problema: catelusa SANGEREAZA si astazi ii tremurau picioarele.....
Femela golden gasita pe centura Chitila Militari, fara cip, cu tumora sticker.
Ne mobilizam ???? — with Ioana Miricescu and 3 others.

Vass Zoltán, omul înghețat cu inima caldă

Vass Zoltán, omul înghețat cu inima caldă

help

http://stiri.covasnamedia.ro/2015/10/13/vass-zoltan-omul-inghetat-cu-inima-calda/

S.O.S SFANTU GHEORGHE, jud. Covasna!!!
Please SHARE la prietenii vostri si la organizatiile din zona...Cititi linkul.
Omul asta inghetat de frig IMPREUNA CU CEI 9 CAINI AU NEVOIE DE AJUTOR!!
Are 2 huski adulti si 7 pui de la cei doi.....
Please, AJUTATI-L SA-SI CASTREZE CAINII in primul rand.
Sigur are nevoie si de alimente si un loc unde sa se adaposteasca de gerul care va veni curand. :(((
PLEASE SHARE PENTRU AJUTOR. Thank you!

de pe canalul piselor

http://www.catchannel.com/big-cat-little-cat/why-cats-curl-up.aspx#.VgPDMpTlN7w.gmail

aniversare 16 octombrie

National Feral Cat Day celebrated worldwide Oct. 16
www.newsday.com
The 15th anniversary of National Feral Cat Day is celebrated on Friday, Oct. 16, 2015.

lumea vazuta prin ochii piselor

 http://www.wayofcats.com/blog/finding-each-cats-lens/32756

muzica romaneasca


Link-urile de mai jos sunt de la muzica autentic romaneasca, sunt o desfatare, o minune. Corul Armonia este format din preoti, a fost cotat ca cel mai bun in lume in 2013, la un concurs international.apel hranire pisoance Muzeul Satului

Pisici Muzeul Satului at Muzeul Satului Bucureşti
Pisicile din Muzeul Satului va cer ajutorul , au nevoie de mancare Veniti la Muzeul Satului cu mancare pentru ele, sunt foarte putine persoane care le hranesc Este foarte greu mai ales in perioada de iarna , este frig, unele sunt si bolnave Cine poate sa ajute, orice ajutor este binevenit

cu pise

http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/

despre Japonia

Câteva aspecte mai puţin ştiute, ale unui popor care se remarcă printr-o cultură foarte diferită de cea vestică...

1. Ştiaţi că în Japonia copiii fac curat în şcoli în fiecare zi, timp de un sfert de oră, alături de profesori, ceea ce a condus la apariţia unei generaţii caracterizată de modestie şi pasionată de curăţenie? Igiena şi dorinţa lor de a menţine curăţenia, reprezintă o parte a eticii japoneze.

2. Ştiaţi că un angajat japonez din domeniul igienei este numit "inginer de sănătate" şi poate avea un salariu cuprins între 5.000 şi 8.000 de dolari pe lună, iar un om de serviciu este supus unor teste scrise şi orale?

3. Ştiaţi că Japonia nu are resurse naturale şi este expusă la mii de cutremure pe an, dar toate acestea nu au împiedicat-o să devină una dintre cele mai dezvoltate ţări din lume?

4. Ştiaţi că, în doar 10 ani, oraşul Hiroshima a revenit la ceea ce a fost, din punct de vedere economic, înainte de căderea bombei atomice?

5. Ştiaţi că rata de alfabetizare a Japoniei se apropie de 100%?

6. Ştiaţi că în Japonia, elevii de la clasa întâi până la clasa a şasea trebuie să înveţe etica în relaţiile cu ceilalţi oameni?

7. Ştiaţi că japonezii, deşi sunt unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume, nu au servitori? Părinţii sunt responsabili pentru casă şi copii.

8. Ştiaţi că nu există nicio examinare de la clasa întâi până la clasa a treia, pentru că, în opinia japonezilor, scopul educaţiei este de a insufla concepte şi formarea caracterului, nu doar de examinare şi îndoctrinare.

9. Ştiaţi că, dacă te duci la un restaurant de tip bufet suedez în Japonia, veţi observa că oamenii mănâncă doar cât au nevoie, fără a lăsa resturi în urma? Ei nu risipesc mâncarea.

10. Ştiaţi că durata de întârziere a trenurilor din Japonia este de câteva secunde pe an? Ei apreciază valoarea timpului şi sunt foarte punctuali.

11. Ştiaţi că elevi au la dispoziţie o jumătate de oră pentru a servi masa, astfel
încât să li se asigure o digestie corectă. Când cei responsabili au fost întrebaţi despre această problemă, au răspuns: aceşti elevi sunt viitorul Japoniei.

12. Ştiaţi că în Japonia sunt peste 50.000 de oameni care au peste 100 de ani?

13. Ştiaţi că în Japonia au loc aproximativ 2 crime comise cu arme de foc pe an?

14. Ştiaţi că în Japonia este acceptabil să adormi la serviciu pentru că se consideră că somnul este determinat de munca grea?

15. Ştiaţi că trenurile sunt atât de aglomerate încât a fost angajat personal care se ocupă cu împingerea pasagerilor în interiorul acestora?

umorUn sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune: - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana : - Iubi...dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul : - Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa mea, de acasa si de Maricica mea....
O blonda ii povesteste unei prietene: - Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la USA.Deschid si, in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba: - Sotul dumneavoastra este cumva acasa? Nu, spun. La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si ... sanatos. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor curiozitate, oare ce doreste  acest barbat de la sotul meu?

 Bula se duce la doctor si i se plinge: -Doctore, sunt homosexual.
 -Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat!

Femeile sunt ca medaliile olimpice : trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de git o viata intreaga.

Celibatarul este atras de toate femeile, pe cand barbatul casatorit este atras de toate cu exceptia uneia
Soacra vine acasa si spune: - Astazi am fost la coafor.
Ginerele, subtil: - Si era inchis?

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
>
O doamna blonda, aflata la volan, vede in fata ei doi barbati catarandu-se pe un stalp de telegraf.Trecand pe langa ei, le striga:
 -Hei, nu va speriati, am carnet de 10 ani de zile!
>
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate.
Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou: - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra
anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii...
 - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei ?
 - Nu... raspunse primarul jenat.
 - In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fuse intrerupt:
 - In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii.
Umilit, primarul : - Nu stiam, ma iertati...
Insa avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor...
>
Sotia: Iubitule... Ce faci?
 Sotul: Nimic.
Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie.
 Sotul: Cautam data expirarii
>
BUN: Sotia ta nu vorbeste cu tine.
RAU: Vrea sa divorteze.
FATAL: E avocat.
>
Singurul martor la accident este un copil. Un politist vine si-l intreaba: -Ma copile de ce a cazut omul ala de pe schela?
 -Pai l-a batut D-zeu.
 -De ce l-a batut D-zeu?
 -Ca a injurat..
 -Si cum a injurat?
 -Futu-ti Dumnezeii matii de copil, nu mai scutura schela!!!
>
Un betiv, noaptea, s-a ratacit intr-un cimitir.... merge el ce merge balabanindu-se si... zduf! cade gramada intr-un mormant proaspat sapat. Se trezeste din buimaceala si incepe sa strige:- Ajutooor! Ajutooooor!
Nimic, nimeni prin preajma... Mai sta ce mai sta si incepe iar: - Ajutoooooooor!
Dupa cateva ore, normal, i s-a facut frig tipului.. - Ajutoooooooooooooooor! Mie frig!!!
Dupa nici un minut, apare groparu` cu o lopata in mana si incepe sa toarne pamant peste el: - Pai daca te-ai dezvelit....
>


I :Cum ar fi lumea fara barbati?
R : Plina de femei libere, fericite si... grase.


 - Este posibil ca prostia sa fie motivul divorțului?
 - Este posibil, dar, de cele mai multe ori, prostia este motivul căsătoriei.

 - Este adevarat ca femeile trăiesc mai mult decât bărba
ții?
 - Nu toate.  Numai văduvele.

 - Care este cauza principala a neîn
țelegerilor intre femeie și bărbat?
 - Femeia vrea sa trăiască suflet la suflet - bărbatul corp la corp.

 - Care este diferen
ța intre o zână și o vrăjitoare?
 - Un an de căsătorie.

 - Ce însemnează, "sentimente amestecate"?
 - Este atunci cand iti zboara soacra in prapastie, in Mercedesul tau cel nou.

 - Cu ce viteza trebuie sa conduc, ca sa nu ma amendeze poli
ția?
 - Cu, cel pu
țin, 170 km/h. Altfel s-ar putea sa te prindă.

 - De ce, in prezen
ța pacientului, doctorii vorbesc în latina?
 - Pentru ca acesta sa se obi
șnuiască cu o limba moarta.

  Traim in epoca in care un hamburger se strica dupa doi ani si un
laptop dupa patru luni.

 Cel mai vândut produs alimentar în Tinutul Secuiesc este pateul.
 Maghiarii adoră să meargă la Alimentară si sa ceară:
 - Dati-mi, vă rog, “Ardealul”!

 In curand, site-urile de sport vor mai adauga o categorie in meniu,
pe  pagina de start:
Home, Fotbal Intern, Fotbal Extern, Alte Sporturi..., Condamnari.

 - Tu de ce nu te-ai bărbierit? doar stii că trebuie să plecam la teatru!
 - Dar m-am bărbierit.
 - Când?
 - Când ai început tu să te îmbraci.

 Femeia la volan e motivul pentru care te uiti in ambele parti cand traversezi o
 strada cu sens unic.

 Stranii fiinte barbatii astia... Sa se culce cu orice femeie – nici o problema,
 dar cand sa introduca un stick USB strain in calculator, imediat
intreaba: – Da’ nu are virusi?

 Odata cu scumpirea benzinei si motorinei, expresia “pompe funebre”
capata un alt inteles.

 Doua lucruri greu de rezolvat:
 - Sa pui ideile tale in capul altuia.
 - Sa pui banii altuia in buzunarul tau.
Cel care reuseste primul lucru se numeste PROFESOR.
Cel care reuseste al doilea se numeste BUSINESSMAN.
Cel care le reuseste pe amandoua se numeste SOTIE.
Cel care nu reuseste nici una, nici alta, se numeste SOT.

Aseară, automobilul unui procuror s-a tamponat de clădirea bibliotecii
municipale. Poliţia a constatat că, în timpul accidentului, clădirea
bibliotecii se deplasa pe contrasens...

Sotia catre sot:
- In curind e ziua de nastere a mamei. Ce-i daruim?
- Pai, ultima data ce i-am dat?
- Un scaun.
- Atunci, anul asta il racordam la reteaua electrica!

Doi colegi povesteau, la munca, despre neveste:
- Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa. Asta da afectiune!
- Fii serios, prietene! Se numeste investigatie!

Directorul catre adjunct:
- Esti venit abia de un an si ai reusit sa parcurgi toate treptele
ierarhice, de la simplu muncitor, pana mi-ai devenit adjunct.
Felicitari!
- Multumesc, tata!

Fetele se machiaza, se dau cu creme, parfumuri, isi aranjeaza parul in
cel mai mic detaliu.
Baietii se uita la ele si zic:
- Ce fund misto are!

Sânii sunt dovada clara ca si barbatii se pot concentra la doua
lucruri in acelasi
 timp.

- Cum se numeste bagheta aceea care-i face pe barbati sa dispara?
- Test de sarcina.


Scopul sotiei este de a cheltui atatia bani incat sa nu ramana nimic
pentru amanta.


Sunt foarte bun în pat. Pot dormi zile întregi!


 Puradelu' îl întreabă pe Bulibaşa ce este democraţia:
 - Atunci când cheltuim ajutorul social în două zile şi apoi mergem şi
luăm ce-i al altuia, aia e democraţia.
 - Şi ăla nu zice nimic?
 - Ba da, dar aia e rasism.

 Într-un restaurant select, un muzician se apropie de masa lui Bulă
şi-l întreabă:
 - Dumneavoastră aţi cerut ceva de Beethoven?
 - Nu, eu am cerut pui cu smântână.

Un chimist intră într-o farmacie şi întreabă:
 - Aveţi cumva acid acetilsalicilic?
 - Adică aspirină?, întreabă farmacistul.
 - A, da, niciodată nu reuşesc să reţin cuvântul ăsta!

Soţul către soţie:
 - Excepţionale ciuperci. De unde ai reţeta?
 - Dintr-un roman poliţist.

Doi în compartimentul unui tren:
- Ştiţi, sunt în voiaj de nuntă, fac o călătorie în Italia, spune unul.
- Dar soţia unde este? întreabă celălalt.
- A, pe soţie am lăsat-o acasă, ea a mai fost măritată şi a mai văzut Italia.


  La tribunal:
 - Eşti acuzat că ţi-ai omorât soacra cu sânge rece. De ce ai făcut-o?
 - Nevastă-mea mi-a zis...
 - Cum poţi să spui aşa ceva, soţia ta îşi iubea foarte mult mama!
 - Aşa e, dar, înainte de a pleca, în ziua respectivă, mi-a zis:
 "Marcele, dacă, în timp ce doarme, o deranjează vreo musca, n-o
trezi, omoar-o!"

 - ....şi nu uita, spune bunica, în viaţa fiecărei femei ar trebui să
fie doar o singură mare iubire.
 - Şi cine a fost marea ta iubire, bunico?
 - Marinarii...

Pe un şantier, vine o comisie în inspecţie. Şeful de şantier le spune
lucrătorilor:
 - Orice s-ar întâmpla, reacţionaţi în aşa fel de parcă aşa trebuia să fie.
 Vine comisia, priveşte. Deodată, cade un perete. Un lucrător,
bucuros,  se uită la
 ceas:
 - Zece şi treizeci. Exact după grafic!


 O blondă, răvă
șită şi extenuată, se prezintă la medic:
 - Domn doctor, pe lângă blocul meu sunt o grămadă de câini care latră
toată noaptea…
 - Nici-o problemă, nu sunte
ți primul caz, luați aici somniferele
ăstea, or să vă ajute  enorm.
 Peste două săptămâni blonda se-ntoarce  distrusă total.
 Doctorul,perplex:
 - Nu în
țeleg, mă așteptam să vă văd proaspătă și odihnită…
 - Odihnită!?… După ce-alerg toată noaptea după câini?…
Și când prind
câte unul nici d-al naibii nu vrea să-nghită pastila!


 Sotul:
 -Ai bagat masina in garaj?
 Sotia:
 -Partial.


  La stomatolog vine un pacient nou. Doctorului i se pare cunoscut, aşa că se
 uită mai atent la el, după care vesel îi spune:
 - Mă bucur! Dv. sunteţi poliţistul care m-a amendat ieri în parcare, nu-i aşa?

 So
țul și soția se ceartă de vreo 2 ore.
 So
țul, obosit, îi zice:
 - Gata, fie cum zici tu, a
șa vom face!
 - Nu, e prea târziu, m-am răzgândit!

 O blondă supravieţuieşte unui accident cumplit, petrecut pe
Autostrada Soarelui.
 Iese cu chiu cu vai (din  fericire nevătămată) din grămada de fiare
contorsionate şi declară poliţistului:
 - Mergeam liniştită când, deodată, în faţa mea apare un brad. Cotesc
stânga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce  credeţi? Încă un brad!
Din cauza manevrelor bruşte, m-am dat peste cap de vreo 15 ori.
 - Stimată doamnă, suntem pe autostradă şi nu este niciun copac pe o
distanţă de câteva zeci de km. Ceea ce aţi văzut dv. este
odorizantul…
 
 

   

harta rutiera planetara

site - uimitor- Alegeti orasul de plecare si orasul de sosire, apasati Start searching si va va arata ruta, prin toate modurile de transport. Ruta cu harta, catre orice destinatie din lume cu Avion /Autobuz / Tren. Doar faceti click pe link-ul de mai jos si mergeti mai departe.
 

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA ADAPOSTURILE CATEILOR

PE 28.09. LA SPERANTA PE SPLAI PE 05.10. LA TANGANU - ADAPOSTUL SECTORULUI 2 - SITUAT INTR-O COMUNA, DETALII PE FB, TRANSPORT ASIGURAT DIN...

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini