vineri, 20 noiembrie 2015

muzeu

Inviting Home
Presenting a unique collection of museum quality artifacts dating from early to mid century flight. Desktop and space-suspended models, finished in silk fabric, or made in aluminum. Early travel agent advertising objects and colorful balloons. Propellers, clocks, art deco models. A complete collection that fascinates not just a specialized collector, but also an adventurous teenager, or anyone with an interest in flight.

http://www.in vitinghome.com/model -planes/plane-models .htm

Cum sa ne folosim de puterea Legii Atractiei | Secretele

Cum sa ne folosim de puterea Legii Atractiei | Secretele

Un plus de stiri: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic...

Un plus de stiri: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic...: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic!   ...

Movie Stars From Golden Age Of Cinema Dance To “Uptown Funk”

Movie Stars From Golden Age Of Cinema Dance To “Uptown Funk”

si in Sibiu se construieste 1 adapost si au nevoie de sprijin

(DE/EN)
Dragi prieteni Animal Life,

Iata ca incet incet ne apropiem de visul nostru, acela de a avea un locusor linistit pentru cateii pe care ii avem in grija. Stim ca un adapost nu rezolva o problema atat de mare ca aceea a cateilor abandonati, dar va reprezenta cu siguranta un “orfelinat” plin de caldura pentru ei inainte de a-si gasi familia definitiva. Adapostul va dispune de cca 100 de locuri, carantina, spatii interioare si experioare pentru fiecare catel, sala de consultatii si operatii, spatii de primire si de depozitare.
Fiecare catel care va fi cazat aici va fi spalat, deparazitat, vaccinat, tratat, sterilizat si nu in ultimul rand socializat pentru a se potrivi perfect in viitorul sau camin.
Drumul pana la indeplinirea visului nostru este inca lung dar suntem hotarati sa il strabatem pana la capat.
Pentru prima data va oferim aici imagini cu viitorul nostru adapost si promitem sa va tinem la curent pe masura ce avansam, cu autorizatii, devize, sponsorizari, donatii.
Haideti alaturi de noi, puneti o caramida la viitorul adapost si veti contribui la salvarea unor suflete care altfel nu se pot ajuta singure. Pentru orice detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati.

Daca doriti sa ne ajutati in realizarea acestui vis puteti dona folosind una din urmatoarele modalitati:

- Transfer bancar:
BANCA: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN (LEI): RO41RZBR0000060007805439
SWIFT : RZBRROBU
BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor
si a Naturii Animal Life
Scop: Adapostul Animal Life

- Direct la urna Animal Life de la cabinetul veterinar Sky
Vet Sibiu (str. Constitutiei nr. 7)

- Prin intermediul PayPal:
office@animallife.ro

- Luand legatura cu noi prin mesaj privat

Orice sprijin conteaza!

Va multumim!

------------------------------------

Liebe Freunde von Animal Life,

langsam, aber sicher, kommen wir immer näher an die Verwirklichung unseres Traumes einen eigenen Ort zu haben an dem wir alle Hunde die wir aufnehmen, pflegen können. Wir wissen, dass der Bau eines Hundeheimes keine Lösung für das Problem der Streuner bedeutet, aber es wird ihnen einen sicheren, geschützten Ort geben an dem sie sich wohl fühlen können, bis sie eine eigene Familie finden. Das Tierheim wird ungefähr 100 Plätze haben ,Räumlichkeiten draußen und drinnen, Quarantäne, einen Operations- und Behandlungsraum sowie Lagerräume.
Jeder Hund der hier Unterkunft findet, wird gewaschen, entwurmt, geimpft und kastriert/sterilisiert. Mit jedem Hund wird gespielt und jeder wird geliebt bevor er sein endgültiges Zuhause findet.
Vor uns liegt noch ein langer Weg, aber wir sind entschlossen ihn zu laufen.
Hier finden sie Bilder zu diesem Projekt und wir versprechen euch regelmäßig zu dem Stand der Arbeiten zu informieren.
Kommen Sie auf unsere Seite, helfen Sie uns mit dem Bau des Heimes. Sie werden somit Tieren helfen, die sich selbst nicht helfen können. Für nähere Infos melden sie sich bitte bei uns.

Spenden können Sie via PayPal:
office@animallife.ro
Betreff: Spende für das Animal Life Hundeheim

oder auf das Konto von Animal Life:
BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN (EUR) :
RO80 RZBR 0000 0600 1101 3497
SWIFT (BIC) : RZBRROBU
INHABER: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life"
Betreff: Spende für das Animal Life Hundeheim

Jede kleine Unterstützung zählt.
Vielen Dank!

-------------------------------

Dear friends of Animal Life,
Little by little we are getting closer to fulfilling our dream: building a shelter for the dogs we are rescuing. We are painfully aware that one shelter will not solve the great problem of abandoned animals but we hope that our future shelter will provide a warm and „orphanage” until they find their forever homes. The shelter will have a capacity of about 100 animals, a quarantine area, indoor and outdoor spaces for each dog, a veterinary practice where treatments and surgeries can be performed, rooms for receiving families and also for depositing the necessary food and materials.
Each dog arriving at the shelter will be washed, de-wormed, de-fleead, vaccinated, treated, spayed / neutered and,last but not least, socialized, so that it can fit perfectly in its future home.
The road is long until we will finally be able to cut the ribbon and welcome the shelter’s first inhabitants, but we are determined to walk every mile of it.
For the first time we are able to offer you a sneak preview of the way our shelter will look like, and we promise to keep you posted about the status of the authorizations, cost estimations and sponsoring.
Join us in building our shelter and you will become a part of a big dream: saving souls who cannot save themselves.
For any details or information please do not hesitate to contact us!

If you wish to donate for our shelter you can use the following account details:

BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN (EUR) :
RO80 RZBR 0000 0600 1101 3497
SWIFT (BIC) : RZBRROBU
Beneficiary: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life"
Subject: Donation for the Animal Life shelter

or via PayPal:
office@animallife.ro

Thank you!

biblioteca minunata

https://jurnaluldemaine.wordpress.com/2015/11/06/cea-mai-frumoasa-biblioteca-din-lume-se-afla-in-romania/

In lumea Stefaniei: Haul Jumbo

In lumea Stefaniei: Haul Jumbo:      Hello dolls,      Saptamana trecuta cautam un suport metalic pentru umerase si am ajuns intr-un magazin Jumbo . Nu am gasit ce...

by jumbo

http://stefaniamedelet.blogspot.ro/2015/11/haul-jumbo.html

recomandari cani si pise

https://raluca03.wordpress.com/2015/10/28/cana-cu-voie-buna/

Emotionant! Un caine nu se poate desparti de locul unde stapana sa a fost lovita de un camion!

Emotionant! Un caine nu se poate desparti de locul unde stapana sa a fost lovita de un camion!

idei

http://nighton.ro/2015/11/11/14-idei-de-articole-pentru-blog-2.html

Fabricuta lui Mos Craciun in beneficiul cateilor accesati si cumparati ca sa decorati

Dragii mei prieteni si amici virtuali,

In nume propriu si nesilita de nimeni, va invit la acest eveniment, prin care vreau sa imi ajut colegele si sa bucur Blanosii.
Vine Craciunul, si mi-ar placea, ca macar atunci, dupa un an plin de evenimente care mai de care mai solicitante, sa fie liniste si bine.
Cum multi dintre voi stiu deja, reprezint Jurnalul unui Voluntar, o mini-echipa (cu doar doi oameni in Romania) ce are in grija 60 de catelusi. Unii au mai plecat la casutele lor, dar altii au venit, caci abandonul inca este sport national, iar costurile mentinerii unui astfel de refugiu, sunt fascinante.
Nu ma plang, nu o face niciuna dintre noi, dar ne dorim sa le platim pe toate din timp (salarii, vaccinuri si facturi de bobite) si sa finalizam tarcurile Blanosilor, pentru ca ei sunt buni si merita feriti de vreme rea si de noroi.

In Fabricuta lui Mos Craciun, sau in cadrul acestui eveniment, mi-am propus sa vand, obiecte confectionate manual de cele doua colege ale mele, produse ce sunt dedicate Craciunului, sensibilosilor si animalutelor.
Pentru ele (dragele mele Roxana si Alexandra) nu este usor, ca dupa o zi de munca si alergatura la adapost (Roxana este campioana la acest maraton), sa revina la lucru manual; isi doresc insa mult, sa fie toate in ordine, macar de Craciun.
Cum eu sunt responsabila de online in aceasta perioada, imi doresc sa le ajut si sa fac minuni.
Mi-ar placea sa vand cat mai mult din munca lor, mi-ar placea ca ele sa stie ca tot ce fac, este apreciat de oameni frumosi, mi-ar placea sa le daruiesc intai zile pline de stresul comenzilor si al livrarilor, si apoi Sarbatoarea bine-meritata, plina de satisfactii. Mi-ar placea sa fiu Mos Craciun si sa implinesc dorinte, mi-ar placea multe...dar sunt doar un om, si de aceea va invit si pe voi, sa fiti spiridusi pentru colegele mele si pentru cei aproximativ 60 de catelusi.
Roxana a inceput deja sa confectioneze globuri pentru brad, pentru ca i-am promis sa postez despre ele.
As vinde 1000 daca s-ar putea...Pretul unui glob confectionat de ea, este cuprins intre 8 si 10 lei.
Alexandra isi pune ideile in ordine, si intra si ea in joc, curand. Cum m-ati putea ajuta voi?
Fie cumparand, fie tag-uind prieteni de-ai vostri in pozele postate de mine, fie invitandu-va amicii virtuali la evenimentul meu, fie dand vestea mai departe, SHARE-uind.
Ce mai pot sa va zic?
Ca obiectele confectionate de oameni buni si frumosi, pentru cauze nobile, aduc noroc si fericire si pentru beneficiarii evenimentului dar si pentru cei care le cumpara.
Satisfactia unei fapte bune, sfinteste Sarbatoarea si o lumineaza.
Ar fi miracol de Craciun, si as fi fericita, sa stiu ca impreuna cu voi am adus bucurie celor doua minunate ale mele si Blanosilor, sau mai bine zis, celei de-a doua familii din care fac parte. Si va spun sincer: fiecare sufletel pentru care va rog sa va implicati, este bun, frumos si "cald".
Multumesc!

Sainsbury’s OFFICIAL Christmas Advert 2015 – Mog’s Christmas Calamity

Cats and Computers

cum sa facem ornamente de craciun

Crafts by Amanda

BEADED CHRISTMAS ANGEL TUTORIAL
http://thecraftymummy.com/…/beaded-christmas-angel-tutorial/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini