Postări

Se afișează postări din noiembrie 20, 2015

muzeu

Inviting Home Presenting a unique collection of museum quality artifacts dating from early to mid century flight. Desktop and space-suspended models, finished in silk fabric, or made in aluminum. Early travel agent advertising objects and colorful balloons. Propellers, clocks, art deco models. A complete collection that fascinates not just a specialized collector, but also an adventurous teenager, or anyone with an interest in flight.

http://www.in vitinghome.com/model -planes/plane-models .htm

Cum sa ne folosim de puterea Legii Atractiei | Secretele

Un plus de stiri: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic...

Un plus de stiri: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic...: Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic!   ...

Movie Stars From Golden Age Of Cinema Dance To “Uptown Funk”

si in Sibiu se construieste 1 adapost si au nevoie de sprijin

(DE/EN)
Dragi prieteni Animal Life,

Iata ca incet incet ne apropiem de visul nostru, acela de a avea un locusor linistit pentru cateii pe care ii avem in grija. Stim ca un adapost nu rezolva o problema atat de mare ca aceea a cateilor abandonati, dar va reprezenta cu siguranta un “orfelinat” plin de caldura pentru ei inainte de a-si gasi familia definitiva. Adapostul va dispune de cca 100 de locuri, carantina, spatii interioare si experioare pentru fiecare catel, sala de consultatii si operatii, spatii de primire si de depozitare.
Fiecare catel care va fi cazat aici va fi spalat, deparazitat, vaccinat, tratat, sterilizat si nu in ultimul rand socializat pentru a se potrivi perfect in viitorul sau camin.
Drumul pana la indeplinirea visului nostru este inca lung dar suntem hotarati sa il strabatem pana la capat.
Pentru prima data va oferim aici imagini cu viitorul nostru adapost si promitem sa va tinem la curent pe masura ce avansam, cu autorizatii, devize, sponsorizari, do…

biblioteca minunata

https://jurnaluldemaine.wordpress.com/2015/11/06/cea-mai-frumoasa-biblioteca-din-lume-se-afla-in-romania/

In lumea Stefaniei: Haul Jumbo

In lumea Stefaniei: Haul Jumbo:      Hello dolls,      Saptamana trecuta cautam un suport metalic pentru umerase si am ajuns intr-un magazin Jumbo . Nu am gasit ce...

by jumbo

http://stefaniamedelet.blogspot.ro/2015/11/haul-jumbo.html

recomandari cani si pise

https://raluca03.wordpress.com/2015/10/28/cana-cu-voie-buna/

Emotionant! Un caine nu se poate desparti de locul unde stapana sa a fost lovita de un camion!

idei

http://nighton.ro/2015/11/11/14-idei-de-articole-pentru-blog-2.html

Fabricuta lui Mos Craciun in beneficiul cateilor accesati si cumparati ca sa decorati

Dragii mei prieteni si amici virtuali,

In nume propriu si nesilita de nimeni, va invit la acest eveniment, prin care vreau sa imi ajut colegele si sa bucur Blanosii.
Vine Craciunul, si mi-ar placea, ca macar atunci, dupa un an plin de evenimente care mai de care mai solicitante, sa fie liniste si bine.
Cum multi dintre voi stiu deja, reprezint Jurnalul unui Voluntar, o mini-echipa (cu doar doi oameni in Romania) ce are in grija 60 de catelusi. Unii au mai plecat la casutele lor, dar altii au venit, caci abandonul inca este sport national, iar costurile mentinerii unui astfel de refugiu, sunt fascinante.
Nu ma plang, nu o face niciuna dintre noi, dar ne dorim sa le platim pe toate din timp (salarii, vaccinuri si facturi de bobite) si sa finalizam tarcurile Blanosilor, pentru ca ei sunt buni si merita feriti de vreme rea si de noroi.

In Fabricuta lui Mos Craciun, sau in cadrul acestui eveniment, mi-am propus sa vand, obiecte confectionate manual de cele doua colege ale mel…

Sainsbury’s OFFICIAL Christmas Advert 2015 – Mog’s Christmas Calamity

Imagine

Cats and Computers

Imagine

cum sa facem ornamente de craciun