vineri, 27 noiembrie 2015

NU UITATI IN ACEST WK TARGURI

IN DIANEI4 YARD SALE

SI LA TABIET CAFE - DUMINICA - PARTICIPA SI 1 ONG

Nicu Alifantis - Ploua infernal (OFFICIAL VIDEO)

zoo foto

Some of my Favourites from our Wednesday 25th November Trip to Colchester Zoo
For the complete Album (175 Photos) - Please visit the Our Zoo Trips Page or click the following link:
http://bit.ly/OZT251115

Indila - Dernière Danse (Clip Officiel)

Târgul Cadourilor de Crăciun Romexpo



Descoperă magia sărbătorilor de iarnă la Romexpo! Între 4 și 13 decembrie- la Târgul Cadourilor de Crăciun! Intrarea liberă!

Gazebo - I Like Chopin - Gazebo

RED PANDA CAUTA LOCATIE PT TARG CARITABIL

Căutăm o locație în București unde să putem organiza un târg de Crăciun. Poate aveți prieteni, cunoscuți care au un restaurant / bar / cafenea și doresc să ne ajute cu susținerea unui târg de Crăciun pentru căței într-o zi de weekend! Vă rugăm distribuiți! Ne puteți contacta prin mesaj privat sau pe office@red-panda.ro

talcioc de zece la Care Cafe in 19 decembrie

nu ratati
zona Mosilor-Foisor str. Olari casa librariei si terasa

LOVE YARD SALE IN DIANEI 11 PE12-13 DECEMBRIE

Fă din LOVE yard sale unul din motivele tale de bucurie în luna decembrie. Vino să ne vizitezi în cele două zile de târg (12 și 13 decembrie) în incinta pub-ului Have a cigar și poți cumpăra lucruri frumoase la prețuri pe care n-ai cum să nu le iubești.
Vei găsi articole de îmbrăcăminte și încăltăminte, accesorii, bijuterii dar și podoabe de pom ori obiecte de decor, toate în stare bună și foarte bună, la prețuri foarte mici.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Contact: Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / 0722271375
https://www.facebook.com/iloveyardsale




Pentru că nu puțini sunt prietenii Love Yard Sale interesați să doneze articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, vă reamintim că destinația pe care am ales-o noi pentru direcționatea acestor donații este ADPARE, ONG care activează pentru asistarea și integrarea socială a victimelor traficului de ființe umane.
‪#‎adpare‬ ‪#‎loveyardsale‬ ‪#‎12si13decembrie‬

MONACO - Imagini exceptionale ; prin marire se pot observa detalii.

  http://www.photomazza.com/?-Monaco-&lang=fr 


Topul celor mai inaccesibile edificii din lume





Constuite pentru a oferi o mai bună protecţie împotriva duşmanilor, dar şi  pentru a domina întreg relieful înconjurător, astăzi castelele, mănăstirile, farurile sau cetăţile odinioară inaccesibile armatelor sunt luate azi cu asalt de sutele de mii de turişti care vin să admire priveliştea de ansamblul şi aceste edificii remarcabile. Contruite în locuri inaccesibile, pe înălţimile stâncilor, multe dintre acestea sunt şi astăzi accesibile cu greu sau doar de la distanţă pentru mulţi dintre vizitatori, chiar dacă porţile lor sunt larg deschise. Iată câteva construcţiile pe care le-am inclus în acest top.
1. Cetatea Guaita, San Marino
A fost construită în secolul al XI-lea şi oferă o privelişte asupra întregului oraş San Marino. Cetatea este un simbol al statului apărând atât pe drapel cât şi pe blazonul acestuia. Este cel mai vechi turn din cele trei ale San Marino. O vreme a fost folosită pe post de închisoare. Astăzi, ea poate fi vizitată zilnic de turişti, în intervalele orare 08.00 – 20.00 (20 martie – 20 septembrie) şi 08.50 – 17.00 (21 septembrie – 19 martie). Pentru pofticioşi există chiar şi o prăjitură în onoarea celor trei turnuri din San Marino.
2. Castelul Lichtenstein, Germania
Se află în landul Baden-Wurttemberg şi a fost construit între 1840 şi 1842 de către contele Wilhelm de Württemberg. Totuşi istoria acestor locuri este cu mult mai veche. Se ştie că aici a exista un castel construit pe la 1200 care a suferit puternice distrugeri în secolul al XIV-lea. Pe ruinele impozantului edificiu, Wilhelm,inspirat de un roman popular în epocă, al cărui titlu era Lichtenstein, a ridicat actualul castel. Edificiul, deşi proprietate privată, este renumit pentru colectia sa de arme, iar în prezent este un loc popular pentru organizarea de nunţi. Mai mult decât atât construcţia neo-gotică a inspirat un afacerist sud-african care a creat o replică a castelului Lichtenstein în Hout Bay.
3. Mănăstirea Sfintei Treimi, Meteora, Grecia
Cuvântul \”meteora\” înseamnă în greacă \”suspendat în aer\” şi se referă la mănăstirile seculare ridicate aici de călugări ortodocşi. Meteora constituie cel mai important Centru Monastic Ortodox al teritoriului grecesc, după Muntele Athos.
Se află în partea de nord-vest a Câmpiei Tesaliei, în apropiere de Kalambaka, la ieşirea râului Pinios din câmpia Tessaliana și la aproape 300 m deasupra văii. Ca fenomen fizic este unic în toată lumea. Această formațiune a luat naştere datorită unui con în formă de deltă, constituit din pietre de râu ţi nămol, care se vărsau în vechiul lac tessalic. În prezent există 24 de mănăstiri, unele se găsesc într-o stare de ruină , în timp ce altele se conservă foarte bine, intacte şi funcţionează (Marele Meteor, Varlam, Sfânta Treime, Rusanou şi altele). Întreg ansamblul de la Meteora este recunoscut ca un bun patrimonial uneversal şi este inclus pe lista UNESCO. Între cele mai vechi însă se numără şi inaccesibila Agias Triadas, construită în anul 1476, mănăstirea se află situată la o înălţime de 400 metri. Aceasta oferă cea mai spectaculoasă vedere de ansamblu asupra localităţii Kalambaka şi asupra Munţilor Pindului. Datorită celor 140 de trepte săpate în stâncă, pe care vizitatorii trebuie sa le urce, Agias Triadas este, probabil, şi cea mai puţin vizitată. Poate ar fi bine să ştiţi pe lângă datele istorice pe care le veţi afla cu siguranţă şi acolo că  aici au fost filmate mai multe cadre din filmul de acţiune James Bond: For Your Eyes Only.
4. Biserica de la Katskhi Pillar, Georgia
Aceasta se află pe o stâncă la 40 de metri deasupra solului. Suprafaţa totală a acesti stânci este de doar 150 metri pătraţi. Prima construcţie a unei biserici aici datează probabil din secolele V-VI. Descoperirile făcute chiar la sfârşutul celui de-al doilea Război Mondial, certifică faptul că din cele mai vechi timpuri asceţii au fost atraşi de locuri de acest gen care le ofereau izolare şi linişte. Cercetările recente au uimit lumea întreagă, dezvăluind faptul că aici au locuit călugări până târziu. Viaţa monahicească a fost restabilită aici incepând din 1995. De asemenea a fost ridicată şi o mică biserică.
5. Castelul Bled, Slovenia
Este un castel medieval situat la 130 de metri înălţime deasupra lacului glaciar Bled. Se spune despre el că este cel mai vechi castel sloven. Prima sa menţionare istorică a fost în anul 1011 când împăratul Henry al II-lea a donat castelul episcopului din Brixen. Cea mai veche parte a edificului este turnul romanic. Ulterior s-au adăugat şi alte construcţii transformându-l în ceea ce puteţi să vizitaţi azi.
6. Mănăstirea Varlaam, Meteora, Grecia
Manastirea Varlaam, a doua ca mărime după Megalo Meteoro, a fost numită astfel după călugărul, care şi-a găsit refugiul aici în anul 1350. Acelaşi Varlaam a construit o capelă de mici dimensiuni peste care, în anul 1517, doi fraţi din Ioannina, Theophanes şi Nektarios Apsarades, au ridicat mănăstirea de azi. Frescele care datează din anii 1548 şi 1566 şi sunt încă vizibile. Monumentul este situat pe o stâncă înaltă de 373 de metri.
7. Castelul Montfort sau două castele cu acelaşi nume
Sub numele de castelul Montfort se ascund două edificii, amândouă încărcate de istorie, însă aflate la mii de km distanţă unul de celălalt: unul în Aquitania franceză, iar altul la 35 de km de Haifa în Israel.
Construit pe malul râului Dordogne, pe care îl domină cu suvernaitate, castelul Montfort din Franţa spune poveste unor bătălii şi asedii celebre. Construit pe locul unor ruine de către Simon de Montfort în 1214, castelul a suferit multe fiind refăcut aproape capital în trei rânduri: în timpul războiului de 100 de ani, sub Louis al XI şi sub Henri al IV-lea. Lucrări generale de restaurare s-au făcut şi în secolul al XIX-lea, devenind azi unul dintre cele mai frumoase din zonă.
Omonimul său din Israel din păcate nu a avut aceeaşi soartă norocoasă. Istoria sa începe cu dorinţa familiei franceze De Milly de a se muta în Ţara Sfântă, după prima cruciadă, 1099. Iniţial de o importanţă redusă, castelul de la Montfort, construit pe un deal ca o fortificaţie de apărare, a fost cedat lui Saladin în timpul luptelor ce au urmat pierderii Ierusalimului. El a fost recuperat în timpul Cruciadei a treia, dar proprietarii de drept l-au vândut ordinului cavalerilor teutoni în 1220. Deja din cauza pierderii a numeroase teritorii, dar şi a apropierii de noua capitală, Acra, importanţa castelului devenise vitală. Pe la 1229, după investiţii serioase, micul domeniu devenise deja o cetate ameninţătoare, de unde trona puterea teutonilor. Prima oară când a fost asediat a fost în 1266, dar a trebuit să mai treacă vreo câţiva ani până ce teutonii s-au predat. Ruinele pe care le putem vedea azi sunt cele ale acelei cetăţi ridicate de ei şi care azi tronează pentru întreaga zonă, atrăgând un număr mare de turişti.
8. Cuibul Rândunicii, Ucraina
Este un castel decorativ, contruit lângă Yalta, în Crimeea, între anii 1911-1912. Este situat la 40 de metri deasupra nivelului Mării Negre şi a fost construit în stilul neo-gotic. Castelul are o superbă vedere peste capul Ali-Todor şi se află în apropierea castrului roman de la Charax. Desi este o construcţie recentă, a devenit deja un simbol al acestei regiuni, fiind anual vizitat de mii de turişti.
9. Turnul O\’Brien, Irlanda
Este cel mai înalt punct al Stâncilor Mother, din Irlanda. Turnul a fost construit în 1835 de către un nobil local, Sir Cornellius O\’Brien, ca unul de observaţie pentru sutele de turişti care vizitau zona. Se află la 120 de metri deasupra Atlanticului, iar stâncile sunt vizitate anual de peste un milion de turişti.
10. Farul din Capo Caccia, Italia
Este situat pe o stâncă aflată la 110 m deasupra nivelului Mării Mediterane. Se află poziţionat pe coasta nord-vestică a insulei Sardinia şi a fost construit în anul 1864. El este un reper pentru piloţii aeronavelor care aterizează pe aeroportul din Alghero, aflat la 25 km distanţă. Iniţial material primă folosită de far a fost uleiul, dar începând din 1961 a fost electrificat.

19-20 decembrie targ la InSpayer

o scurta descriere a evenimentului care va avea loc in weekendul 19-20 decembrie 2015. Atat sambata 19 decembrie cat si duminica 20 decembrie va asteptam la ultima tura de cumparaturi pentru Craciun si Revelion :)

Pe scurt:
Incaltaminte, haine, tinute de ocazie, accesorii, genti, bijuterii, cosmetice, veselie, zambete si multa, multa inspiratie. Asta inseamna See Buy Bye Bazaar, targul de tip Garage Sale.

Expozantii care participa la See Buy Bye Bazaar sunt acele persoane care vor sa dea spre vanzare, la un pret mai mic, diverse lucrusoare direct din dulapul lor sau chiar obiecte facute manual, de la creme naturale si produse bio pana la bijuterii si haine unicat. Un aspect important de mentionat ar fi ca la acest targ nu se vand lucruri vechi, ci lucruri care sunt intr-o stare foarte buna si pot fi pe placul altor persoane, urmand principiul "O a doua sansa hainutelor tale".

Atmosfera din cadrul targului See Buy Bye Bazaar este intodeauna placuta si relaxanta, vei avea ocazia sa te bucuri de cele mai dragute chestii, sa descoperi tot felul de surprize, sa razi alaturi de prietenii tai, sa cunosti oameni frumosi si cel mai important, niciodata nu pleci cu mana goala, ci cu multe amintiri si experiente pe care cu siguranta vei vrea sa le retraiesti.

E un loc in care cu siguranta te vei mai intoarce si a doua oara pentru prospetimea si mireasma unui moment de liniste si inspiratie. Tocmai din acest motiv targul See Buy Bye Bazaar iti da intalnire de mai multe ori pe an pe Strada Batistei nr. 24A la Palatul Spayer sau mai simplu, pentru cunoscatori "InSpayer", un loc in care povestile prind viata.

Programul de sambata, 19 decembrie : 10.00 - 20.00
Programul de duminica, 20 decembrie : 12.00 - 20.00

Intrarea este gratuita si se face in limita hainelor de pe umerase, conform programului! :)
Va asteptam!

Pentru expozanti mai multe detalii puteti obtine cu ajutorul nostru, astfel:
sbb.bazaar@gmail.com
Telefon: o721.o85.o46

See Buy Bye!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini