Postări

Se afișează postări din noiembrie 27, 2015

NU UITATI IN ACEST WK TARGURI

IN DIANEI4 YARD SALE

SI LA TABIET CAFE - DUMINICA - PARTICIPA SI 1 ONG

Nicu Alifantis - Ploua infernal (OFFICIAL VIDEO)

Imagine

zoo foto

Some of my Favourites from our Wednesday 25th November Trip to Colchester Zoo
For the complete Album (175 Photos) - Please visit the Our Zoo Trips Page or click the following link:
http://bit.ly/OZT251115

Indila - Dernière Danse (Clip Officiel)

Imagine

Târgul Cadourilor de Crăciun Romexpo

Descoperă magia sărbătorilor de iarnă la Romexpo! Între 4 și 13 decembrie- la Târgul Cadourilor de Crăciun! Intrarea liberă!

Gazebo - I Like Chopin - Gazebo

Imagine

RED PANDA CAUTA LOCATIE PT TARG CARITABIL

Red Panda Romania
Căutăm o locație în București unde să putem organiza un târg de Crăciun. Poate aveți prieteni, cunoscuți care au un restaurant / bar / cafenea și doresc să ne ajute cu susținerea unui târg de Crăciun pentru căței într-o zi de weekend! Vă rugăm distribuiți! Ne puteți contacta prin mesaj privat sau pe office@red-panda.ro

talcioc de zece la Care Cafe in 19 decembrie

nu ratati
zona Mosilor-Foisor str. Olari casa librariei si terasa

LOVE YARD SALE IN DIANEI 11 PE12-13 DECEMBRIE

Fă din LOVE yard sale unul din motivele tale de bucurie în luna decembrie. Vino să ne vizitezi în cele două zile de târg (12 și 13 decembrie) în incinta pub-ului Have a cigar și poți cumpăra lucruri frumoase la prețuri pe care n-ai cum să nu le iubești.
Vei găsi articole de îmbrăcăminte și încăltăminte, accesorii, bijuterii dar și podoabe de pom ori obiecte de decor, toate în stare bună și foarte bună, la prețuri foarte mici.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Contact: Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / 0722271375
https://www.facebook.com/iloveyardsalePentru că nu puțini sunt prietenii Love Yard Sale interesați să doneze articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, vă reamintim că destinația pe care am ales-o noi pentru direcționatea acestor donații este ADPARE, ONG care activează pentru asistarea și integrarea socială a victimelor traficului de ființe umane.
‪#‎adpare‬‪#‎loveyardsale‬‪#‎12si13decembrie‬

MONACO - Imagini exceptionale ; prin marire se pot observa detalii.

Topul celor mai inaccesibile edificii din lume

Imagine
Constuite pentru a oferi o mai bună protecţie împotriva duşmanilor, dar şi  pentru a domina întreg relieful înconjurător, astăzi castelele, mănăstirile, farurile sau cetăţile odinioară inaccesibile armatelor sunt luate azi cu asalt de sutele de mii de turişti care vin să admire priveliştea de ansamblul şi aceste edificii remarcabile. Contruite în locuri inaccesibile, pe înălţimile stâncilor, multe dintre acestea sunt şi astăzi accesibile cu greu sau doar de la distanţă pentru mulţi dintre vizitatori, chiar dacă porţile lor sunt larg deschise. Iată câteva construcţiile pe care le-am inclus în acest top. 1. Cetatea Guaita, San Marino A fost construită în secolul al XI-lea şi oferă o privelişte asupra întregului oraş San Marino. Cetatea este un simbol al statului apărând atât pe drapel cât şi pe blazonul acestuia. Este cel mai vechi turn din cele trei ale San Marino. O vreme a fost folosită pe post de închisoare. Astăzi, ea poate fi vizitată zilnic de turişti, în intervalele o…

19-20 decembrie targ la InSpayer

o scurta descriere a evenimentului care va avea loc in weekendul 19-20 decembrie 2015. Atat sambata 19 decembrie cat si duminica 20 decembrie va asteptam la ultima tura de cumparaturi pentru Craciun si Revelion :)

Pe scurt:
Incaltaminte, haine, tinute de ocazie, accesorii, genti, bijuterii, cosmetice, veselie, zambete si multa, multa inspiratie. Asta inseamna See Buy Bye Bazaar, targul de tip Garage Sale.

Expozantii care participa la See Buy Bye Bazaar sunt acele persoane care vor sa dea spre vanzare, la un pret mai mic, diverse lucrusoare direct din dulapul lor sau chiar obiecte facute manual, de la creme naturale si produse bio pana la bijuterii si haine unicat. Un aspect important de mentionat ar fi ca la acest targ nu se vand lucruri vechi, ci lucruri care sunt intr-o stare foarte buna si pot fi pe placul altor persoane, urmand principiul "O a doua sansa hainutelor tale".

Atmosfera din cadrul targului See Buy Bye Bazaar este intodeauna placuta si relaxant…