sâmbătă, 28 noiembrie 2015

脚立とねこ。-The stepladder and Maru.-

Sainsbury’s OFFICIAL Christmas Advert 2015 – Mog’s Christmas Calamity

aveti grija

Aveți grijă de gândurile voastre, ele devin cuvinte;
Aveți grijă de cuvintele voastre, ele devin acțiuni;
Aveți grijă la acțiunile voastre, ele devin obșinuințe;
Aveți grijă la obișnuințele voastre, ele vă definesc caracterul,
Aveți grijă la caracterul vostru, el devine destinul vostru.
Lao Tzu

Waiting for Christmas

Merry Christmas

trist si nedrept

In scoala primara,56, am avut o colega, Diane, mulatra, rotofeica, par sarmos, atipica pentru acele vremuri, dar prietenoasa, saritoare, protectoare, crescuta de bunica ei, doamna Oprea. Ulterior, drumurile ni s-au despartit. Abia ieri am aflat ce destin tragic a avut. Invata foarte bine, urma a 2-a facultate si in paralel dadea meditatii. Rugata fiind de parintii unui copilas, a acceptat sa aiba grija de el intr-o zi si sa ramana dupa meditatii si peste noapte cu copilasul, parintii fiind plecati la o nunta. Atunci s-a produs tragedia:au murit sufocati de la soba, fiind descoperiti chiar de parintii care revenisera de la eveniment. Evident ca in scurt timp, daramata fiind, s-a stins si bunica ei.

Virtual tour of European cities

Denmark
Copenhagen
LIVE CAM http://www.eurocitycam.com/denmark-live-webcams-city-view-weather/copenhagen-2.html

dedicatie primita de blanoasele noastre

Da FluffarooniezDaisy&Maisie

♩♬ Well ur furriendz know what'z right and ur furriendz know what'z wrong
And ur furriendz all know sumtimez it'z hard to choose.
But da furriend who helpz u see where ur choicez will lead
Iz da kind of furriend u neva wantz to lose.

It'z dat furriend who leadz with luv, doesn't push, doesn't shove
Just remindz u of da truth u've alwayz known.
Den doez more dan just talkz, takez ur paw and startz to walk
By ur side along da road dat leadz back home.

And diz furriend seemz to see all da gurr~ate thingz u'll be
Even when sum thingz u do would provez him wrong.
But he alwayz believez that da real u he seez
Iz a champion he'z simply cheerin' on.

And da luv dat u feelz from a furriend dat iz real
Iz more powaful dan anything on earth.
Fur it liftz and it growz and it strengthenz and flowz
It'z what allowz da soul to feelz just what dey be worth.

So many lonely soulz be callin'
and a brighta star would not be fallin'
if only dey had a furriend
a real furriend

Efurrypawdie hopez to find one true furriend who'z da kind
They can countz on fur fureva and a dayz.
Be dat furriend, be dat kind dat u prayedz u might find
And u'll alwayz haz a best furriend, come what may!! ♩♬

Uz Fluffarooniez be wishing u a Splendiferiouz day Daisy and Maisie!!

4-6 decembrie targ la caffe D'arthe

Pe 4, 5 si 6 decembrie, invitam toate fashionistele la targul comorilor din sifonier! Asezonam totul cu ceai, prajiturele si taclale ca intre fete.
Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti din garderoba lucrurile care v-au facut fericite odata dar de care acum va puteti desparti. Scrieti-le povestea si pretul, apoi hai la targ!

Participarea gratuita in limita locurilor disponibile.
Nu uitati sa va inscrieti pana pe 1 decembrie!
Inscrieri pe adresa: andreea.mihalcea@caffedarthe.com sau la tel: 0734 662 580.

Puteti aduce standere, cutii, cosulete, manechine si orice alt display va place. Va vom pune si noi la dispozitie scaune si masute.

Va asteptam cu drag!



Caffé D'arthé
Popa Nan nr. 7, 030583 Bucharest, Romania

Massimo Ranieri Perdere l'amore

despre sotii Honceriu

http://www.click.ro/news/social/foto-si-au-facut-din-casa-adapost-de-animale

Steven Tyler pe strada cantand

Steven Tyler in duet cu un ‪#‎muzician‬ de strada din ‪#‎Moscova‬. Solistul formatiei Aerosmith a intalnit un tanar care interpreta “I Don’t Want to Miss a Thing” si a cantat alaturi de el. Video: Dale Lewis/YouTube - https://youtu.be/HNaF4-oK_Oo

D&M pisele casei vedete pe zooplus

Le puteţi vedea pe Daisy si Maisie, pisele familiei, în rol de Vedeta zilei la
http://www.zooplus.ro în ziua de 30.11.2015.

Cateva website-uri, linkuri de mare interes

Articol din ediția de joi, 24 aprilie, a săptămânalului Dilema veche.
Plin de tentatii ușoare și locuri în care îți pierzi vremea, Internetul are și o zonă în același timp instructivă și delectabilă: aceea a culturii gratuite, legale. Online poți găsi aproape orice, de la cărți la filme și softuri educaționale care nu costă nimic. Ca să le consumi pe toate,ți-ar trebui un număr nedeterminat de secole. Am făcut pentru dumneavoastră o listă de site-uri de acest tip.
 
Gutenberg.org. Dacă nu îl știți, ați intrat probabil de puțină vreme pe Internet. Nu e cel mai mare, dar este printe cele mai vechi site-uri din clasa lui. Conține edițiile clasicilor în formate care pot fi citite pe ecran, pe tabletă sau Kindle. Majoritatea titlurilor sunt în engleză, darși alte limbi de circulație sunt bine reprezentate. În momentul de față, site-ul are peste 45 de mii de cărți electronice. Cărți gratuite mai găsiți pe Amazon.com, Feedbooks.com sau Manybooks.net. Titlurile public domain sunt cam aceleași peste tot.
 
Ebooks.adelaide.edu.au. Site-ul Universității din Adelaide, există și cărți pe care nu le găsești în altă parte, de exemplu numeroase volume de Orwell.
 
YouTube: British Pathe. O arhivă cu peste 80 de mii de jurnale de actualități, de la înmormântarea Reginei Victoria (1901) la Schwarzenegger câștigând titlul de Mister Universe (1969). Conține mai mult decât ți-ai putea imagina, de la dezastre surprinse pe viu, la biciclete zburătoare, Beatleși, abdicarea Țarului Nicolae al II-lea și câteși mai câte.
 
YouTube: Mosfilm. Câteva sute de filme rusești de pe vremea cinematografiei sovietice. Dacă nu știți rusește, vă veți descurca un pic mai greu printre ele. Merită însă, fiindcă multe au subtitrări în engleză (căutați butonul “captions” în baza ferestrei în care rulează filmul). Calitatea video este foarte bună.
 
Ina.fr. Este Institutul Național al Audiovizualului din Franța, care oferă o arhivă de emisiuni TV de pe vremuri. Talk-show-urile culturale franțuzești, cu un Bukowski afumat sau un Serge Gainsbourg pus pe rele, sunt amuzante și te conving că scorțoșenia nu se prea poartă înțara care are o predilecție pentru intelectualii publici.
 
Archive.org. E un stomac de struț pentru materiale de toate tipurile, de la filme, la cărți și înregistrări audio. Archive.org are și o zonă în care oferă versiunile anterioare ale site-urilor, folosită de profesioniști în diferite scopuri. Calitatea materialelor de pe Archive.org este variabilă, dar e un gen de site care oferă surprize plăcute mai degrabă dacă-l răsfoiești decât dacă te-apuci să cauți prin el.
 
Google Cultural Institute. În jur de 350 de colecții de imagini, de la vestigii romane la artă contemporană din Brazilia. O modalitate de prezentare puțin greoaie, dar interesantă; poți să îți alcătuiești și propriile colecții din ceea ce te interesează, iar imaginile pot fi mărite foarte mult, pentru detalii.
 
Britishmuseum.org. Prin butonul de “explore” puteți ajunge la secțiunea site-ului care oferă un fel de expoziții sau trasee interactive pe diferite teme, de la istoria scrisului, la pelerinaje la Mecca.
 
NGA.gov. Un site asemănător, dar de peste ocean, al National Art Gallery din Washington. Conține în jur de 35 de mii de imagini, care pot fi nu numai studiate, ci și descărcate la rezoluție foarte bună.
 
Openculture.com. O parte dintre site-urile de mai sus le-am găsit – sau regăsit – chiar aici. Openculture antologhează și propune, de mai multe ori pe zi, diferite filme, cărți sau cursuri gratuite. Există și directoare tematice, de la conferințe lui Foucault, la cursuri de navigație autonomă pentru roboți zburători (sic).
Articol din ediția de joi, 24 aprilie, a săptămânalului Dilema veche.

 

targuri ce nu trebuie ratate

http://walkwithad.com/2015/11/24/adxevents-5-targuri-din-bucuresti-pe-care-sa-nu-le-ratezi/

AkeTrix - Jewelry and Deco: Colier Fantasy Northern Lights

AkeTrix - Jewelry and Deco: Colier Fantasy Northern Lights

danique handmade boutique: Gelutu, Geta si Marieta

danique handmade boutique: Gelutu, Geta si Marieta: si de data asta am ramas in urma, pentru ca din cei trei de mai jos, vampirutu' Gelutu si bufnita colorata Geta sunt de mult prin alte c...

Medias si Sibiu in prag de sarbatori cu trenul o adevarata aventura ca intr-o poveste de iarna

De mult nu am mai mers cu trenul ....
Cu ani buni in urma am fost cu trenul la Constanta si la Deva tot in delegatie, dar desigur si in copilarie ...
Din pacate, CFR-ul a involuat ... clasa a II-a arata mai bine ca cea mai scumpa, I. Priza gasesti doar la wc si la clasa a II-a. Scaunele-s retro ... roase,  paroase ... climatizarea merge asa-si-asa, lumina nu-i grozava (la venire neoanele nu functionau, dar era tras un cablu ca  de sarbatori cu leduri ca lumina de veghe), geamurile nu se deschid, trenul mai mult sta sau merge ca tramvaiul ...
Bucuresti-Medias ar dura cam 6-7 ore conform celor inscriptionate pe bilet, dar drumul poate fi o  adevarata  aventura ... Daca ati vazut la stiri sau ati citit in ziare despre trenul ramas bllocat la Timisu de sus dupa Predeal inainte de Brasov ... eram si eu in acel tren. S-a oprit brusc la 8.25 intr-o padure mirifica, peisajul era magnific, natura inzapezita ... cu greu am afkat  motivul:cazusera copaci pe sina chiar in fata trenului si avariasera si cablurile...iar echipa de interventie se lasa asteptata ...Cu chiu cu vai a venit o drezina si au taiat copacii ... apoi altii au venit sa reparae cablurile...bilantul:intarziere aproape 3 ore! Astfel, plecati de la 5.53 din capitala urma sa ajungem la 12.15 in Medias, dar am ajuns aproape la ora 16.00!!!! Unii au lluat-o pe jjos pana la sosea la  peste 2 km, prin zapada, rapa, pe sine ...Altii s-au intors cu drezina in Predeal ...Cei care au urcat la Brasov nu stiau ce se intamplase, caci trenul era anuntat normal ... doar ca nu mai venea!!!Evident  ca unii inghetau pe peron, iar noi in tren!!! La intoarcere trenul a avut doar 30 minute intarziere!

Am stat la Traube, 1 hotel retro,  casa de patrimoniu reabilitata, 3 stele, fain, deco local, bucatarie buna, personal amabil.

Am fost prin centrul istoric, am vizitat casa gazelor - personal foarte amabil, un muzeu interesant si  util, chiar merita, este deosebit.

http://www.muzeulgazelor.ro/virtual/modul/index.html
http://www.romgaz.ro/profil/muzeul-gazelor.html
 http://muzeulgazelor.ro/
 http://mediaslive.ro/muzeul-casa-gazelor-naturale/
 https://muzeulmedias.wordpress.com/
http://www.hoinari.ro/muzeul-gazelor-medias-transilvania-21393420100923.php
 http://vasile-antipa.blogspot.ro/2015/04/casa-gazelor-naturale-medias-in.html

In jurul orei 16 am plecat spre Sibiu cu taxi (120 lei) la targul de craciun si prin centrul istoric. Am urcat in turn, am mers pe podul mincinosilor, am facut multe poze, vremea ok desi f.rece. Mi-a placut si il recomand. Atmosfera super, oameni amabili.

Targul de Craciun din Sibiu

AkeTrix - Bijuterii Magice/Fantasy - pe Facebook - creatii splendide!
 http://aketrixjewelry.blogspot.ro/
Video Center Sibiu's album.
SibiuNews
Sibiu - Pagina oficiala a orașului's post.
 







Eduard Coman expune la Casa Gazelor Medias - novatv.ro

Muzeul Casa Gazelor Naturale

Muzeul Casa Gazelor Naturale

Sibiul magic

0:05/0:25
71,624 Views
Sibiul este magic din aceasta seara!
Alte video si foto la link-ul http://goo.gl/pcaeT2

Amazing Animals That Saved People's Lives

Amazing Animals That Saved People's Lives

Cat nurses abandoned pit bull puppy

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini