Postări

Se afișează postări din decembrie 14, 2015

CRACIUNUL PISICILOR LA MIAU CAFE IN 19-20.12.2015

Pisicile il asteapta si ele cuminti pe Mos Craciun, mai ales rezidentele de la cafeneaua Miau. Si ca sa le aratam cat de mult le iubim si sa le venim in dar de Craciun cu mai multa atentie si grija, ne-am gandit sa facem un targ de caritate la care sa strangem cat mai multe minunatii pentru ele si pentru alte pisici maidaneze mai putin norocoase.
Asadar, pentru Craciunul pisicilor, improvizam tarabe diverse, pe care scoatem obiecte de tot felul, de la haine, la bijuterii si la prajituri vegane delicioase. Timp de doua zile, 19 si 20 decembrie, va asteptam la targul pisicilor, sa cotrobaiti dupa cadouri pentru cei dragi prin tarabe sau cu orice credeti ca puteti sa le veniti in ajutor.
* Acesta este un eveniment caritabil pe baza de donatii menit sa ajute pisicile maidaneze. Toate donatiile se vor duce la pisici. Orice ajutor, de la jucarii la obiecte ce le-ar putea face viata mai frumoasa pisicilor, este binevenit.

Basmul românesc

Vom demonta astăzi un mit, şi anume că Făt-Frumos este personajul pozitiv din basmele româneşti, iar Zmeul - un ticălos fără pereche. În fapt, aşa cum vom vedea imediat, lucrurile stau exact pe dos. Pentru asta, să facem mai întâi un mic profil psihologic al celor mai importante personaje din basmele româneşti. Caracterizarea personajelor ÎMPĂRATUL E un moş senil şi complet incompetent. Singurul merit că a ajuns împărat e că a fost primul născut. Nu e în stare să aibă grijă de fii-sa, prin urmare mă întreb cum mama dracului ar putea avea grijă de ditai împărăţia. Nevastă-sa lipseşte din peisaj, e subînţeles moartă şi l-a lăsat cu trei fete care sigur nu-s ale lui, fiindcă moşul are vreo 70 de ani şi aia mică în jur de şaişpe. Deşi e înconjurat de viziri, dregători, sfătuitori, când e să ia vreo decizie, îţi vine să-l iei la palme: primul individ care-i aduce fata înapoi o primeşte de nevastă şi mai ia şi jumătate de împărăţie. Strămoşul său, care a întemeiat dinastia, se răsuceşte în …

cat sitter Bucuresti

Dragi parinti de pisici, Pentru ca se apropie sarbatorile, cu totii ne facem planuri pentru aceste zile: unii dintre noi pleaca in vacanta si cauta cea mai buna solutie pentru membrii de familie necuvantatori (dar mieunatori!). Si pentru ca noi exact cu aceste solutii ne ocupam, iata cateva precizari utile pentru aceia dintre dv. care doresc sa apeleze la serviciile noastre in aceasta perioada: ***** Desi iubim foarte mult si cainii (ca de altfel si caii, broastele testoase, si in general animalele!), oferim servicii de pet sitting doar pentru pisici, deplasandu-ne acasa la acestea pentru o vizita de minim 30 de minute si maxim o ora, in functie de solicitare si de numarul de pisici ***** Zona de acoperire: Bucuresti, in limitele de acces cu transportul in comun ***** Pentru a asigura o ingrijire de 5 stele pisicilor, colaborarea noastra va incepe printr-o vizita acasa la dv., pe parcursul careia vom cunoaste pisicile, vom completa o fisa detaliata pentru fiecare in par…