vineri, 18 decembrie 2015

19-20.12.2015

expo felina la universitatea Lumina din Colentina

craciunul piselor la Miau Cafe in Maximilian Popper

targuri de craciun Vintage pub, Fundatia Victoria, piata Universitatii, Inspyer Batistei, mall-uri, muzeul taranului, etc

doar duminica Talcioc de 10 si Libraria cu pisici a camerei cu pisici la Hecate in Olari zona Mosilor

nu uitati duminica 20 decembrie Libraria cu pisici si Talcioc de 10 la Hecate in Olari zona Mosilor

Surprizăăăăăăăăăăă! Doar nu credeați ca pisicile o sa vă lase fără cadouri de Crăciun! Fie că vă faceți vouă înșivă sau altora bucuria, la Librăria cu Pisici - ediția de Crăciun 2015 veți găsi *suspaaaaaans* CĂNILE PISICOASE gândite și realizate cu migală de pisicile din Camera cu Pisici, spiridușii Moșului anul acesta.
LIBRĂRIA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2015, pe 20 decembrie, la Librăria Hecate.
(EVENIMENT:https://www.facebook.com/events/196773090661930)


De Crăciun, dăruiește o viață frumoasă unui pisoi orfan!
------------------------------
LIBRĂRIA CU PISICI - 20 decembrie 2015
Event: https://www.facebook.com/events/196773090661930/
------------------------------
Pisoii din Camera cu Pisici au auzit că nu există cadou mai frumos decât să faci parte dintr-o familie, așa că îl așteaptă pe Moș cu sufletul la gură! S-au pregătit cu prăjituri, articole handmade, calendarul Camerei cu Pisici 2016 și sacoşe de pânză pisicos ilustrate de George Roşu, și vă invită duminică, 20 decembrie 2015, orele 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8) la LIBRĂRIA CU PISICI - Ediția de Crăciun 2015.

Dacă nu le puteți lua acasă, puteți să fiți Moș Crăciun pentru pisici și să le faceți viața mai frumoasă până la adopție, donând fie hrană (umedă sau uscată), fie obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne. Banii strânşi la eveniment ne vor ajuta să cumparăm mâncare pisicilor care nu-și vor găsi familii şi la achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate.
Pisicile sunt deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, ştiu să folosească litiera şi au carnet de sănătate. Iar voluntarii Camerei cu Pisici vă stau la dispoziție cu asistenţă personalizată, identificând cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi ajutânu-vă cu sfaturi practice privind noii voştri companioni.
Iar după ce alintați pisicuțele și vă bucurați de torsul lor, puteți să vă încălziți cu un ceai sau o ciocolată caldă la vecinii noştri pentru o zi, Cafeneaua CARE Cafe sau să vă delectați cumpărând articole pisicești de la standul CATRYOSHKA, care ne donează o parte din veniturile din vânzarile facute la eveniment.
----------------------------
Duminică, 20 decembrie 2015, orele 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8)
----------------------------
Librăria Hecate: https://www.facebook.com/Hecate-975610702490369/timeline/
CARE Cafe :https://www.facebook.com/carecafebucuresti
Camera cu Pisici - The Cat Room: http://cameracupisici.blogspot.ro/ şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom
*CAMERA CU PISICI este un proiect de voluntariat înființat în ianuarie 2012, independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, care până în prezent a avut în grija și a găsit familii pentru aproximativ 340 de pisici (http://on.fb.me/1NeHuyC).
*La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.
 http://merg.in/bucuresti/de-facut/avancronici/o-librarie-cu-nenumarate-pisici-5156.html

 calendarevenimente.ro: http://www.calendarevenimente.ro/detalii.php?ev=150328

targ la muzeul taranului

 participa si Fetita cu chibrituri si Zuza Muza

Cu toții așteptăm Crăciunul, cu toții ne dorim cadouri de Crăciun. Iar cele mai tradiționale produse și lucruri la noi la târg le găsești.

Târg "Crăciun țărănesc"
18 - 23 decembrie
Curtea #MȚR
Intrare liberă

Hai la Piata Taraneasca. Îți pregătim, alături de aproximativ o sută de meșteri, artizani și producători autohtoni, 6 zile de surprize și feerie de Crăciun.

Cauți bunătăți tradiționale pentru masa de #Crăciun sau cadouri speciale pentru cei dragi? Vrei sa îți împodobești bradul cu cele mai fumoase decorațiuni realizate manual? Îți este dor de atmosfera Crăciunului de altădată? Îți propunem să vizitezi Târgul “Crăciun Țărănesc” organizat de Piata Taraneasca și Meșter(Ești), în curtea Muzeului Național al Țăranului Român.

Vei putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (șorici, tobă, lebăr, cârnați, afumături din carne de porc mangalița din Maramureș, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Cozonacul Bujor si Cozonac Domnesc cu nucă, simpli, rahat, mac și de post, cozonaci pufoși, împletiți și cozonaci uriași de 20 kg, prăjituri tradiționale din Maramureș), dar și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine de manufactură cu maia, covrigi, turtă dulce, mere și nuci pentru colind.

La fața locului, dis de dimineață, gospodine pricepune pun la ceaun sarmale, varză cu mămăliguță sau fasole, pomana porcului și ciolan fiert în vin cu usturoi, storceag și fel de fel de bunătăți.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști handmade care vă vor încânta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun: ornamente pentru pom, felicitări realizate manual, ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din lemn etc. Dacă vă e dor de atmosfera satelor și târgurilor de odinioară vă invităm la o călătorie printre obiectele de antichități (cufere, mobilier, tablouri, bijuterii, cărți, cărți poștale, patefoane și alte minunății).

Te așteptăm cu drag, într-o lume aparte, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, la o noua ediție a Târgului "Crăciun Țărănesc" din 18 până în 23 decembrie, între orele 10, 00 si 18, 00. Intrarea este liberă și totul se ia, cum cere tradiția la Piața Țărănească, numai pe degustate!

Organizator – Tactic Events
Corina Berariu – 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro
FB.com/PiataTaraneascaRO

nu uitati expo felina la universitatea Lumina din Colentina

http://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-clubul-felin-magnificats/expozitie-internationala-de-pisici-de-rasa-wcf-magnificats

spectacol

oel Pashby at Pasadena Civic Auditorium.
Coolest Nutcracker suite I've ever seen with the California Philharmonic in Pasadena tonight ‪#‎CyrusSpencer‬ from So You Think You Can Dance Cyrus Spencer @Bdash_2 @Koncrete510 . For HiDef go to this link on youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Jqu3OaUHtaU
To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

nu uitati de Craciunul pisicilor la cafeneaua Miau

Pisicile il asteapta si ele cuminti pe Mos Craciun, mai ales rezidentele de la cafeneaua Miau. Si ca sa le aratam cat de mult le iubim si sa le venim in dar de Craciun cu mai multa atentie si grija, ne-am gandit sa facem un targ de caritate la care sa strangem cat mai multe minunatii pentru ele si pentru alte pisici maidaneze mai putin norocoase.
Asadar, pentru Craciunul pisicilor, improvizam tarabe diverse, pe care scoatem obiecte de tot felul, de la haine, la bijuterii si la prajituri vegane delicioase. Timp de doua zile, 19 si 20 decembrie, va asteptam la targul pisicilor, sa cotrobaiti dupa cadouri pentru cei dragi prin tarabe sau cu orice credeti ca puteti sa le veniti in ajutor.

In semn de multumire, pisicile le fac loc la targul lor si cateilor. Prietenii nostri de la asociatia Red Panda Romania vor fi alaturi de noi cu bijuterii, tricouri si culcusuri pentru animale, in sprijinul cateilor de la centrul de adoptii Iubirre.
Cumparand un cadou pentru cineva drag, ajuti un animal sa fie mai fericit.

* Acesta este un eveniment caritabil pe baza de donatii menit sa ajute animalele. Orice ajutor, de la jucarii la obiecte ce le-ar putea face viata mai frumoasa, este binevenit. *


 Prietenii nostri de la Cat Sanctuary Bucharest au in grija 28 de pisici(12 adulte si 16 puiuti) si 8 catei, sunt doar 2 oameni care au grija de toate aceste animalute.
Ne dorim tare mult sa ii ajutam, asa ca in cadrul evenimentului vom strange donatii pentru ei:hrana pentru catei/pisici,nisip,vitamine,lapte special pt catei sugari, orice le-ar putea folosi.

participa si Red Panda

 sambata(19) si duminica(20) de la orele 14 la 22 Maximilian Popper 41.

cateii de la Red Panda va asteapta, oricine poate juca rolul de Mos Craciun oricand

azi dupa serviciu m-am dus la catei in vizita si m-am oprit la Kaufland sa fac plinul cu bunatati
am fost Mos Craciun ... oricine poate face asta cu buget minim...in zona exista si Billa si Kaufland cu marci la preturi bune, dar si benzinaria Moll fosta Agip, e si 1 pet-shop langa Kaufland
bobite la 2kg/3kg Tramp la 7-8 lei, bobite Skipper, conserve si recompense K, pachet cadou pt pom Pedigree ....ai de unde alege

istorie intr-o fotografie

daca dai click pe imagini, se deschid o multime de informatii. Du-te pe camila, sa vezi cum deschide 'celebritati care seamana cu camilele'...


CLICK  PE FIECARE  PERSOANA DIN IMAGINE, 
La fiecare imagine, se deschide o pagina in engleza, iar in
stanga ei, exista posibilitatea de traducere in orice limba,
inclusiv romana (languages = din alte limbi).

imagini

    http://safeshare.tv/w/LQvugyirGr

muzica

http://www.livebiz.ro/video/kelly-clarkson-trisha-yearwood-si-reba-mcentire/


Aproape 4 ore de colinde cu Hrusca si multe altele

colecta pt cateii ingrijiti de Radu Termure

Cainii din Cluj
Luni, 21 decembrie 2015, la Iulius Mall in fata va exista un stand unde incercam sa strangem donatii pentru adapostul dlui Radu Termure. (indiferent ca puteti dona o suma sau o cantitate de hrana)
Tonele de hrana necesare lunar pentru cei peste 900 caini de la adapost si zecile de pisici, tonele de apa cumparate si transportate, apoi distribuite la adapost, cheltuielile aferente chiriei si, nu in ultimul rand, datoriile acumulate, plus nevoia urgenta de muncitori care sa lucreze la adapost si care nu sunt de gasit...toate aceste probleme fac necesar AJUTORUL dumneavoastra, al clujenilor, in primul rand.
De ce? Pentru ca Radu Termure a contruit o afacere de succes acestui oras, a adunat de pe strazi si a salvat din ecarisaj sute si sute de animale condamnate la moarte. A contribuit si a elaborat legile azi in vigoare care pedepsesc abuzurile impotriva animalelor. Si pentru ca EL este singurul care nu refuza niciodata sa acorde ajutor unui animal intr-o situatie critica, indiferent ce costuri si efort implica aceasta.
Va rugam sa distribuiti si va asteptam cu drag !
Sau puteti dona direct in conturile afisate:
Paypal: radutermure@gmail.com
Cont LEI: RO71 INGB 0000 9999 0050 0153
Cont EURO: RO93 INGB 0000 9999 0137 7413
Cont USD: RO76 INGB 0000 9999 0194 3326
...........
Monday, 21st of December 2015, we ask you kindly to DONATE for Radu Termure's shelter. You can find us at Iuliu Mall , just at the entrance emoticon smile
We really need your help, because Radu Termure is taking care of more than 900 dogs and many many cats.
For few months now, no one wanted to work full time at the shelter, so you can imagine it is a desperate situation. Radu Termure really needs your HELP! The tones of food and water, the debts, the rent for the shelter and the miracles this man made possible for the last 20 years....all these are just few reasons for you to HELP him now, when he needs this help more than ever
Or you can donate directly into these accounts:
Paypal: radutermure@gmail.com
Account EURO: RO93 INGB 0000 9999 0137 7413
Account USD: RO76 INGB 0000 9999 0194 3326
Account LEI: RO71 INGB 0000 9999 0050 0153

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini