sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Kangaroo - Cat (Insane!)

cetati romanesti

http://www.historia.ro/exclusiv_web/travel/articol/mostenirea-medievala-cele-mai-frumoase-cetati-fortificate-romania

exponate umane

http://www.identitatea.ro/primul-muzeu-viu-din-romania-deschide-vara-intr-un-sat-locuitori-video/

despre iertare

http://www.vulpescu.eu/2014/04/30/atunci-cand-ierti-nu-schimbi-trecutul-ci-viitorul/

secrete

http://www.secretele.com/2015/07/secretele-persoanelor-cu-ochi-caprui-de.html

bijuterii desprinse din povesti

 
Wooden Jewels Featuring Tiny Scenes of Famous Fairy Tales by LaliBlue. ‪#‎artpeople‬
www.artpeoplegallery.com

buna intrebare

https://coduripersonale.wordpress.com/2016/01/26/ce-faci-cand-la-usa-iti-bate-trecutul-dar-ai-viitorul-in-fata/

mesajul unui star

http://perfect-ask.com/ridicati-ochii-si-scoateti-castile-din-urechi-mesajul-emotionant-a-lui-keanu-reeves-pentru-omenire/

nu uitati nici de shop 4 paws in beneficiul blanosilor gazduiti de jurnalul unui voluntar

Shop 4 Paws added 14 new photos to the album: Cutii metalice de vanzare/ Metal boxes for sale.
Cutii metalice de vanzare, in beneficiul Blanosilor Jurnalul unui Voluntar. Preturile sunt cuprinse intre 5 si 25 lei, iar cutiile pot fi folosite pentru depozitarea condimentelor, biscuitilor, pastelor fainoase, ceaiurilor, dulciurilor, prafului de cacaco, ciocolata, si chiar buretilor necesari la curatenie.
Metal boxes for sale, on behalf of the dogs ( prices between 1,13 and 5.68 euros)
Pretul de livrare nu este inclus / it is not included the cost of delivery

mai sunt si ceasuri, gablonturi, vase, decoratiuni, haine etc

nu uitati sa vizitati periodic dulapul virtual in beneficiul animalutelor de la Robi

Dulapul cu fapte bune

Updated about 2 weeks ago · Taken in Bucharest, Romania
www.4animals.ro
CONTACT: asociatia.robi@gmail.com

Vizitati Dulapul nostru cu fapte bune!

Pretul fiecarui produs este scris la poza sa. Daca sunteti din Bucuresti, in functie de zona, ne putem intalni pentru predare personala. Altfel, orice obiect va fi trimis prin curier, cumparatorul acoperind in plus costul transportului.

Asa ca, daca doriti sa comandati ceva, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa asociatia.robi@gmail.com, mentionand in subiectul mesajului "Dulapul cu fapte bune".

Daca sunteti interesati si de bijuteriile si accesoriile noastre, puteti sa le vedeti aici:
httpsa//www.facebook.com/media/set/?set=a.832862090119682.1073743176.140044309401467&type=3

Multumim! (L.C)

invitatie caritabila film in beneficiul Robi eveniment by Ana-Maria Ionita

"Maretia unei natiuni si progresul ei moral pot fi judecate prin felul cum isi trateaza animalele" -Mahatma Gandhi

Buna tuturor! Va propun ca duminica, 28 februarie, sa contribuim la progresul moral al natiunii noastre prin salvarea animalutelor fara stapan de la o viata plina de suferinta.

Evenimentul consta in vizionarea unui film proiectat, un film bineinteles cu si despre animale, bazat pe o intamplare reala. Prin contributia noastra vom ajuta la salvarea sau ameliorarea starii prietenilor nostri necuvantatori. Cu siguranta va fi nevoie de mancare atat pentru pisici cat si pentru catei dar si de banuti pentru a cumpara medicamentele necesare tratarii, castrarii sau achizitionarii custilor care momentan sunt in numar mai mic decat catelusii adapostiti!

Ajutorul vine si din partea Asociatiei pentru protectia animalelor Robi care se ocupa inca din 2001 de problema animalelor fara stapan, o asociatie pe care o urmaresc de foarte mult timp si fata de care am mare respect pentru ceea ce face. Prin intermediul ei vom putea ajuta animalutele ranite sau abandonate ajunse in grija lor.

Banii vor fi numarati la finalul filmului si personal voi merge alaturi de un reprezentant al asociatiei sa cumparam cele necesare.

Locatia: Mania Latina – BD Carol 1(intersectie cu Mosilor), nr 61, cladirea Mega Image, et 2! - 3 statii de la Universitate
Ora: 19:00

Multumesc tuturor pentru sustinere iar in final voi incheia tot cu un citat cat se poate de adevarat!

„Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă, că cel crud faţă de animale nu poate fi numit om bun. „ Arthur Schopenhauer

fapte bune in zona Dristor

Anamaria Monique
 Andrei are doar 12 ani ,"locuieste" impreuna cu bunica si sora lui intr-un cort sub un pod din zona Dristor.Il puteti gasi aproape in fiecare seara in parcarea de la KFC-Dristor ,mi-a cerut in seara asta doar ceva de mancare sau o patura. Orice ajutor este bine venit ,sa incercam sa-l ajutam cu totii . Puteti ajuta si printr-un share,in speranta ca povestea lui va fi auzita .

FOTO/VIDEO Un iman din Istanbul a deschis portile moscheii pentru pisicile abandonate

FOTO/VIDEO Un iman din Istanbul a deschis portile moscheii pentru pisicile abandonate: Moscheea Aziz Mahmud Hudayi, din cartierul istoric al Istanbulului Uskudar, a fost invadat in ultimele zile de pisicile abandonate din oras, dupa ce iman-ul Mustafa Efe a decis sa primeasca felinele

ajutor achitare factura curent electric incalzire catei Red Panda

Pe timpul iernii, când temperaturile sunt foarte scăzute, in fiecare cușcă este aprinsă lampa de încălzire, cu becuri infraroșii. Încercăm astfel să facem viața mai ușoară acestor câini, care sunt înca în căutare de familii adoptive. Din cauza consumului de curent electric costurile de întreținere cresc în lunile de iarnă.
Ajutați-ne să îi îngrijim, donați pentru susținerea cățeilor din centrul de adopție Iubirrre.
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank
Vă mulțumim!

During winter, when the temperatures are very low, each dog house is heated by the red lamps. This way we try to give the best conditions to these dogs who are still in search of adoptive families. Because of the high electricity usage the costs increase every winter.
Help us help them and take good care of them, donate to support the care of the dogs in the adoption center.
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank
Thank you!

program azi si maine

am fost la Love yard sale by Laura Bucur in Mantuleasa 40 zona statiei ratb Mosilor si la palatul InSpyer Batistei la See Buy Bye Bazaar Garage sale ne-am vazut cu prietene vechi de la care cumparam lucruri minunate (Alecutza Buburuza; Daniela Draghici etc)

maine mergem la Love yard sale by Laura Bucur in Mantuleasa 40 zona statiei ratb Mosilor unde participa si Corina Ilie aka Fetita cu chibrituri si la Garage SALE! & Songs for a Cause in beneficiul Soniei participa Judy Florescu aka Judy Woody 10:00 AM · Journey Pub ·din Enescu zona fostului magazin Eva-Mega Image-Romana

See Buy Bye Bazaar - Garage Sale - 13 Februarie

Noi credem in potentialul fiecarui lucru din viata noastra.

De la mic la mare, orice obiect ce ne-a insotit pentru o vreme, dar acum e deja uitat, merita o sansa la o noua viata.

Combinand aceasta idee cu grija pentru buzunar, si de ce nu pentru mediu, vom organiza bilunar targuri prin care persoanele obisnuite (ca noi si ca tine), isi vor aduce spre vanzare - la un pret modic - hainele si obiectele ce nu le mai sunt de folos in prezent, dar care isi pot gasi cu drag un nou proprietar. Asta inseamna, desigur, ca acestea trebuie sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, sa fie prezentate intr-un mod impecabil (curate, calcate, de ce nu si accesorizate) si, nu in ultimul rand, creativ astfel incat sa fie usor de remarcat de catre vizitatori.

Unde mai pui ca totul se desfasoara intr-un cadru de poveste, Palatul Spayer.

Muzica nu lipseste, ba chiar da tonul, iar atmosfera este frumos completata de catre suflete vesele si miresme dulci de cafea.
Daca ti-am facut catusi de putin pofta, te asteptam sa ne vizitezi pentru prima partida de cumparaturi pe anul nou :)


Sambata, 13 Februarie : 11.00 - 19.00

bazarul comorilor in luna iubirii la Have a cigar

In luna iubirii va provocam sa va indragostiti de hainutele, accesoriile, decoratiunile, gentutele, de toate lucrusoarele aduse de prieteni dragi la Bazarul Comorilor.

Pe 13 februarie, va dam intalnire la Have a cigar Pub, pe strada Dianei, nr 11 (Piata Rosetti) sa descoperim comorile ascunse.

Daca doresti sa fii expozant, te rugam sa ne contactezi pe mail la alexandra@firefly.one sau la 0751 055 671.


participa Alecutza Buburuza

Jurassic Purr Official Trailer - World Of Cats

din pacate cam asa e

http://www.bloguluotrava.ro/ne-traim-viata-in-weekend-uri-si-supravietuim-in-celelalte-zile-ale-saptamanii-2/

muzica

 http://dan.somnea.free.fr/TOUR/_operaopereta.html

unde guvernul nu face poduri

https://www.youtube.com/embed/dql-D6JQ1Bc

omagiu pt TIBI

"Tibi este un pionier. El a fost cățelul care a început, în 2004, terapia cu câini maidanezi a Vier Pfoten, prima de acest tip din lume. A fost găsit mai mult mort decât viu, aruncat pe marginea străzii, undeva lângă Craiova. Când George (omul care i-a stat aproape de atunci și i-a fost trainer) i-a salvat viața, nimeni nu s-a gândit că, în cei 12 ani pe care-i mai are de trăit, Tibi o să salveze, la rândul său, mult mai multe vieți.
Fie că a lucrat cu copii cu autism sau abandonați de părinți, cu bătrâni uitați de familii prin aziluri sau pacienți cu boli în fază terminală, Tibi a fost mereu același: un ghemotoc de dragoste în forma cea mai pură."


Există foarte puțini eroi printre oameni. Altruismul, bunătatea, dăruirea totală, sacrificiul până la ignorarea sinelui, sunt calități greu de găsit chiar și luate separat. Întrunirea tuturor într-o singură persoană naște legende. Dar sunt oare oamenii singurele ființe…
 
 " Când eroii mor, nu e o dramă doar pentru cei apropiați, ci una a tuturor oamenilor pe care i-au ajutat"

apartamentul capsula a timpului

pupicul secolului de la 1 leu dragastos din Columbia


The Hug of the Century

A woman found a badly injured lion in the forest. She took it with her and nursed it back to health. When it was better, she made arrangements with a zoo to take the lion and give it a new and happy home. This video was taken when she returned to the zoo some time later to see how her lion was doing. Watch the lion's amazing reaction when he sees her!

Idents France3

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini