miercuri, 17 februarie 2016

tatry

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwBM5OhRc1R05aCQaSrWVlZqO3nAejrfW

27-28.02.2016 Dichisar by Breslo la Impact Hub

detalii pe Breslo

Martisoare creative, cadouri de 8 Martie, cafea super-buna si 60 dintre cei mai iubiti noi creatori romani
Editia #Dichisar de Primavara va avea loc in weekendul 27-28 Februarie, 09:00-20:00, in cea mai creativa mansarda din centrul Bucurestiului: Impact Hub, langa Starbucks Unirii.
INTRARE GRATUITA!
• Shopping de Primavara cu 60 dintre cei mai talentati creatori romani
• Brunch & Coffee cu magicienii de la Coftale si FruFru

• Tatuaje Henna cu Cristina de la Art a Porter
• Coafuri impletite cu Alexandra de la Impletituri
• Masaj si relaxare cu instructorii talentati de la BioFocus
Muzica buna, cadouri surpriza, stat la taifas si tot ce-ti mai trebuie sa simti ca vine Primavara! Click aici pentru Facebook event >>

Sustinut cu drag de Brodat si Cusut, centrul nostru preferat pentru tot ce tine de croitorie
Cand nu fac super ateliere si demonstratii la #Dichisar, prietenii nostri de la Brodat si Cusut pot fi gasiti online pe cusutsibrodat.ro, sau live la showroom-ul lor magic de la The Ark Bucuresti, Str. Uranus nr. 150.
De aproape 20 de ani pe piata, centrul Brodat si Cusut este autoritatea numarul 1 cand vine vorba de croitorie. Sunt importatori ai celor mai de calitate branduri de masini si accesorii pentru cusut de piata, iar echipa lor de specialisti este pregatita sa raspunda la orice intrebare.
Veti gasi la ei tipare profesioniste de la Burda, masini de cusut performante Brother, magazine si multe alte accesorii esentiale. Vizitati-le cu incredere magazinul aici >>

nu uitati de Bounty F la Casa Universitarilor

targ creatori hand made
detalii si pe facebook
20-21.02.2016

Revistele de moda pentru femei ale lunii Martie 2016 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre reviste si tendintele Primavara - Vara 2016

Revistele de moda pentru femei ale lunii Martie 2016 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre reviste si tendintele Primavara - Vara 2016: Afla de pe blogul cu reviste LIVING IN RO COLORS detalii despre revistele de moda pentru femei editiile lunii Martie 2016 si cadourile oferite de ele. Citeste mai multe despre tendintele pentru Primavara-Vara 2016 si descopera frumoasele coperti cu vedete si inserturile, precum si multe pareri si recomandari ale cititoarelor.

O panorama inedita - Paris, mon amour





http://www.ultimedia.com/deliver/voyage/iframe/mdtk/01865533/src/srquf/zone/18/showtitle/1/

Cats - Defensive Aggression


http://gosouthonline.co.za/cats-defensive-aggression/

timbre cu pise

http://iheartcats.com/u-s-postal-stamps-will-feature-cats-in-2016/?utm_source=IHCS-Email&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=Newsletter_02-16-16

vintage la InSpyer in acest weekend

detalii pe facebook

yard sale 20&21 februarie

Vine, vine primavara! Caci asa se simte de aici de unde suntem noi, chiar daca in calendare se arata inca a fi februarie...
Yard Sale 20 & 21 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot!
Pe strada Sborului, la nr. 2, tot in zona Rosetti din Hristo Botev

"Banuiam ca ai aruncat cat colo cojoacele si cizmele si iti cauti rochii din bumbac, ochelari de soare, tenisi sa zburzi in soare. Noi stim unde se gasesc toate la preturi de chilipir si, da, iti spunem si tie: La Yard Sale-ul din strada Zborului 2, la Jacques Pot.
Iesi, scotocitoare si doritoare de Yard Sale, la soare si sambata si duminica caci de la 10:30 la 18:00 vor fi expozante diferite in fiecare zi, surprize diferite in fiecare zi!
Multumim Jacques Pot pentru gazduire si pentru ajutor in promovare partenerilor nostri media.
Intrare libera pentru vizitatori, expozanti diferiti in fiecare zi."

cati pitici avem pe creier



​​
Berbec
În ciuda aparențelor, nu ai decât trei pitici pe creier. Este drept că sunt foarte neastâmpărați, dar reușești să îi ții în frâu, atunci când vrei să rezolvi probleme importante.

Taur

Ai un singur pitic pe creier, dar se manifestă în cele mai nepotrivite momente. Ajungi, astfel, să iei tot felul de decizii nefavorabile ție.

Gemeni

Tu ai foarte mulți pitici pe creier, dar pe tine nu te deranjează. Cei care au de suferit de pe urma lor sunt oamenii din preajma ta, de aceea nu ai foarte mulți prieteni.

Rac

Ai un pitic pe creier, pe care îl iubești ca pe ochii din cap. Nu te lasă inima să îi înfrânezi pornirile și îl lași să se desfășoare, câtă vreme acțiunile lui nu îi supără pe ceilalți oameni dragi din viața ta.

Leu

Nu contează câți pitici ai pe creier, pentru că sunt nespus de frumoși! Pe lângă fizicul lor imposibil de ignorat, sunt și plini de farmec, așa că nu se supără nimeni când o iau razna.

Fecioara

Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanți! Ei îți șoptesc fiecare imperfecțiune pe care o observă, așa că nu este de mirare că nu îți scapă nimic!

Balanta

Nu a avut nimeni curaj să se întrebe câți pitici ai pe creier. Sunt mulți și foarte răi, dar dacă îți faci curaj, poți să îi numeri. Ar fi unul care te face să te răzgândești la fiecare 5 secunde, unul care te face să dai sume uriașe pe haine, unul care te face să te enervezi că cineva nu s-a legat bine la șireturi…

Scorpion

Piticii tăi pe creier nu te-au mai suportat și te-au abandonat. Nu îți face griji, însă! Te descurci la fel de bine și fără ei!

Săgetător

Ai doar 2 pitici pe creier, dar își fac de cap cât 6! Îi poți calma cu plimbări lungi și ieșiri în natură, pentru că sunt activitățile lor preferate.

Capricorn

Ai 5 pitici pe creier, dar nu îndrăznesc să scoată un sunet în fața ta. Nu știm cum s-au adunat, cert este că oricum nu au nicio șansă să te controleze.

Vărsător

Ai 4 pitici pe creier, dar le oferi toate condițiile și sunt șanse mari să se înmulțească. Mai grav este că s-ar putea să îți placă de ei atât de tare, încât să îi lași să preia controlul vieții tale. Și crezi că sunt în stare să facă ceva bun?

Pești

Ai 6 pitici pe creier, iar când lucrurile nu ies cum vrei tu, o iau razna. Încearcă să le amintești cine este șeful, altfel s-ar putea să ai de suferit.

Câinii pot recunoaște emoțiile umane (studiu) – AGERPRES

Câinii pot recunoaște emoțiile umane (studiu) – AGERPRES: Mulți posesori de câini consideră că prietenii lor necuvântători au capacitatea de a le ridica oamenilor moralul, însă câinii pot chiar să recunoască emoțiile umane, potrivit unui studiu realizat la universități din Marea Britanie și Brazilia, conform Reuters și The Telegraph.

A Night In Macau


Baby deer rescue and release


Ancient Rome (higher resolution)


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini