Postări

Se afișează postări din martie 5, 2016

Тайна Кроличьей Норы. The Secret of Rabbit Hole.

Imagine

Street dogs retrieve balls during tennis tournament

Imagine

apel

Imagine
Sandoiu Daniela added 5 new photos — feeling worried.
March 3 at 9:37pm · pisic Gasit aseara in aceasta stare deplorabila! Operat astazi de urgenta!!! Sper sa reziste la cat e de slabit!!! Cine vrea si poate sa dea o mana de ajutor pentru el o poate face in contul RO45BTRLRONCRT0273585601 ,RO92BTRLEURCRT0273585601 sau paypal dsandoiu@yahoo.com! Am datorii uriase la cabinetul veterinar si nu mai fac fata!!!!!

asteptari

"Doamne, ajuta-ma sa fiu atat de bun pe cat crede cainele meu ca sunt!" (Janusz Leon Wiśniewski, om de stiinta si scriitor)
http://copiisicatei.ro/suntem-supereroii-lor/

video adorabil

Well done, Brazil! heart emoticon
http://copiisicatei.ro/286-2/
heart emoticon link to a simply adorable video!

Monica Davidescu promovand Copii si cateii

Astăzi COPII ȘI CĂȚEI s-a jucat și a învățat la Școala Uruguay din București. A fost o zi minunată și am avut oaspeți de seamă: actrița Monica Davidescu, ambasador al programului COPII ȘI CĂȚEI, s-a jucat cu noi și ne-a învățat multe lucruri frumoase și folositoare. Mulțumim Doamna Monica Davidescu! Mulțumim doamnelor învățătoare și copiilor de la Școala Uruguay pentru o zi de neuitat! heart emoticon
Monica Davidescu despre programul COPII ȘI CĂȚEI:
http://copiisicatei.ro/320-2/
Today CHILDREN AND DOGS programme took place at Uruguay School in Bucharest. It was a wondeful day and we had distinguished guests: actress Monica Davidescu joined us, played with us and taught us many beautiful and important things. Thank you Mrs. Monica Davidescu! Thank you teachers and children in Uruguay School, for a day to remember!

apel transfuzie golden

Hemopet Blood-bank
20 hrs · Bucharest, Romania · Am primit o veste tristă ieri, când am aflat că Aksel, unul dintre donatorii noștri din Sibiu, s-a îmbolnăvit de babesioză. În această perioadă, babesioza face ravagii și victime peste tot în țară, motiv pentru care este obligatorie protecția împotriva căpușelor pe tot parcursul anului!
Revenind la Aksel, acesta are nevoie de transfuzie de sânge, fiind într-un stadiu foarte avansat al bolii, cu multe complicații care i-au agravat starea. Ne bucurăm să vedem că se mobilizează foarte mulți stăpâni de goldeni, solidaritatea aceasta ne impresionează enorm. Pentru a veni în ajutorul lor, dorim să vă prezentăm mai jos condițiile de donare și beneficiile donatorilor.
Orice câine care dorește să doneze trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
- să fie clinic sănătos (să nu fie diagnosticat cu vreo boală cronică, să nu aibă probleme cardiace)
- să nu fi făcut transfuzie de sânge vreodată
- să nu urmeze vreun tratament cu antibioti…