sâmbătă, 19 martie 2016

NU UITATI&NU RATATI AZI&MAINE

SOFISTICAT la ROMEXPO PAV. C1

LOVE YARD SALE by Laura Bucur in MANTULEASA (rond Mosilor)

DONATI PT NOUL CENTRU DESTINAT STERILIZARII ANIMALUTELOR

http://www.romaniaanimalrescue.org/

Friends, we need donations for the Bucharest spay campaign to continue. Please help if you can, $25 will prevent so many animals from suffering! www.romaniaanimalrescue.org From Raluca Simion who is coordinating our spay campaign in Bucharest. We need funds or we will have to stop this program in April. "Dear Nancy, for March we are full with spays, it is all taken till the end of the month. Many pregnant dogs and cats, emergencies, so we scheduled everything. For the moment we stop and we do not make any schedule for April, as you told me, right? I will share the plea for donations again, i hope people will donate so we can continue. Thank you so much!"

SOS!


Avem nevoie de ajutor pentru animalele de la fabrica. Vecinii au facut reclamatie si au venit cei de la sanepid, politia si cei de la primarie. Au vrut sa cheme si hingherii,dar la rugamintea paznicului nu au sunat atunci. In 2-3 zile trebuie sa mutam toate animalele in alta parte.
Sunt 9 caini (5 femele toate castrate si 4 caini). - talie mica,medie si mare. Toti au crescut acolo (s-au nascut sau au fost aruncati de altii aici). Unul este aproape orb si are nevoie de ingrijire speciala. Pentru el ar fi ideala o curte unde nu mai sunt alte animale.
Daca exista cineva care mai are loc, contruim noi doua tarcuri sa ii pun acolo. Platim. Noi nu mai avem unde.
De asemenea, sunt si 6 pisici (3 mai speriicioase). Una este bortoasa pentru ca nu am reusit sa o prindem. o sa cautam o cusca de prins,poat e ajuta cinneva. 3 pisici sunt complet negri.
Gainile,cocosii si ratele, care si ele deranjau vecinii ca ii trezeau dimineata cu cantatul isi vor gasi loc undeva. Speram.
Am discutat si cu proprietarul fabricii si nu vrea sa auda de construire de tarcuri acolo, vrea sa dispara toate animlele ca sa nu isi ia amenda. De asemenea, a specificat ca daca nu dispar,il da si pe paznic afara care acolo locuieste de mai bine de 20 de ani ca nu are casa.
Va rugam, o mana de ajutor.
Va rugam sa va uitati si in produsele postate de noi, poate va face ceva cu ochiul; vom avea nevoie de mai multi bani pentru a acoperi fosterul si restul cheltuielilor.
Multumim pentru sustinere.


 SITUATIE SPECIALA - 1 CATEL APROAPE ORB!
 Urgent se cauta foster\adoptator pentru acest caine. Este aproape orb. A crescut toata viata la o fabrica impreuna cu alti 9 catei, insa au venit cei de la politie,primarie si dsp,la reclamatia locatarilor din bloc, si trebuie sa gasim un loc pentru toate animalele ca sa nu le ia hingherii. Avem termen pana luni.
Pentru ceilalti, in principiu am gasit o solutie, dar el este un caine care necesita atentie deosebita, o curte unde poate sa nu se simta incoltit si sa se simta in siguranta. Va rugam! nu avem unde sa il ducem.
Este mascul, devine prietenos cand se simte in siguranta. Nu ii place sa fie mangaiat pentru ca nu stie ce o sa i se intample.

Michael Bublé - Come Fly With Me

MOODY BLUES ... "HAVE YOU HEARD" parts 1 & 2 and "VOYAGER"

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini