luni, 4 aprilie 2016

RECORDURI: Cea mai îndelungată carieră de vânzător de înghețată – AGERPRES

RECORDURI: Cea mai îndelungată carieră de vânzător de înghețată – AGERPRES: Allan Ganz din West Peabody, Statele Unite ale Americii, deține recordul de cea mai îndelungată carieră de vânzător de înghețată - 67 de ani. Recordul a fost omologat la 17 mai 2014, Allan Ganz având atunci vârsta de 76 de ani, conform www.guinnessworldrecords.com.

DOCUMENTAR: Eddie Murphy împlinește 55 de ani – AGERPRES

DOCUMENTAR: Eddie Murphy împlinește 55 de ani – AGERPRES: Actorul de comedie Edward Regan (Eddie) Murphy s-a născut la 3 aprilie 1961, în Brooklyn (New York), Statele Unite ale Americii, ca fiu de polițist. Eddie Murphy se află pe locul al doilea în clasamentul actorilor cu cele mai mari încasări din istorie și pe locul zece în topul celor mai mari comici din toate timpurile.

Hunedoara: Cavaleri, domnițe și salve de tun la deschiderea oficială a Cetății Deva (GALERIE FOTO) – AGERPRES

Hunedoara: Cavaleri, domnițe și salve de tun la deschiderea oficială a Cetății Deva (GALERIE FOTO) – AGERPRES: Cavaleri din mai multe cetăți și castele medievale transilvane alături de domnițele lor grațioase, lupte între daci și romani sau salve de tun - toate au reprezentat elemente de atracție pentru câteva mii de turiști și localnici care au luat parte duminică la deschiderea oficială a Cetății Deva.

Lisa dagli occhi blu - Mario Tessuto


Lucio Dalla - Ciao


azi 04.04.

April 4 is reserved to Linus Yale Jr.
Linus Yale, Jr. (April 4, 1821 – December 25, 1868) was an American mechanical engineer and manufacturer, best known for his inventions of locks, especially the cylinder lock. His basic lock design is still widely distributed today, and constitute a majority of personal locks and safes.

Bio:
http://www.britannica.com/biography/Linus-Yale

Io non ti lascerò mai-Amedeo Minghi-Amore Mio Unico Amore-


Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero


Hello -------- cover by Terry


ALGUIEN CANTO,COVER DE MATT MONROE


Cosa Sarà ♫☆¸•★¸•´♫ Ron ♫ Stefano Ligi ♫ Angela Baraldi ♫ Samuele Bersa...


YORKSHIRE TERRIER


TE QUIERO ( GLORIA TREVI ) FOTOS FIJAS : KLAUDIA RATAJ


perche

Tracy Morgan's Batman v Superman Review


uliu

 Uliul porumbar (Accipiter gentilis) este o pasăre răpitoare de talie mijlocie (50–65 cm) din familia accipitridelor (Accipitridae), ordinul falconiformelor (Falconiformes), cu un penaj cafeniu-cenușiu pe spate, pieptul albicios cu dungi transversale întunecate, mai rare pe coadă, care are pene albe la rădăcină. Are coadă lungă, aripi scurte, late și cu vârful rotunjit. Tinerii prezintă pete lunguiețe pe abdomen. Adulții au deasupra ochiului o sprânceană de culoare deschisă. Are un zbor rapid și foarte abil printre copaci, cu planări întrerupte de câteva bătăi dese din aripi, atacând și prăzi mai mari decât el. Atacă păsări și mamifere mici, mai ales din mediul împădurit. Cuibărește prin copacii din mijlocul pădurilor, în arbori la șes ori în regiunea de deal, mai rar la munte în Europa, nordul și centrul Asiei, nord-vestul Africii, America de Nord și Mexic. Cuibărește în România și Republica Moldova, unde rămâne și în sezonul rece.  

Easter Basket -- Cat Clips #56


Skyy - Show Me The Way


Change- Say You Love Me Again (1984)


Curtis Hairston - I Want You (All Tonight)


Fausto Papetti - Samba pa ti


Fausto Papetti - Anonimo Veneziano


Fascination - Fausto Papetti


LIBERTAD LAMARQUE A MEDIA LUZ TANGO


Libertad Lamarque "El dia que me quieras"


alte targuri la Romexpo in aprilie

7-10 antique market

14-17 baby expo

22-24 motor&auto http://www.smaeb.ro/ si http://www.autoexpo.ro/

DESPRE SOARECE SI PISICA...



Unui soricel ii placea sa iasa din ascunzatoare, dar se temea teribil de pisica. A iesit pana la urma. Asculta cu atentie si percepe un zgomot usor de labe pe parchetul din camera. Apoi aude latraturi.
– Uf, e doar ciinele. Drumul e liber…
Iese. Dar chiar in clipa aceea pisica il prinde intre gheare si ii spune:
– Vezi ce bine este sa stii limbi straine?

3 aprilie ziua ciobanescului german

03 aprilie - ziua de naștere a Ciobanesc german! 117 ani a sarbatorit aceasta rasa, care este iubit atât de mulți ani, milioane de oameni !!!

Astăzi este o zi foarte importantă! Într-o zi la 3 aprilie 1899 o zi, care a devenit o dată importantă în istoria Ciobanesc german, prieten Max von Stephanitz și Arthur Meyer, plimbandu-va prin teritoriul unei expoziții mici în orașul Karlsruhe, a văzut un câine, le-a lovit cu perfecțiunea lor și întruchipează lor perene de creație vise. Având am vorbit cu proprietarul câinelui, dl Eyzelenom, au învățat că câinele numit Hector Lirkenhayn de fundal, dar în expoziție nu este implicată, după cum sa demonstrat de către publicul ca un câine ciobănesc. PROFESIONIȘTII păstori, prieteni încă nu s-au mai văzut un astfel de reprezentant luminos al acestora. Stephanitz a visat mult timp de un câine, care ar putea servi ca punct de reper în stil pentru întreaga rasă și să stabilească o bază solidă pentru creșterea în continuare. El cumpără Hector, iar două luni mai târziu, dându-i o nouă poreclă - Horand Grafrath de fond, el a creat un record în Ciobanescul german, la numărul 1. registrul genealogic Deci, Horand fundal Grafrath devine primul reprezentant înregistrat oficial al unei noi rase. Era câinele cu adevărat remarcabil al timpului său. Mulți autori, epitete necruțând Horanda descris în zeci de pagini. Și el, ulterior, nu sa îndoit Stephanitz corectitudinea alegerii sale, gradul de adecvare a ceea ce câinele a început îndepărtarea Ciobanesc german.
Din înregistrările lui Victor Efimov,

Madreselva (1938) - Libertad Lamarque .avi


Julio Iglesias Agua dulce agua sale


Julio Iglesias - Caballo Viejo .54.


Julio Iglesias #▼Baila Morena # Original Vidéo


Leo Rojas - El Condor Pasa

NORTHERN INDIA 4K (Ultra HD) 50/60fps

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini