Postări

Se afișează postări din aprilie 13, 2016

angajari

Crystal Vet - Urgente veterinare
March 25 at 9:47pm · Cautam coleg sau colega pentru farmacia veterinara
Vrem ca noul coleg sa fie punctual, responsabil, organizat.
Daca crezi ca poti indeplini aceste minime cerinte asteptam un mail de la tine
Contact@crystal-vet.ro
Iti oferim un mediu placut de lucru, program flexibil.


Crystal Vet - Urgente veterinareApril 3 at 12:45am · Clinica Crystal Vet Iancului
Angajeaza : Medic Veterinar internist
Cautam coleg / colega pentru a mari echipa,
Obligatii: Consultatii , intocmirea protocolului terapeutic pentru cazurile prezentate, continuarea si adaptarea protocolului terapeutic pentru cazurile internate, consultatii nutritionale,
Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana sociabila, cu abilitati de comunicare, flexibilitate si aspect profesional
Spirit de initiativa si devotat muncii in echipa
Beneficii:
lucrul intr-o echipa cu experienta.
salariu atractiv cu posibilitati de marire.
bonusuri
lucrul cu echipamente moderne
program zilnic de…

Mircea Vintila - Noros Cecer (Videoclip Oficial)

Imagine

Santa Cruz del Islote - Islas San Bernardo Colombia desde el Aire, vista...

Imagine

Visul unei nopti de iarna - de Tudor Musatescu

Imagine

strangere fonduri pt castrare

Ada Constantinescu added 26 new photos to the album: URGENT NEEDED FUNDS FOR NEUTERING 5 CATS FROM A POOR FAMILY !!!
April 2 at 10:42pm · PAYPAL: ada_angel_77@yahoo.com "for the poor family"
A family that lives near my town in the country area,has many furbabies ,all rescued,that they love very much and try their best to care fir them,to feed and treat them.
They are in need and i've offered to help them !
Today (2.04.2016) ,two females and one tomcat were neutered and next week another female and a tomcat will be neutered as well.
My dear friends,i beg you to help me help this family please frown emoticon
First of all we need 130 euros for the neuterings of the 5 kitties ( 30 euros/female ×3 ,20euros/male × 2).
We also need help to buy deworming pills and spot-ons for all of their babies (9 cats and 3 dogs ) ,this will cost us around 30 euros for deworming and 90 euros for spot-ons for fleas!
And if i may dare,we also need funds to buy those poor babies some …

adopta 1 taran si mananca sanatos

Adoptă un țăran added 11 new photos to the album: "Legume de țară" pentru bucureșteni și argeșeni.
Yesterday at 10:51am · Am primit un mesaj de la niște oameni tare faini și așa am ajuns să-i cunoaștem pe cei de la Legume de Tara, din Albota, ARGEȘ.
Povestea lor este tare frumoasă, oameni care , în ciuda piedicilor de tot felul, nu au renunțat la principiile și la dragostea pentru agricultura țărăneasca tradițională, reușind să obtină produse fără îngrășăminte chimice sau pesticide. Au pornit de la un solar de 600m² și au ajuns astăzi să cultive 1200m² de solar si 1 ha de teren în aer liber, unde produc morcovi, ceapă, usturoi, rucola, salată, ridichi, păstârnac, leuștean, pătrunjel, roșii, castraveți, ardei, cartofi…toate cu gustul copilariei, când culegeam roșia de la bunica din grădină, o ștergeam de pantalonii scurți și mușcam cu poftă !
Despre prețuri și produse disponibile puteți afla aici: http://legumedetara.ro/. Cel care vi le va aduce în fața ușii este …

initiativa laudabila

Georgiana Pop shared his photo.22 hrs Dragi prieteni,
Va anuntam cu bucurie ca sambata (16.04.2016) va avea loc Ziua Portilor Deschise la adapostul Animal Life. Cu aceasta ocazie vom vizita impreuna santierul viitorului nostru adapost. Momentan am fost nevoiti sa intrerupem lucrarile din lipsa fondurilor, insa speram ca in curand sa revenim cu forte proaspete. Dorim sa va multumim tuturor celor care ne-ati sprijint de-a lungul timpului prin donatii, sponsorizari, 2% sau pe orice alta cale. Fiecare dintre voi ati contribuit la ceea ce va fi in curand centrul de adoptii si sterilizari Animal Life.
Adresam o invitatie speciala tuturor alergatorilor si sustinatorilor Animal Life, care ne-au fost alaturi pe parcursul celor 3 editii ale
semimaratonului organizat de Fundatia Comunitara Sibiu sau care ni se vor alatura in acest an. Prin intermediul acestui eveniment am reusit sa aducem visul nostru atat de departe si - cu ajutorul vostru- il putem duce la bun sfarsit!
Intalnirea…

hai sa ajutam o batranica si o catelusa

Inimi uitate! Mamaia Maria si catelusa Lola, in strada?
Catelusa Lola e singura ei speranta. E singura care o face pe o bunica sa uite ca in orice clipa ar putea sa ajunga pe strazi. Maria e batrana nimănui. La cei 73 de ani, femeia nu-si doreste decat sa aiba un acoperis deasupra capului si un colt de paine. Nu pentru ea, ci pentru catelusa care-i alina batranetea atat de... chinuita. Insa si acest vis e departe, pentru ca de ceva vreme, spune batrana, nu mai are nici macar pensie...
Merita aceasta femeie o batranete atat de chinuita?
Daca vreti sa ii trimiteti pachete
Stănculescu Maria
ADRESA: Aleea Nehoiu, bloc FE3, scara 1, apartament 19, sector 4, Bucureşti.

ELVIS PRESLEY - Treat Me Nice ( NEW EDIT )

Imagine

hai sa ajutam! garantez pt ea!

Ioana Bodea added 6 new photos.April 11 at 12:48pm · Dear friends! My Stars need more space because they've grown up and they need to be separated because there are six of them. We wish to build two extra paddocks for this dogs. I'm talking about Amos, Chloe, Bertie, Cleo, Star and Dulcinea. If you want to participate with a donation you can make in my account Ioana Bodea RO31RNCB0317114529760001 or my paypal numbsoul71@yahoo.com. We need your support! Thank you so much!

va asteapta!

ASPA Bragadiru
April 2 at 4:15pm · Intrucat am vrut sa dam o șansa in plus cățeilor din bazele ASPA pentru a fi adoptați, astăzi sâmbăta 2.04.2016 am vrut sa celebram in avans Ziua Internationala a animalelor fără stăpân. Am fost vizitați de doua persoane si au fost adoptați doi catei.Așteptările nostre erau mai mari având in vedere ca suntem acuzați de iubitori ca nu le venim in ajutor.
Suntem totuși încrezători ca asociațiile Si persoanele care adopta din adăposturi vor fi mai activi fizic decât pe Facebook .

infiorator

CÂINII COMUNITARI, HRANĂ PENTRU LEI
La Gradina Zoologică din Târgovişte cainii comunitari au devenit mâncare pentru lei. Mai multe persoane, care au vizitat zilele acestea gradina, au scris in semn de disperare unui Asociatii pentru protectia animalelor din Targoviste. Tinerii, ingroziti de imaginile gasite in custile leilor au lansat un apel catre cei care pot opri acest macel. DETALII---> http://www.mditv.ro/cainii-comunitari-hrana-pentru-lei/

Nicu Alifantis - Ploaie in luna lui Marte

Imagine

Mirella Freni "Giunge il treno...Dio pietoso" Risurrezione

Imagine