Postări

Se afișează postări din iunie 8, 2016

David Bowie - Ashes To Ashes (Live)

Imagine

Mr. Zivago - Little Russian(Americo Remix)(1987)

Imagine

VIDEO - Un leu se aruncă asupra unui copil și se ciocnește haios de geamul incintei sale perfect închise – AGERPRES

VIDEO - Un leu se aruncă asupra unui copil și se ciocnește haios de geamul incintei sale perfect închise – AGERPRES: Un leu de la grădina zoologică din Chiba, Japonia, se aruncă asupra unui copil, dar se ciocnește puternic de geamul incintei perfect închise în care se află. Filmulețul acestui atac eșuat au fost vizionat de milioane de utilizatori pe internet.

The Last Living Search Dog Deployed After 9/11 Attacks Has Died

Imagine

Bretagne, ultimul câine salvator din 11 septembrie 2001 rămas în viață, a fost eutanasiat – AGERPRES

Bretagne, ultimul câine salvator din 11 septembrie 2001 rămas în viață, a fost eutanasiat – AGERPRES: Bretagne, câinele din rasa Golden Retriever care și-a început cariera de salvator în 2001, după atentatele de la World Trade Center din New York, a fost eutanasiat luni la Cypress, în statul Texas. Femela de 16 ani, ultimul câine care a participat la acțiunile de căutare și salvare după atentatele din 11 septembrie 2001 și care trăia încă, suferea de insuficiență renală și de degradarea generală a stării de sănătate, relatează miercuri lefigaro.fr.

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa ''Fast 8'' – AGERPRES

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa ''Fast 8'' – AGERPRES: Filmările la ''Fast 8'' sunt în toi, iar protagoniștii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei 'Fast and Furious'. Actorul și producătorul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii și vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com.

Late sleeper? Blame your genes.

Imagine

Elle Blogging Awards

Imagine

How To Make Cotton Candy (without a machine) with yoyomax12

Imagine

How To Get Rid Of Headache Or Migraine In 2 Minutes Or Less

Imagine

Corry Brokken - Net Als Toen - Eurovision 1957 - The Netherlands - Winner

Imagine

de faurit pentru pise

How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life la ICR Viena in 18 iunie cu producatorii filmului

Das Rumänische Kulturinstitut in Wien lädt Sie am Samstag, dem 18. Juni, um 13.00 Uhr, in der CHRISTINE KÖNIG GALERIE (Schleifmühlgasse 1A) zum einem Gespräch aus der Reihe CONVERSATIONS ein: How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life Hans Hurch, Direktor der Viennale, wird mit Ovidiu Anton und Alexandru Bălăşescuein Gespräch über Inhalt und Produktion des oben genannten Filmprojekts haben. Institutul Cultural Român de la Viena vă invită sâmbătă, 18 iunie, la ora 13.00, la Galeria Christine König din Viena (Schleifmühlgasse 1A), la o masă rotundă din seria CONVERSATIONS, despre filmul How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life Hans Hurch, directorul Viennale - Vienna International Film Festival, va dialoga cu producătorii filmului: Ovidiu Anton şi Alexandru Bălăşescu. Proiectul HowIMissBucharestorTheJourneyofaDog’s Life propusdeOvidiuAntonşi AlexandruBălăşescuafostcâtigătorulpremiuluiIalconcursuluideidei„CreateYourș Bucharest“ organizat ca parte a Vienna Biennale 2015…

Sinkholes The Groundbreaking Truth

Imagine