miercuri, 8 iunie 2016

David Bowie - Ashes To Ashes (Live)


Mr. Zivago - Little Russian(Americo Remix)(1987)


VIDEO - Un leu se aruncă asupra unui copil și se ciocnește haios de geamul incintei sale perfect închise – AGERPRES

VIDEO - Un leu se aruncă asupra unui copil și se ciocnește haios de geamul incintei sale perfect închise – AGERPRES: Un leu de la grădina zoologică din Chiba, Japonia, se aruncă asupra unui copil, dar se ciocnește puternic de geamul incintei perfect închise în care se află. Filmulețul acestui atac eșuat au fost vizionat de milioane de utilizatori pe internet.

The Last Living Search Dog Deployed After 9/11 Attacks Has Died


Bretagne, ultimul câine salvator din 11 septembrie 2001 rămas în viață, a fost eutanasiat – AGERPRES

Bretagne, ultimul câine salvator din 11 septembrie 2001 rămas în viață, a fost eutanasiat – AGERPRES: Bretagne, câinele din rasa Golden Retriever care și-a început cariera de salvator în 2001, după atentatele de la World Trade Center din New York, a fost eutanasiat luni la Cypress, în statul Texas. Femela de 16 ani, ultimul câine care a participat la acțiunile de căutare și salvare după atentatele din 11 septembrie 2001 și care trăia încă, suferea de insuficiență renală și de degradarea generală a stării de sănătate, relatează miercuri lefigaro.fr.

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa ''Fast 8'' – AGERPRES

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa ''Fast 8'' – AGERPRES: Filmările la ''Fast 8'' sunt în toi, iar protagoniștii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei 'Fast and Furious'. Actorul și producătorul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii și vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com.

Late sleeper? Blame your genes.


Elle Blogging Awards


How To Make Cotton Candy (without a machine) with yoyomax12


How To Get Rid Of Headache Or Migraine In 2 Minutes Or Less


Corry Brokken - Net Als Toen - Eurovision 1957 - The Netherlands - Winner


de faurit pentru pise

www.mombythebeach.com/diy-no-sew-cat-hammock-tutorial

How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life la ICR Viena in 18 iunie cu producatorii filmului

Das Rumänische Kulturinstitut in Wien lädt Sie am Samstag, dem 18. Juni, um 13.00 Uhr, in der CHRISTINE KÖNIG GALERIE (Schleifmühlgasse 1A) zum einem Gespräch aus der Reihe CONVERSATIONS ein:
 
How I Miss Bucharest or
The Journey of a Dog’s Life
 
Hans Hurch, Direktor der Viennale, wird mit Ovidiu Anton und Alexandru Bălăşescu ein Gespräch über Inhalt und Produktion des oben genannten Filmprojekts haben.
 
 
Institutul Cultural Român de la Viena vă invită sâmbătă, 18 iunie, la ora 13.00, la Galeria Christine König din Viena (Schleifmühlgasse 1A), la o masă rotundă din seria CONVERSATIONS, despre filmul
 
How I Miss Bucharest or
The Journey of a Dog’s Life
 
Hans Hurch, directorul Viennale - Vienna International Film Festival, va dialoga cu producătorii filmului: Ovidiu Anton şi Alexandru Bălăşescu.
 
Proiectul How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life propus de Ovidiu Anton şi Alexandru Bălăşescu a fost tigătorul premiului I al concursului de idei „Create Yourș
Bucharest“ organizat ca parte a Vienna Biennale 2015 care a avut în centrul aten iei expoziţiaț „Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1926–2016“.
Filmul How I Miss Bucharest or The Journey of a Dog’s Life / Cât de mult îmi e dor de Bucureşti. Povestea unor vieţi se centrează pe povestea de viaţă a doi câini, unul originar din
Viena care vine în Bucureşti şi care, printr-un concurs de împrejurări, se pierde de proprietarii săi i se integreaîn societatea câinilor străzii. Celălalt este un câine al străzii din Bucureşti adoptat şi luat în Viena, unde începe o nouă viaţă. Abordarea prin prisma non-umană a unor subiecte precum exilul, urbanismul, migraţia sau ierarhiile sociale şi relaţiile de putere este relativ nouă i permite o inversie conceptuală ce are capacitatea de a genera perspective noi asupra temelor propuse. Există precedente atât în literatură (Timbuktu de Paul Auster, 2009,sau Fifteen Dogs de Andre Alexis, 2015) cât şi în film (Paat, r. Amir Toodehroosta, 2013).
Producţia Cât de mult îmi e dor de Bucureşti. Povestea unor vie iț este sus inută de Brenntag România.
Colaborarea dintre Ovidiu Anton şi Alexandru Bălăşescu a început încă din 2013 cu filmul Street Cat Deluxe de Ovidiu Anton, care abordează transformările urbane din Istanbul
aşa cum sunt ele povestite de pisici. Cât de mult îmi e dor de Bucureşti. Povestea unor vieţi face parte dintr-o serie extinsă de documentare în stilul mockumentary, planificată de autori, care abordează relaţia transformativă dintre umanitate şi natură, extinzându-se în viitor şi în alte oraşe ale lumii.
Ovidiu Anton (n. 1982, Timişoara) locuieşte şi lucrea în Viena. A studiat la École Supérieure des Beaux-Arts din Marseille (2009) şi la Academia de Arte Vizuale din Viena (2010). A beneficiat de burse în Chi inău (2015), Ljubljana (2014), Istanbul (2013) şi Paris (2011). Artistul şi-a expus lucrările în numeroase oraşe europene, precum Viena, Salzburg, Ljubljana, Amsterdam  si Marsilia. Dintre expoziţiile individuale amintim: „New Positions“ (Art Cologne, Germania, 2015), „Sub Fuckin Versive“ (Tabacco 001 Cultural Centre, Ljubljana, Slovenia, 2014), „Sauve qui peut!“ (Galeria Christine König, Viena, Austria, 2013) şi „Weiße Wände?“ (Galerie 5020, Salzburg, Austria, 2013). Alexandru Bălăşescu (n. 1974, Craiova) este doctor în antropologie culturală la Universitatea din Irvine, California (Statele Unite ale Americii) şi licenţiat în studii avansate în etnologie la Universitatea Lumiere din Lyon (Franţa). Alexandru Bălă escu a ob inut mai multe burse interna ionale printre care „Wenner Gren Foundation for Anthropological Research“ si „British Library – Endangered Archives Programme“. A fost asistent universitar la Universitatea din Irvine, California (1999-2002) şi profesor adjunct asociat în comunicare internaţională la Universitatea Americană din Paris. În perioada 1993-2013 a publicat 39 de lucrări ştiinţifice şi s-a implicat activ în numeroase colaborări multidisciplinare (artă,
arhitectură şi urbanism).
Hans Hurch (n. 1952) este de profesie jurnalist. A fost asistent pentru mai multe filme realizate de cuplul cineast Jean-Marie Straub Danièle Huillet. Din 1997 este directorul Viennale – Vienna International Film Festival, cel mai important festival international de film organizat în Austria, ajungând anul acesta la cea de-a 54 editie

Sinkholes The Groundbreaking Truth

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini