joi, 4 august 2016

Beth Hart Am I The One

Nina Conti Stand Up : Talk to the Hand Full Show

campanie sterilizare

Dragi prieteni, sâmbătă 20 august organizăm o campanie de sterilizare gratuită pentru animalele CU și FĂRĂ stăpân în satul Brezoaia. Dacă sunteți din localitate sau din împrejurimi (Cosoba, Săbăreni, Joița, Bâcu, Zurbaua, Dragomirești Vale, Dragomirești Deal, Chiajna sau București), profitați de această oportunitate. De altfel, în limita locurilor disponibile, orice persoană care aduce un câine sau o pisică la sterilizat este binevenită, indiferent de unde vine. Numai să vă înscrieți din timp.
Dacă aveți prieteni sau cunoștințe care stau în zonă, vă rog mult să-i anunțati.
O campanie pusă la cale de Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs cu sprijinul dlui Nicolae Tudorache, primarul comunei Brezoaele. Andreea Filip este spiridușul neobosit care se ocupă de toate aspectele organizatorice locale, în cele mai mici detalii.
Mulțumesc, Georgiana Jojo, că mi-ai permis să folosesc pentru afișul campaniei (realizat de colega noastră Veera Nuri de la Hobo Dogs) fotografia pe care ți-am făcut-o la campania de la Cosoba din august trecut.

impresionant, pe cand si la noi?!

AMAZING to see these shelter dogs! They give so much to people in hospitals. Filmed by Shelter Me TV. The Shelter Me films are now online for the first time at https://ShelterMe.tv/

carti gratuite

http://totb.ro/100-de-site-uri-de-unde-se-pot-descarca-legal-si-gratuit-carti/

Paulino Vieira - Sodadi nha terra S. Nicolau & Choradinha

Paulino Vieira - Sodadi nha terra S. Nicolau & Choradinha

Selah Sue, Mina Tindle... Spécial chanteuses - Le Live

palatele capitalei

event creat de Fundatia Calea Victoriei în grupul Bucharest.
Vreti sa aflati ce merita sa vizitati sau ce povesti au locurile pe linga care treceti prin oras? Ce sa aratati prietenilor care vin din strainatate sau din provincie, in afara de terase, baruri si centrul vechi?
Anita Sterea va provoaca la un atelier despre palate cunoscute si necunoscute din capitala, putem afla multe noutati de la ea despre oameni de alta data si soarta unor case monumentale"
https://www.facebook.com/events/1003542049766013/

1 alt fel de stiati ca privind faptele bune

Paul, la achizitionarea tartei cu zmeura, doneaza catre MyCamp a carei ambasadoare este Melania Medeleanu?

la unele yard-sale-uri se strang donatii/obiectele nevandute pot ramane ca donatii?

cand faci 1 bine/1 fapta buna/ajuti/donezi etc nu trebuie neaparat si sa spui caci se poate interpreta ca te lauzi, dar in realitate cred ca e mai bine sa o faci  tocmai in ideea de a-i mobiliza si pe ceilalti sa procedeze intr-o maniera similara

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini