vineri, 9 septembrie 2016

Blind Dog Goes Hiking And Swimming With Help From His Friend

o poveste trista care speram sa aiba final fericit

We have sad news! This puppy was dragged by a idiot driver hundred meters! He was rescued by my dear colleague Andreea Panaite who followed the car and called the fire department. Puppy is now at Onevet clinic. Tomorrow he will do rx and we will see what could be done!
Her new name is Mary !
Any help is welcome! THANK YOU!
Ioana Bodea
BCR BANK BUCHAREST ROMANIA
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
paypal numbsoul71@yahoo.com



in traducere:in trafic cineva vede scena....intervine...dar soferul se face ca ploua, apoi dispare....lasand masina pe marginea drumului...se aduna lume...mai intervin 1 tanar si o batranica....apoi pompierii .....iar catelul ajunge la cabinet....

cine poate dona orice

Anunt pentru prietenii mei si ai cateilor, care vor sa ajute si nu au posibilitati.
Daca aveti acasa diverse lucruri pe care nu le mai purtati, nu mai sunt la moda sau de care v-ati plictisit, donati-le pentru catei. Le licitam si le vindem iar cu banii obtinuti cumparam mancare, vaccinam si tratam cateii salvati de noi de pe strada.
Va multumim!

Trei zile de sărbătoare, la 557 de ani de atestare istorică a Bucureștiului – AGERPRES

Trei zile de sărbătoare, la 557 de ani de atestare istorică a Bucureștiului – AGERPRES: Bucureștenii sunt invitați, în perioada 16 - 18 septembrie, să participe la manifestările organizate de Primăria Capitalei cu ocazia împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a orașului.

Un om în flăcări tras de cal și cei mai tatuați pensionari, în ''Guinness World Records 2017'' – AGERPRES

Un om în flăcări tras de cal și cei mai tatuați pensionari, în ''Guinness World Records 2017'' – AGERPRES: O pisică gigantică, un om în flăcări tras de cal, cei mai tatuați pensionari, câinele cu cea mai lungă coadă, cea mai mare gură și cel mai mare balansoar din lume, toate acestea sunt noile ''achiziții'' ale ''Guinness World Records 2017'', care a fost pusă în vânzare miercuri, informează Daily Mail.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini