luni, 10 octombrie 2016

WIN Compilation October 2016 (2016/10) | LwDn x WIHEL

Lynyrd Skynyrd - Simple Man


Mons Belgium


Yves Montand - LES FEUILLES MORTES -


SADE "Smooth operator" (LIVE, 84) SUBTITULADA AL ESPAÑOL


How Do You Sleep? (original album) / John Lennon


Sergey Grischuk - Beautiful Nature


JOHN WILLIAMS - SUPERMAN THEME


Highlight - The Singing Cinema Reel 3 & 4 (1934-1949)


Venice in a Day


Yakuro - Solar Wind


The Yellow Rose of Texas


A short trip to Ipoh, Malaysia


4ª CAN-RRERA de Valencia (Día Mundial del Animal)


4ª CAN-RRERA de Valencia (Día Mundial del Animal)


Making Of "Infinitamente mediterránea" (TURISMO VALENCIA en BIOPARC)


Un uragan nu se va mai putea numi niciodată Sandy, Katrina sau chiar Matthew – AGERPRES

Un uragan nu se va mai putea numi niciodată Sandy, Katrina sau chiar Matthew – AGERPRES: Cicloanele tropicale care au marcat istoria celor mai grave dezastre naturale din Statele Unite ale Americii nu-și vor mai împrumuta niciodată numele altor fenomene de același fel, scrie slate.fr, în contextul trecerii uraganului Matthew din Atlantic, cel mai puternic în mai mult de un deceniu.

mai bine se implica si in alte cazuri de strangere fonduri in beneficiul copilasilor bolnavi etc

Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat in cadrul unui concert caritabil pentru 'Cumintenia Pamantului': Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat sambata seara, pe scena Casei de Cultura din Oradea, cateva piese de pe singurul album din cariera sa, 'Grace', pentru a promova campania de

Cand trebuie sa ducem copilul la medicul oftalmolog? Dr. Marioara Pop, medic specialist oftalmologie pediatrica, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11.00

Cand trebuie sa ducem copilul la medicul oftalmolog? Dr. Marioara Pop, medic specialist oftalmologie pediatrica, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11.00: Care sunt principalele simptome ce ar trebui sa ne indrepte cu copilul la medicul specialist oftalmolog? Ce afectiuni apar cel mai des la copii si cum pot fi acestea tratate? Dr. Marioara Pop, medic

Actorul american John Malkovich a câștigat un proces de defăimare împotriva ziarului Le Monde – AGERPRES

Actorul american John Malkovich a câștigat un proces de defăimare împotriva ziarului Le Monde – AGERPRES: Actorul american John Malkovich a câștigat vineri un proces pentru defăimare intentat cotidianului francez Le Monde, care a publicat un articol ce sugerează că artistul a deținut un cont secret în Elveția.

Living Without Money - trailer


Columbia: Președintele Santos va dona banii de la Premiul Nobel victimelor conflictului care devastează țara – AGERPRES

Columbia: Președintele Santos va dona banii de la Premiul Nobel victimelor conflictului care devastează țara – AGERPRES: Președintele columbian, Juan Manuel Santos, laureat vineri al Premiului Nobel pentru Pace, a anunțat duminică seară că va dona suma de bani care însoțește această prestigioasă recompensă, peste 900.000 de dolari, victimelor conflictului care devastează țara, transmite AFP.

The Rolling Stones au adus un omagiu Beatles-ilor la festivalul legendelor rock – AGERPRES

The Rolling Stones au adus un omagiu Beatles-ilor la festivalul legendelor rock – AGERPRES: Pentru mulți fani rock ai anilor 1960, alegerea a fost binară: The Beatles sau The Rolling Stones? În prima zi a megafestivalului legendelor rock ce are loc în deșertul californian, The Stones au creat surpriză aducând un omagiu presupușilor lor rivali.

Misterioase globuri de plasmă surprinse de Hubble în apropierea unei stele muribunde – AGERPRES

Misterioase globuri de plasmă surprinse de Hubble în apropierea unei stele muribunde – AGERPRES: Telescopul Spațial Hubble, aparținând NASA, a surprins niște misterioase globuri de plasmă de dimensiunea unor planete, care treceau cu mare viteză pe lângă steaua V Hydrae, aflată la aproximativ 1.200 de ani lumină distanță de Pământ, conform unui material publicat vineri de SPACE.com.

Dione, una dintre lunile lui Saturn, are probabil un ocean de apă similar Europei – AGERPRES

Dione, una dintre lunile lui Saturn, are probabil un ocean de apă similar Europei – AGERPRES: Dione, unul dintre sateliții înghețați ai planetei Saturn, ar putea avea un ocean de apă sub calota de gheață, asemenea Europei, unul dintre sateliții lui Jupiter, conform unui nou studiu, informează SPACE.com.

Ronald Gavril a castigat centura NABF la categoria supermijlocie

Ronald Gavril a castigat centura NABF la categoria supermijlocie: Pugilistul Ronald Gavril a castigat centura NABF la categoria supermijlocie, intr-o gala care a avut loc la Las Vegas, castigand prin KO meciul cu americanul Christopher Brooker, transmite News.ro.

Japonia: O persoană activă din cinci riscă să moară de surmenaj (raport) – AGERPRES

Japonia: O persoană activă din cinci riscă să moară de surmenaj (raport) – AGERPRES: O cincime dintre angajații japonezi riscă să moară de surmenaj, potrivit unui raport guvernamental despre acest fenomen caracteristic societății nipone, relatează AFP.

ANIMALE DE COMPANIE: Rasa de pisici Turkish Van – AGERPRES

ANIMALE DE COMPANIE: Rasa de pisici Turkish Van – AGERPRES: Turkish Van (Pisica turcească Van) este o rasă de pisici, care s-a dezvoltat în Asia Centrală și de Sud-Vest. 'Van' este un termen comun în regiune, care a fost acordat unui număr de orașe, sate și chiar și unui lac - Lacul Van. Originile exacte ale acestei rase sunt neclare, chiar dacă se crede că provine din Orientul Mijlociu, cu sute de ani în urmă.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini