Postări

Se afișează postări din octombrie 14, 2016

توم وجيري 2016

Imagine

Pirati si nasce SIGLA COMPLETA

Imagine

Mia Martini Quante volte

Imagine

Top Gun • Take My Breath Away • Berlin

Imagine

SOS!!!

Asociaţia pentru ajutorarea animăluţelor "Su­fle­ţel", din apropierea Bucureştiului, care îngrijeşte de 43 de căţei şi 16 pisici doar prin bunăvoinţa a două doam­ne inimoase, ar avea nevoie urgentă de ajutorul iubitorilor de animale care sunt dispuşi să contribuie cu: mâncare umedă, uscată, pâine, spărtură de orez, mor­covi (şi alte legume), aleze, bandaje, medi­ca­men­te, soluţii pentru deparazitare, lemne, 2 oale de ca­pa­ci­tate mare, ajutor pentru încărcarea a 2 butelii pentru pregătirea hranei (ciorbă, orez etc.), contravaloarea intervenţiilor chirurgicale şi a tratamentului în cazul a doi căţei care au fost îngrijiţi pe datorie etc. Pentru informaţii: DOINA VASILESCU (tel. 0744/84.21.42, e-mail: aspa.disd@gmail.com

scrisoare in numele ursuletului

Alina Dimitriu
21 ore · Draga Sibiu, draga Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - România
Asta e un ursulet din 1903. In 1963 a fost daruit de cei care l-au fabricat nepotului lui Theodore Roosevelt. Care l-a donat la un moment dat muzeului Smithsonian.
Se numeste teddy bear pentru ca in 1902, la o partida de vanatoare, presedintele Roosevelt a refuzat sa omoare un urs incoltit, batut si legat de un copac, oferit de vinatori ca sa nu ramana presedintele fara trofeu.
Atunci s-a ras de Roosevelt si de principiile lui. I-au facut si caricaturi. Pe care le-a vazut si un vanzator de bomboane. A carui nevasta a cusut citiva ursuleti de plus pe care i-a pus in vitrina cofetariei. N-au vindut cine stie ce multe bomboane, dar au dat toti ursuletii ca painea calda! Vanzatorul, politicos, i-a cerut voie presedintelui sa numeasca ursuletii Teddy's bears. Si asa le-a ramas numele pana azi.
Asa, ca chestie.

10 Intamplari uimitoare cu animale eroine care au salvat oameni

1. Stapana lui Lulu Porcusorul a suferit de un atac de cord, asa ca animalul s-a decis sa iasa din casa si sa se puna in strada pentru a opri traficul. Porcusorul a incercat neincetat sa cheme ajutor, intorcandu-se in casa sa vada daca stapana lui e ok. Intr-un final un barbat a oprit si a urmarit porcusorul in casa unde a gasit femeia pe jos si a chemat o ambulanta. 2. In 2005 un grup de lei a salvat o fetita de rapitori. Incidentul a avut loc in Ehiopia, iar fata a fost tinuta ostatica timp de 3 zile pana in momentul in care rapitorii ei au dat de un grup de lei. Animalele i-au speriat pe rapitori si au ramas cu fata fara sa o raneasca. 3. Toby golden retrieverul a observat ca stapana lui se ineca cu o felie de mar, asa ca a sarit pe pieptul ei si a reusit sa ii deblocheze fructul, salvandu-i astfel viata. 4. Belle beagle-ul s-a dovedit a fi incredibil de desteapta atunci cand a reusit sa cheme ajutor pentru stapana sa diabetica prabusita la podea. Catelul a reusit sa sune la 911 m…

How to know if your cat loves you in 5 signs

Imagine