vineri, 14 octombrie 2016

توم وجيري 2016


Pirati si nasce SIGLA COMPLETA


Mia Martini Quante volte


Top Gun • Take My Breath Away • Berlin


SOS!!!



Asociaţia pentru ajutorarea animăluţelor "Su­fle­ţel", din apropierea Bucureştiului, care îngrijeşte de 43 de căţei şi 16 pisici doar prin bunăvoinţa a două doam­ne inimoase, ar avea nevoie urgentă de ajutorul iubitorilor de animale care sunt dispuşi să contribuie cu: mâncare umedă, uscată, pâine, spărtură de orez, mor­covi (şi alte legume), aleze, bandaje, medi­ca­men­te, soluţii pentru deparazitare, lemne, 2 oale de ca­pa­ci­tate mare, ajutor pentru încărcarea a 2 butelii pentru pregătirea hranei (ciorbă, orez etc.), contravaloarea intervenţiilor chirurgicale şi a tratamentului în cazul a doi căţei care au fost îngrijiţi pe datorie etc. Pentru informaţii: DOINA VASILESCU (tel. 0744/84.21.42, e-mail: aspa.disd@gmail.com

scrisoare in numele ursuletului

Alina Dimitriu
21 ore ·
Draga Sibiu, draga Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - România
Asta e un ursulet din 1903. In 1963 a fost daruit de cei care l-au fabricat nepotului lui Theodore Roosevelt. Care l-a donat la un moment dat muzeului Smithsonian.
Se numeste teddy bear pentru ca in 1902, la o partida de vanatoare, presedintele Roosevelt a refuzat sa omoare un urs incoltit, batut si legat de un copac, oferit de vinatori ca sa nu ramana presedintele fara trofeu.
Atunci s-a ras de Roosevelt si de principiile lui. I-au facut si caricaturi. Pe care le-a vazut si un vanzator de bomboane. A carui nevasta a cusut citiva ursuleti de plus pe care i-a pus in vitrina cofetariei. N-au vindut cine stie ce multe bomboane, dar au dat toti ursuletii ca painea calda! Vanzatorul, politicos, i-a cerut voie presedintelui sa numeasca ursuletii Teddy's bears. Si asa le-a ramas numele pana azi.
Asa, ca chestie.

10 Intamplari uimitoare cu animale eroine care au salvat oameni



1. Stapana lui Lulu Porcusorul a suferit de un atac de cord, asa ca animalul s-a decis sa iasa din casa si sa se puna in strada pentru a opri traficul. Porcusorul a incercat neincetat sa cheme ajutor, intorcandu-se in casa sa vada daca stapana lui e ok. Intr-un final un barbat a oprit si a urmarit porcusorul in casa unde a gasit femeia pe jos si a chemat o ambulanta.
 
2. In 2005 un grup de lei a salvat o fetita de rapitori. Incidentul a avut loc in Ehiopia, iar fata a fost tinuta ostatica timp de 3 zile pana in momentul in care rapitorii ei au dat de un grup de lei. Animalele i-au speriat pe rapitori si au ramas cu fata fara sa o raneasca.
 
3. Toby golden retrieverul a observat ca stapana lui se ineca cu o felie de mar, asa ca a sarit pe pieptul ei si a reusit sa ii deblocheze fructul, salvandu-i astfel viata.
 
4. Belle beagle-ul s-a dovedit a fi incredibil de desteapta atunci cand a reusit sa cheme ajutor pentru stapana sa diabetica prabusita la podea. Catelul a reusit sa sune la 911 muscand de tasta nr. 9 a telefonului, lucru pentru care a fost antrenata. Stapana lui ar fi murit cu siguranta daca Belle nu facea acest lucru.
 
5. Un barbat bolnav psihic si depresiv a incercat sa se sinucida aruncadu-se de pe un pod. Din fericire acesta a supravietuit deoarece un leu de mare a venit in ajutorul lui si l-a tinut la suprafata pana ce paza de coasta a ajuns la fata locului
 
6. Fermierul australian Noel Osbourne isi facea treburile zilnice atunci cand s-a ranit si a ramas imobilizat la pamant. Era prea departe ca sa strige dupa ajutor, asa ca timp de 5 zile capra sa Mandy s-a inghesuit langa el pentru a-i tine cald in noptile friguroase si chiar i-a dat voie sa bea laptele ei pentru a supravietui. Aceasta a reusit sa traiasca si sa povesteasca intamplarea.
 
7. Filippo delfinul a salvat un baiat de la inec atunci cand micutul a cazut de pe barca tatalui sau. Copilul nu stia sa inoate si nimeni nu observase ca a disparut. Atunci cand era cat p-aici sa se inece, Flippo l-a vazut si l-a impins inapoi pe barca tatalui sau.
 
8. In Newcastle, Indiana, o pisica a salvat o familie intreaga. Dupa ce o conducta s-a stricat si a inceput sa pompeze gaz in casa, Winnie a intrat in actiune. Stiind ca ceva e in neregula, pisica a inceput sa o traga de ureche pe stapana ei adormita. Cand femeia s-a trezit, era foarte ametita si a sunat repede la 911, salvandu-si toata familia.
 
9. Willie Papagalul a fost decorat de catre Crucea Rosie dupa ce a salvat viata unui copil. Papagalul a fost singurul care a observat ca micuta Hannah se ineca cu mancare. A inceput sa dea agitat din aripi si sa strige "Mama, baby!". Tipetele lui au alertat-o pe dadaca si aceasta sa salvat-o pe fetita aplicand manevra Heimlich.
 
10. In 2004 delfinii au salvat un grup de inotatori de la atacul unui rechin alb. Delfinii au inotat timp de 40 de minute in jurul inotatorilor pana cand Marele Alb si-a pierdut interesul si a plecat de la fata locului
 
 

How to know if your cat loves you in 5 signs

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini