miercuri, 19 octombrie 2016

Retrouvailles - Michel Pepe


Puss in Boots The Three Diablos


Animal Videos | A quick walk of Animal Life Video


factorul muzical

https://www.youtube.com/user/thexfactora1/videos

unele merita

mi-a placut mult editia cu baiatul crescut de maici

COLECTA pentru Caravana lui Mos Craciun - Proiecte comunitare

https://www.facebook.com/207166316371228

10 Oct 2016 10:00 - 23 Oct 2016 13:00
4 oameni participa | 7 interesati
Organizat de: Proiecte umanitare
Sâmbătă, 3 decembrie, Community Aid Romania si Proiecte Umanitare organizează o nouă acțiune caritabilă, pentru familii defavorizate si centre de plasament . Strângem haine și încălțăminte , alimente , jucarii , brazi , globuri . Anul trecut 2015 au beneficiat peste 600 de famili , cu ajutorul spiridusilor, al Romgaz , Romega Food Dist. Srl, Barilla, Camera Notarilor Publici București care au contribuit la sacul Mosului am reusit sa ajunga cu sania la peste 600 de copilasi frumosi si cuminti din localitatile Medgidia, Remus O [vezi evenimentul]

DOG HOUSES FOR NOBODY DOGS

https://www.facebook.com/317469511944096

05 Oct 2016 12:00 - 19 Oct 2016 12:00
10 oameni participa | 9 interesati
Organizat de: Nobody Dogs
The winter is coming and the fur babies from the shelter need help! We need to buy dog houses for the winter so the doggies have warm and confortable conditions to pass the winter. We have found dog houses at a local store Dedeman and we need help! We need 40 small dog housesand 40 big dog houses. One big dog house is 266.12 lei = 60.48 euro and one small dog house is 194.52 lei = 44.21 euro. If you can help, please sponsor one small or one big dog house, or if you want to buy it directly and bring it in our shelter, please HELP! One small dog [vezi evenimentul]

program de pe zelist

http://www.zelist.ro/events/?page=9

Fantastic Beasts and Where to Find Them - IMAX Fan Featurette (2016) War...


Okapi | Curious Creatures


TROLLS TV Spot "Celebrate" (2016) DreamWorks Animation Movie HD


How To Throw The Perfect Tea Time


Cuando me Vaya (J M Serrat)


Dacă încă ai o mamă


Marco Mengoni - Sai che


JACK VETTRIANO & GIOVANNI MARRADI / Tango de Roses


Survivor - Burning heart (Rocky IV) HQ


Un pui de kiwi a fost salvat după ce oul în care se afla a fost ''reparat'' cu bandă izolatoare – AGERPRES

Un pui de kiwi a fost salvat după ce oul în care se afla a fost ''reparat'' cu bandă izolatoare – AGERPRES: Un ou spart, în care se afla un pui de pasăre kiwi, specie aflată pe care de dispariție, a fost salvat printr-o operațiune delicată și totodată inedită de ''reparare''. Puiul de kiwi, botezat Fissure, a eclozat pe 13 octombrie, la 11 zile după ce a fost adus la centrul Kiwi Encounter din cadrul parcului natural Rainbow Springs din Noua Zeelandă, informează DPA.

DOCUMENTAR: Celebra tenismenă Martina Navratilova împlinește 60 de ani – AGERPRES

DOCUMENTAR: Celebra tenismenă Martina Navratilova împlinește 60 de ani – AGERPRES: Legendă a sportului alb, deținătoare a primului loc mondial atât la simplu, cât și la dublu, simultan, timp de peste 200 de săptămâni, Martina Navratilova s-a născut la 18 octombrie 1956, la Praga.

Septembrie 2016 a fost a doua cea mai caldă lună septembrie de la începutul măsurătorilor – AGERPRES

Septembrie 2016 a fost a doua cea mai caldă lună septembrie de la începutul măsurătorilor – AGERPRES: Luna trecută a fost a doua cea mai caldă lună septembrie de la începutul înregistrării temperaturilor în 1880, marcând sfârșitul înregistrărilor lunare consecutive de căldură consemnate timp de șaisprezece luni, transmite France Presse.

second chance yard sale 5-6.11. in Refill

Vino la Second Chance Yard Sale in noua noastra locatie, Refill, pe Bdul Ion Mihalache nr 12 ( langa Muzeul Taranului Roman) si profita de ocazia de a vinde si cumpara lucruri la preturi decente! Da lucrurilor a doua sansa! Hai cu noi sa recirculam, reutilizam si revindem imbracaminte, incaltaminte, obiecte deco si cate-si-mai-cate ...:)
Poti deveni expozant daca ai unele lucruri pe care le-ai purtat de cateva ori sau te-ai plictisit de ele. Pentru participare este nevoie de inscriere pe mail (secondchanceys@yahoo.ro) si confirmare. Cum locurile sunt limitate , vom merge pe principiul "Primul venit , primul servit".
Viziteaza-ne daca vrei o reimprospatare a garderobei, daca esti amatoare de chilipiruri si vrei sa cunosti oameni noi. Programul pentru vizitatori este de la 11:00 la 18:00. Intrarea este libera. In fiecare zi vei intilni expozanti noi.
Te asteptam cu bratele larg deschise si cu o cafea aburinda, intr-o atmosfera ca-ntre prieteni!

COLECTA ROBI SAMBATA LA HORNBACH BERCENI

Dragi prieteni, sambata aceasta (22.10.2016) ROBI va invita si va asteapta la Hornbach Berceni intre orele 10-18 unde deruleaza colecta de hrana "Doneaza o conserva", pentru cele peste 300 de animalute (caini si pisici) aflate in grija lor.
Si de data aceasta vor fi prezente pisicute si catelusi care abia asteapta sa fie adoptati.
Nevoile CATEILOR  constau in: hrana umeda, hrana uscata, paturici absorbante de 60/90cm, produse de deparazitare externa.

PISICUTELE au nevoie de hrana si produse de deparazitare externa.

Va amintim ca la Hornbach gasiti o gama vasta de produse de calitate destinate animalelor de companie, la preturi atragatoare.
In caz ca nu puteti fi prezenti la eveniment dar vreti sa-i ajutati pe protejatii nostri va reamintim conturile in care puteti dona : Asociatia pentru protectia animalelor Robi, CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )

Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam si va asteptam!

SOS!

Dragi prieteni, avem nevoie disperata de ajutor. In acest an ne-am concentrat pe animalele salvate si pe cazurile care aveau nevoie urgenta de ajutor, ignorand nevoile administrative si de baza din centrul de adoptie... Astfel ca vremea proasta ne-a prins cu un acoperis distrus, mancat, prin care ploua cu galeata in casutele cateilor. Vremea se inrautateste si cu ninsoarea va fi si mai rau, de aceea trebuie sa reparam acoperisul urgent. In weekend trebuie sa ne apucam de reparatii, dar avem nevoie fie de materiale, fie de ajutor financiar pentru achizitionarea materialelor. Orice ajutor conteaza! De asemenea, daca vreti sa veniti sa dati o mana de lucru, va suntem recunoscatori!
Necesarul de materiale pe padoc:
- 7 placi carton ondulat
- 60 cuie
- cheltuieli neprevazute (lemne mucegaite care trebuie inlocuite, etc)
- manopera
Estimam un cost de 4400 ron pentru reparatii, dar totul depinde de restul materialelor care trebuie inlocuite.
Va rugam sa donati, cu mentiunea "Reparatii acoperis"
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini