vineri, 21 octombrie 2016

Dogs, man's best and funniest friends - funny dog compilation


10 7 2016 10 pm


Actrița Medeea Marinescu - decorată la Ambasada Franței – AGERPRES

Actrița Medeea Marinescu - decorată la Ambasada Franței – AGERPRES: Actrița Medeea Marinescu a fost decorată joi cu distincția Cavaler al Ordinului Național al Meritului, în cadrul unei ceremonii la care au participat premierul Dacian Cioloș și ministrul Culturii, Corina Șuteu.

Surprinzătorul truc care arată că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile – AGERPRES

Surprinzătorul truc care arată că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile – AGERPRES: Una dintre cele mai plăcute senzații trăite de turiști este aceea de a intra în camera pe care au rezervat-o într-un anumit hotel și de a-i simți curățenia. Mocheta, baia... totul strălucește. Și, desigur, cearșafurile, cu acea senzație de prospețime care ne învăluie când ne întindem pe pat. Dar sunt într-adevăr curate totdeauna?, se întreabă cotidianul spaniol ABC, care prezintă un truc pentru a ieși din dilemă.

Expoziția 100 ani de Dada - Tristan Tzara ilustrat de Picasso, Matisse, Arp și Masson, la Iași – AGERPRES

Expoziția 100 ani de Dada - Tristan Tzara ilustrat de Picasso, Matisse, Arp și Masson, la Iași – AGERPRES: Muzeul Național al Literaturii Române Iași celebrează 100 de ani de la nașterea curentului Dada printr-o expoziție eveniment la Muzeul 'Vasile Pogor', prezentată în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași - FILIT, ediția a IV-a.

Gabriela Szabo vrea să pună umărul la redresarea sportului românesc – AGERPRES

Gabriela Szabo vrea să pună umărul la redresarea sportului românesc – AGERPRES: Fosta mare atletă Gabriela Szabo, care candidează la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat joi pentru AGERPRES că dorește să fie aleasă pentru viziunea sa și să pună umărul la redresarea sportului românesc.

HALLOWEEN Tată și fiică se pozează în ipostaze înfricoșătoare în fiecare an – AGERPRES

HALLOWEEN Tată și fiică se pozează în ipostaze înfricoșătoare în fiecare an – AGERPRES: O ședință foto de familie, ieșită complet din tipare, ar putea pune pe fugă pe oricine ar trece întâmplător prin preajma protagoniștilor. Și asta pentru că un tată și fiica lui, din Statele Unite, obișnuiesc să se fotografieze în fiecare an în ipostaze înfricoșătoare, înainte de Halloween, informează ABC News. La evenimentul devenit deja tradiție, deoarece are loc de trei ani consecutiv, cei doi se costumează în fantome, vampiri sau zombie și au un machiaj și o mimică pe măsură.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini