luni, 24 octombrie 2016

Cățelul cu buline colorate : Mirela Pete. Blog

Cățelul cu buline colorate : Mirela Pete. Blog

Tabby Cat Club: Memoriam Tocks

Tabby Cat Club: Memoriam Tocks: Most people wake up and see an alarm clock.  Many times I'd wake up, and the first thing I'd see was this! (Tocks taken Decem...

Cats from Ghent {Belgium}

Cats from Ghent {Belgium}: A morning at the cat café DreamCATchers in Ghent, Belgium (23 photos)

trist dar adevarat: Jurnalul unei pisici independente: Mississippi

Jurnalul unei pisici independente: Mississippi: Pe 2 octombrie ne-a părăsit și Missie. S-a stins de bătrânețe, încet, ca o lumânare. Ceea ce mă doare de fiecare dată când pierd un anima...

Ce vor fetele: Colectiile de portelanuri Villeroy & Boch pentru t...

Ce vor fetele: Colectiile de portelanuri Villeroy & Boch pentru t...: Producătoare germană de porțelan încă din 1784, compania Villeroy & Boch este denumită după cei doi fondatori – François Boch și Nico...

I AM

Baby Pitbull Dog Swimming For First Time So Cute


Tim McGraw - Just When I Needed You Most


wow Mammatus Clouds - Extreme Weather Phenomena - 2013

wow

Lamborghini owner picks up a homeless man


Brigitte Bardot Documentary 2014


primul parasutist

http://www.descopera.ro/cultura/14857542-primul-om-care-a-sarit-cu-parasuta-prima-data-si-a-aruncat-cainele?ref=yfp

sanatatea

http://yve.ro/articole-sanatate/alergologie-imunologie/antibiograma-si-tratamentul-autovaccin/?ref=yfp

cool

http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-cum-pot-electrocasnicele-vechi-sa-devina-instrumente-muzicale-594366?ref=yfp
https://www.cora.ro/petshop?gclid=CNGc1qPq8s8CFQIL0wod54MOzQ

ANIMALE DE COMPANIE: Mopsul (Pug) – AGERPRES

ANIMALE DE COMPANIE: Mopsul (Pug) – AGERPRES: Mopsul este o rasă de câine caracterizată de o serie de trăsături fizice specifice, care-l fac unic, și este cunoscut ca fiind un câine de companie sociabil și blând.

VIDEO Hermie, paianjenul australian care poate cara un soarece in sus pe frigider

VIDEO Hermie, paianjenul australian care poate cara un soarece in sus pe frigider: Lunga lista de fiinte demne de temut din Australia pare sa aiba inca o adaugire. Pe langa serpi mortali, crocodili si meduze veninoase, exista si Hermie, paianjenul din specia huntsman (vanator), care

salvarea unui calut

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-mobilizare-impresionanta-a-trecatorilor-pentru-salvarea-unui-cal-594442?ref=yfp

regal cu actori romani

Un regal cu actorii de suflet ai Romaniei din spatele anilor!
Intr-adevar o selectie demna de lauda la adresa tuturor: artisti, textieri, regizori, audienta... 
Toate pe cale de disparitie... Vazand comportamentul tinerilor frumosi si liberi (vezi de ex. Radu Banciu, Mihai Bendeac) precum si a tarziilor inversunati anticomunisti, fauritori societatii de azi, am certitudinea ca aceste performante vor fi curand uitate, ca facand parte din providentiala "schimbare de mentalitate".
Aleluia!  
(cft)

interesant

1944 - 2014 Click pe fotografia din 1944. Se va transforma in alta imagine cu aceiasi locatie dar in 2014. Dupa aceea mergi in jos pentru alta imagine. Repeta clickul pentru fiecare imagine. Interesant

tare!

Deci - nu va mai jenati......

Chiar dacă nu este frumos să înjuri, adresarea de cuvinte urâte altor persoane are însă numeroase efecte benefice pentru psihicul tău. Înjuratul te face să te simţi mai puternic, reduce durerile şi, paradoxal, te ajută să-ți creezi prietenii noi.
Eugen Popa, un cunoscut trainer şi președintele Asociației Române de Hipnoză, afirmă că exact ca în zicala „Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă”, tot așa„Înjuratul nu-i subtil, dar pentru sănătate e util”, iar rezultatele pot fi foarte vindecătoare. 

TE FAC MAI PUTERNIC

De-a lungul timpului, cercetătorii au făcut numeroase studii în domeniu şi au descoperit beneficiile înjuratului. Astfel, potrivit acestora, înjuratul te face mai puternic. „Înjuratul nu este doar o reacţie la un sentiment nervos, ci şi o modalitate de a-ţi descărca nervii. Înjuratul cu moderaţie te poate face să te simţi mai puternic. Este un fel de mecanism de adaptare. Bineînţeles, înjuratul nu funcţionează la fel de bine dacă este folosit în mod frecvent. Ar trebui păstrat pentru momentele în care chiar este nevoie de el”, susţine Eugen Popa. 

REDUC DIN DURERE

Foarte mulţi dintre noi înjură în momentul în care se lovesc, acest lucru diminuând intensitatea durerii. „Un studiu a descoperit faptul că oamenii sunt capabili să-şi scufunde mâinile în apă cu gheaţă pentru mai mult timp dacă repetă înjurături”, mai scrie președintele Asociației Române de Hipnoză pe site-ul său.

TE TREZESC

„Înjurăturile activează părţi ale creierului care sunt vitale pentru răspunsurile de luptă sau fugă.” Motivul este simplu, înjuratul este asociat cu activarea unei zone din creier numite amigdala, care controlează și monitorizează această reacție de luptă sau fugi. „În cazul înjuratului, activarea amigdalei cerebrale conduce la o reacție de tip «luptă», ceea ce produce o mai mare circulație sangvină și la o desensibilizare la senzații corporale, adică la durere. Auzind pe cineva înjurând, ne poate oferi o tresărire de exaltare care poate da viaţă unei proceduri monotone”, susţine Eugen Popa. 

DENOTĂ UN VOCABULAR BOGAT

Un alt studiu realizat recent, mai spune Eugen Popa, arată că există o legătură între înjurături şi un vocabular mai bun.

LEAGĂ PRIETENII

Poate cea mai surprinzătoare descoperire legată de înjurături este aceea că te ajută să îţi faci prieteni noi. „Înjurăturile sociale” reprezintă o modalitate de a interconecta. Au intenţia de a fi spuse în mod prietenesc şi apar de cele mai multe ori când oamenii sunt relaxaţi şi fericiţi sau, din contră, când sunt supărați că echipa lor favorită a pierdut, indiferent de sport!, mai scrie Eugen Popa pe site-ul său.

SOS! MONA SEMENIUC ARE NEVOIE DE O MASINA NOUA


Dragii mei prieteni, am creat acest eveniment pentru a cere ajutor in vederea achizitionarii unei masini care sa-i ia locul Titinei.
Ea nu mai poate...este batrana, o dor bujiile si pivotii. A carat sute de caini, m-a ajutat cand am mutat adapostul, a fost o prietena buna. Nici medicul ei, Catalin Chitu n-o mai poate resuscita.
Vine iarna si ne-a lasat tocmai acum, iar noi avem nevoie vitala de o masina .
Orice suma catusi de mica face diferenta !
Cei ce doresc sa ne ajute , va rog frumos sa depuneti banii in contul RO55RNCB0089094450660001 TITULAR: Ioana Semeniuc cu specificatia "Event masina"

VA MULTUMIM DIN SUFLET CA SUNTETI ALATURI DE NOI !

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini