Postări

Se afișează postări din octombrie 25, 2016

Didga Dreams BIG - Cats Amazing Trick Compilation

Imagine

Actorul Bill Murray, răsplătit cu prestigiosul premiu Mark Twain pentru comedie – AGERPRES

Actorul Bill Murray, răsplătit cu prestigiosul premiu Mark Twain pentru comedie – AGERPRES: Actorul Bill Murray a primit duminică seară prestigioasa distincție Mark Twain Prize for American Humor, în cadrul unei ceremonii desfășurată la Kennedy Center, din Washington, cu participarea a numeroase staruri de la Hollywood, conform Reuters.

29-30.10.2016 yard sale in pasajul victoriei

29 & 30 OCTOMBRIE la Centru!
Un weekend intreg de Yard Sale, fiecare zi altfel!

La Yard Sale, te simti ca in casa celui mai bun prieten!

Targul Yard Sale din 29&30 Octombrie inseamna mult mai mult decat marcarea editiei cu numarul 63. Inseamna si prima editie organizata la Centru, un loc nou, asezat strategic in centrul Bucurestiului, in pasajul Victoria.
Totodata dam startul campaniei de strangere de fonduri si alte lucruri necesare ( scutece, detergenti, creme absolut necesare, jucarii) pentru doi dintre foarte putinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravietuit in tara noastra.
Cristi are aproape 2 ani, Florina un an si 2 luni. Sectia de terapie intensive nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti e casa lor inca de cand s-au nascut: acolo sunt ingrijiti, acolo cresc, acolo se joaca. Din pacate sunt mult timp singuri pentru ca parintii lor sunt foarte saraci, au probleme de tot felul si nu ii prea viziteaza pe cei doi micuti.
Se ocupa sa-i "c…