Postări

Se afișează postări din octombrie 28, 2016

Antonio José - Tengo Un Corazón

Imagine

Momma Kat and Her Bear Cat: Share ... NOT in the feline dictionary

Momma Kat and Her Bear Cat: Share ... NOT in the feline dictionary: MK: Momma Kat BC: Bear Cat Daily conversation - Share ... NOT in the feline dictionary: MK: {walking into the room to find ...} Oh, for...

WWF-România: Populația de zimbri liberi din Carpații Meridionali va depăși 100 de exemplare, până în anul 2020 – AGERPRES

WWF-România: Populația de zimbri liberi din Carpații Meridionali va depăși 100 de exemplare, până în anul 2020 – AGERPRES: Populația de zimbri din România se va dubla până în anul 2020, urmând să ajungă la peste 100 de exemplare ce vor conviețui în Carpații Meridionali, au anunțat, vineri, într-o conferință de presă, reprezentanții WWF-România și Rewilding Europe, entitățile care s-au angajat la finalizarea acestui proiect.

Acord pentru cea mai mare rezervație naturală marină, în Antarctica – AGERPRES

Acord pentru cea mai mare rezervație naturală marină, în Antarctica – AGERPRES: După ani de negocieri, s-a ajuns la un acord pentru înființarea în Antarctica a celei mai mari rezervații naturale marine, cu o suprafață de peste 1,55 milioane de kilometri pătrați, transmite AFP.

Stiri - Prima TV

greva lucratorilor postei

Bistrița-Năsăud: Colaborare româno-ungară pentru salvarea bisericii săsești din Jelna, veche de șase secole – AGERPRES

Bistrița-Năsăud: Colaborare româno-ungară pentru salvarea bisericii săsești din Jelna, veche de șase secole – AGERPRES: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Guvernul Ungariei colaborează pentru salvarea bisericii săsești din satul Jelna, comuna Budacu de Jos, aflată într-o starea avansată de degradare, cele două părți stabilind să aloce câte 15.000 euro pentru lucrările urgente de intervenție.

Adélaide de Clermont-Tonnerre, câștigătoarea Marelui Premiu pentru roman al Academiei Franceze cu 'Le Dernier des nôtres' – AGERPRES

Adélaide de Clermont-Tonnerre, câștigătoarea Marelui Premiu pentru roman al Academiei Franceze cu 'Le Dernier des nôtres' – AGERPRES: Adélaide de Clermont-Tonnerre, directoare de redacție la revista 'Point de vue', este câștigătoarea Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze pentru volumul 'Le Dernier des nôtres', a informat joi Academia citată de AFP.

Sistemele multistelare se pot forma din același nor de materie primordială – AGERPRES

Sistemele multistelare se pot forma din același nor de materie primordială – AGERPRES: Astronomii au publicat o imagine rară și uluitor de clară a unui sistem stelar abia format în care s-au aprins trei stele, imagine obținută prin intermediul sistemului de radiotelescoape Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA) și care confirmă ipoteza că astfel de sisteme multistelare se pot forma din același nor de materie primordială, conform site-ului astronomy.com.

iata ca se poate

istorie

Lucrările de modernizare a Hipodromului Ploiești, finalizare; pistele - încă neomologate, proprietarii de cai reclamă nereguli – AGERPRES

Lucrările de modernizare a Hipodromului Ploiești, finalizare; pistele - încă neomologate, proprietarii de cai reclamă nereguli – AGERPRES: Lucrările de modernizare și extindere a Hipodromului Ploiești, singurul din România care are și pistă de trap, au fost finalizate, cele două piste nefiind încă omologate pentru desfășurarea de competiții oficiale, proprietarii de cai reclamând o serie de nereguli de construcție.

MAE: Atenționare de călătorie - restricții de circulație în Ungaria – AGERPRES

MAE: Atenționare de călătorie - restricții de circulație în Ungaria – AGERPRES: Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau tranzitează teritoriul Ungariei că, în perioada sărbătorilor legale - Ziua tuturor sfinților (1 noiembrie), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricțiile de circulație pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depășește greutatea de 7,5 tone.

România trece la ora de iarnă în 30 octombrie; mersul trenurilor nu se modifică – AGERPRES

România trece la ora de iarnă în 30 octombrie; mersul trenurilor nu se modifică – AGERPRES: Trecerea la ora de iarnă, începând din data de 30 octombrie, nu modifică mersul trenurilor, circulația urmând a se efectua conform orarelor prevăzute, informează joi CFR Călători.

puterea versus rasplata

ce e 1 sef fara executanti sau cu executanti incapabili ori genul las' ca merge si asa ori ce poti face altadata lasa pt atunci sau si maine e o zi?!
cum e mai bine: sef/executant?!
azi esti maine, nu se stie... ca si sustinatorii ...
e interesant de observat fenomenul maririi si al decaderii
iese ceva bun/pozitiv esti tare, minunat, felicitari ...etc...
pica prost ceva ca la ruleta ruseasca sigur esti de vina
are cineva nevoie de ceva ... esti persoana potrivita....rezolvare rapida...wow...daca insa nu se poate/potriveste....ghinion ...
pentru ce?!
la servici mergem un anumit numar de ore, dar inainte si dupa exista viata, program, planuri, initiative, manifestari etc ... suntem stapani si vedete in propriul film, cel al vietii noastre individuale
parintii te educa, societatea iti ofera exemple (asa zisa punere in practica), seful coordoneaza daca are pe cine/ce, dar valorificarea sansei sa fim cineva ne apartine (aparem in diferite publicatii, participam la targuri si expozitii…

yard sale si colecta caritabila in beneficiul unor copilasi bolnavi

http://www.gabiurda.ro/yard-sale-la-centru/

Targul Yard Sale din 29&30 Octombrie inseamna mult mai mult decat marcarea editiei cu numarul 63. Inseamna si prima editie organizata la Centru, un loc nou, asezat strategic in centrul Bucurestiului, in pasajul Victoria.

Totodata dam startul campaniei de strangere de fonduri si alte lucruri necesare ( scutece, detergenti, creme absolut necesare, jucarii) pentru doi dintre foarte putinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravietuit in tara noastra.
Cristi are aproape 2 ani, Florina un an si 2 luni. Sectia de terapie intensive nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti e casa lor inca de cand s-au nascut: acolo sunt ingrijiti, acolo cresc, acolo se joaca. Din pacate sunt mult timp singuri pentru ca parintii lor sunt foarte saraci, au probleme de tot felul si nu ii prea viziteaza pe cei doi micuti.
Se ocupa sa-i "creasca" medicii si asistentele de la Terapie intensiva si cate un voluntar din cand in cand…

Halloween Lampshade | DIY Room Decor | Craft Ideas on BoxYourself with X...

Imagine