marți, 20 decembrie 2016

The best of Silent Night - Christmas in Vienna

sos pt vagabonzii veseli

Miticus Denis Angel
(Baia Mare, tel: 0756633391)
Voluntarii Vagabonzilor Veseli se străduiesc să le ofere celor peste 150 de căței din adăpost, o masă de Crăciun! O masă cu bobițe de calitate, și care să ajungă la fiecare cățel. Iarna, cățeii trebuiesc hrăniți mai bine deoarece le este frig și au nevoie de cât mai multă proteină, care din păcate nu se găsește în sacii de hrană ieftină cu care sunt hrăniți zilnic. Deși mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, știu că cine va dori, va dona chiar și în ultima zi, ultima oră, și ultimul minut. Vă rog să nu uitați de ei! Mulțumim anticipat! Vă rog share.

sos pt jurnalul unui voluntar

urnalul Unui Voluntar a distribuit o Pagină — în București.
5 ore ·
Dragi prieteni, avem nevoie de ajutorul dumneavoastra, ca sa oferim sarbatori linistite Blanosilor.
Pentru bobitele catelusilor si pentru salariile ingrijitorilor mai avem nevoie de 1000 lei. Pe pagina Shop 4 Paws vindem multe si frumoase in beneficiul catelusilor, si ne puteti ajuta cumparand sau distribuind postarile noastre.
Daca doriti sa ne ajutati donand si aveti posibilitatea, conturile noastre sunt:
ING: RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Paypal: ioana.gurguta@gmail.com, si va suntem recunoscatoare pentru fiecare leu donat.
-----------------------
Dear friends, we need your help to offer peaceful Holidays to The Furry Ones.
For the food of the dogs and for the salaries of the workers we still need 228 euros. On Shop 4 Paws page, we're selling many items useful and beautiful and you can help us buying what you like or sharing our posts.
If want to help us donating and if you have this possibility, our PayPal account is ioana.gurguta@gmail.com, and we are very grateful for every euro donated.

cartea Monei

Cei care cunosc vetul ANIMAL EXPERT din Soseaua Viilor, Eroii Revolutiei, pot achizitiona cartea Gandurile mele, praf de stele, din clinica. 10 exemplare isi asteapta cumparatorii...multumesc!

gogosi bune si caritabile

Donut Studio
6 ore ·
Dupa cum stiti, ne place sa vedem oamenii fericiti. Ne straduim in fiecare zi ca prin activitatea noastra sa oferim cat mai multe momente dulci celor din jurul nostru. Daca si voua va place sa impartiti zambete celor din jur, putem sa facem Craciunul mai frumos pentru sutele de copii mai putin norocosi de care se ocupa EDULIER. Noi, chiar daca suntem la inceput de drum, le donam cu toata inima 10% din vanzarile Winter Box din aceasta perioada. Sharing is caring: cu cat imparti mai multe gogosi Winter box cu cei dragi, cu atat mai mult ii putem ajuta pe cei de la Edulier sa aduca bucurie in vietile copiilor sarmani. Facem o fapta buna impreuna?
www.donutstudio.ro
Pret Winter Box - 45 lei

judy&vampires

Verbs describe us a adăugat un clip video nou: The Hollywood Vampires - The crowd's response.

You need to go and see The Hollywood Vampires perform. It is a life changing experience! This was the audience's reaction in Bucharest, Romania. http://judyflorescu.com/…/the-hollywood-vampires-after-sho…/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini