miercuri, 18 ianuarie 2017

Hai Afara la Zapada (Melodie Frozen in Romana)

Locul animalelor salbatice e in libertate

Locul animalelor salbatice e in libertate

Frig, dom’ne, frig

Frig, dom’ne, frig

proiect voluntariat

https://www.facebook.com/events/1695866967391929/

Dragii noştri,

Câteodată mulţi ne gândim că am vrea să facem o faptă bună, să ajutăm copiii din centre sau bătrânii din azile, să dăruim haine, jucării sau câteva ore din timpul nostru dar nu ştim de unde să începem. Comunitatea DeBunavoie.ro îşii propune să faciliteze acţiunea de voluntariat.

Vă invităm să vă înscrieţi ca şi voluntari pe site-ul lor şi veţi primi astfel mailuri despre proiectele în care vă puteţi implica.

Proiectul la care vă invit acum să participaţi e cel organizat de Alexandra Rădescu, prin Asociaţia H2H Romanian Branch.
Acesta se numeste Hai în sala de spectacole şi îşi propune să ducă copiii din centrele de plasament şi bătrânii din azile la spectacole şi expoziţii (teatru, film, muzee, galerii de artă).

Pentru a participa, va trebui să aplicaţi pe acest link şi să vă faceţi un cont: :
http://debunavoie.ro/web/ro/projects/uLy1zb/hai-in-sala-de-spectacol

In funcţie de câţi ne strângem, vom organiza împreună cu asociaţia H2H, ieşirile la teatru. Biletele copiilor sau bătrânilor vor fi plătite de Asociaţie.

Acest proiect nu are dată limită.

Pentru fiecare ieșire avem nevoie de 4-5 persoane disponibile.
Timp necesar : în jur de 4-6 h (luăm persoanele de la centru, îi însoțim la spectacol, îi ducem înapoi la centru).
Se caută persoane cu inima caldă, dispuse la socializare :)

Oana Dorneanu
tel : 0720 326 925
Voluntar @ DeBunavoie.ro
Psiholog, Art Terapeut @ Entuziart - Art Therapy

adevarat a scris o prietena

De fiecare dată când ești nemulțumit de viața ta, amintește-ți că a fost o vreme când te rugai pentru viața pe care acum o ai.
Uneori în viață ți se întâmplă să rămâi singur. Ești tu cu tine în fața vieții tale cu toate problemele, frustrările, neîmplinirile, nesiguranțele, fricile. Ai ajuns la un moment de cotitură. Nu știi ce să faci și pe cine să întrebi. Te uiți în jur și nu vezi pe nimeni. Avem această tendință de a ne agăța de ceilalți, de le da lor puterea noastră. Toți am trecut prin aceste faze ale comportamentului dependent.
Dar este viața ta. Oriunde ai fi ajuns, ești acolo pentru că meriți și pentru că atât ai putut. Facem cum știm noi mai bine. Omul nu este sadic și nu se duce singur în prăpastie, ci de fiecare dată ia cea mai bună decizie pe care o poate lua cu datele pe care le are, cu nivelul său de educație, de evoluție, de înțelepciune. Atât știe, atât face. Ești aici pentru că atât ai știut până acum. De aceea este bine să îți lărgești perspectiva mereu, să înveți lucruri noi, să intri în contact cu oameni noi și diferiți față de tine.
De multe ori când nu știm ce să mai facem, când ne confruntăm cu o problemă avem tendința de a ne judeca aspru, de a lua multă vină asupra noastră și de a căuta încurajări în exterior. De aceea alergăm după ceilalți să ne aline, să ne mângâie, să ne spună că va fi totul bine. Vrem de la ei ceea ce nu ne putem oferi singuri.
Vreau ca în orice moment al vieții tale te-ai afla acum să îți amintești mereu că tot ceea ce cauți în exterior îți poți oferi tu însuți. Vocea din interiorul tău trebuie să fie cel mai bun prieten al tău. Ai nevoie de acea voce să te încurajeze și nu să te critice. Ai realizări importante pentru care meriți să fii încurajat.
Tot ceea ce ai acum în viața ta este meritul tău. Nu a muncit nimeni în locul tău, nu ai primit beneficiile pe tavă, nu a picat nimic din cer. Ai avut metodele tale și ai știut să obții pentru tine acest tip de viață. Ai anumite realizări și ai anumite lucruri pe care ai vrea să le îmbunătățești.
Ai putea măcar o zi să încerci să nu te mai critici? Să îți vezi viața minunată, să vezi și să simți toate lucrurile frumoase pe care le-ai creat în jurul tău. Deseori ne crampponăm de ceea ce nu avem și uităm cu totul de realizările noastre. Fii mândru de tine! Îndreaptă-ți privirea, nu spre golul din viața ta, ci spre preaplinul pe care îl ai.
Meriți toate acestea. Tu prin forțe proprii ai realizat toate acestea. Tu singur ți-ai creat universul în care astăzi trăiești. Poate că acum nu te mai mulțumește. Poate vrei altceva. E normal și te înțeleg. Nu-i nimic greșit să-ți schimbi opțiunile. Dar observă plinul din viața ta, observă lucrurile minunate pe care le ai, simte emoțiile pozitive, oamenii optimiști pe care îi întâlnești și care te plac.
Dacă te vei concentra pe lipsuri, vei avea partea de lipsuri. Asta vrei? Cred că nu. Concentrează-te așadar spre partea luminoasă din viața ta, spre realizările tale, spre beneficiile pe care le ai. Sunt convinsă că ele există doar că uneori nu știm să le vedem.
Și de fiecare dată când ești nemulțumit de viața ta amintește-ți că a fost o vreme când te rugai pentru stilul de viață pe care acum îl ai.
Nina Elena Paraschivescu

VIDEO: Un meci, întrerupt de două ori de un câine jucăuș și o pisică

VIDEO: Un meci, întrerupt de două ori de un câine jucăuș și o pisică

This Squirrel Is A Man's Best Friend


Pascal Garray, unul din desenatorii celebrilor Strumpfi, a murit la 51 de ani – AGERPRES

Pascal Garray, unul din desenatorii celebrilor Strumpfi, a murit la 51 de ani – AGERPRES: Desenatorul belgian Pascal Garray, unul din creatorii piticilor albaștri Strumpfi, a murit marți la 51 de ani, a anunțat editura Le Lombard, într-un comunicat citat de AFP.

Guvern: 23 ianuarie - zi liberă; va fi recuperată pe 28 ianuarie – AGERPRES

Guvern: 23 ianuarie - zi liberă; va fi recuperată pe 28 ianuarie – AGERPRES: Guvernul a decis, în ședința de miercuri, ca ziua de 23 ianuarie să fie liberă pentru salariații din sectorul public, urmând ca aceasta să fie recuperată pe 28 ianuarie.

Conferința cu tema 'Intervenția terapeutică integrată în recuperarea copilului cu dizabilități' la București, adresată specialiștilor, dar și părinților – AGERPRES

Conferința cu tema 'Intervenția terapeutică integrată în recuperarea copilului cu dizabilități' la București, adresată specialiștilor, dar și părinților – AGERPRES

UPDATE A murit Ion Besoiu – AGERPRES

UPDATE A murit Ion Besoiu – AGERPRES: Actorul Ion Besoiu a murit miercuri la vârsta de 85 de ani.

ANM: Intensificări ale vântului, cu rafale de până la 70 km/h, în 4 județe din sud-est, până la ora 20:00 – AGERPRES

ANM: Intensificări ale vântului, cu rafale de până la 70 km/h, în 4 județe din sud-est, până la ora 20:00 – AGERPRES: Patru județe din sud-estul țării sunt vizate de o atenționare nowcasting Cod galben de vânt puternic, emisă miercuri de Administrația Națională de Meteorologică (ANM), valabilă în următoarele ore.

Morgan | IBM Creates First Movie Trailer by AI [HD] | 20th Century FOX


Cat Chat With Caren And Cody: Cats Warming Your January in the 2017 Cat Blogging...

Cat Chat With Caren And Cody: Cats Warming Your January in the 2017 Cat Blogging...: Hi furiends of all shapes, sizes and distinctions!! It's Cody, and today since this week I am featured in the 2017 Cat Blogging Calendar...

Koala Loves Cuddling and Hugging | Koala Funny and Cute Compilation


Imi pasa: Din lumea radioamatorilor (3)

Imi pasa: Din lumea radioamatorilor (3): Colecții și Colecționari Cartofilie 21 februarie 1966. 21 februarie 1966. 23 februarie 1966. ...

Imi pasa: Să ne cunoaștem artiștii

Imi pasa: Să ne cunoaștem artiștii: De pe scenele teatrului românesc de-odinioară Valeria Seciu Alături de Victor Rebengiuc în Barbarii de M. Gorki...

TRY NOT TO LAUGH ! Funny Cat and Dog Hate Kissing Funny Compilation


DISCOVER THE WORLD SHOW: SPECTACOLUL IERNII

DISCOVER THE WORLD SHOW: SPECTACOLUL IERNII: NUMAI MAMA NATURA POATE CREA ASEMENEA PEISAJE !  In toiul iernii, brazii și pinii, stând neîncovoiați în bătaia vântului rece ca n...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini