Postări

Se afișează postări din ianuarie 18, 2017

Hai Afara la Zapada (Melodie Frozen in Romana)

Imagine

Locul animalelor salbatice e in libertate

Frig, dom’ne, frig

proiect voluntariat

https://www.facebook.com/events/1695866967391929/

Dragii noştri,

Câteodată mulţi ne gândim că am vrea să facem o faptă bună, să ajutăm copiii din centre sau bătrânii din azile, să dăruim haine, jucării sau câteva ore din timpul nostru dar nu ştim de unde să începem. Comunitatea DeBunavoie.ro îşii propune să faciliteze acţiunea de voluntariat.

Vă invităm să vă înscrieţi ca şi voluntari pe site-ul lor şi veţi primi astfel mailuri despre proiectele în care vă puteţi implica.

Proiectul la care vă invit acum să participaţi e cel organizat de Alexandra Rădescu, prin Asociaţia H2H Romanian Branch.
Acesta se numeste Hai în sala de spectacole şi îşi propune să ducă copiii din centrele de plasament şi bătrânii din azile la spectacole şi expoziţii (teatru, film, muzee, galerii de artă).

Pentru a participa, va trebui să aplicaţi pe acest link şi să vă faceţi un cont: :
http://debunavoie.ro/web/ro/projects/uLy1zb/hai-in-sala-de-spectacol

In funcţie de câţi ne strângem, vom organiza î…

adevarat a scris o prietena

Luciana Lu45 de minute · De fiecare dată când ești nemulțumit de viața ta, amintește-ți că a fost o vreme când te rugai pentru viața pe care acum o ai.
Uneori în viață ți se întâmplă să rămâi singur. Ești tu cu tine în fața vieții tale cu toate problemele, frustrările, neîmplinirile, nesiguranțele, fricile. Ai ajuns la un moment de cotitură. Nu știi ce să faci și pe cine să întrebi. Te uiți în jur și nu vezi pe nimeni. Avem această tendință de a ne agăța de ceilalți, de le da lor puterea noastră. Toți am trecut prin aceste faze ale comportamentului dependent.
Dar este viața ta. Oriunde ai fi ajuns, ești acolo pentru că meriți și pentru că atât ai putut. Facem cum știm noi mai bine. Omul nu este sadic și nu se duce singur în prăpastie, ci de fiecare dată ia cea mai bună decizie pe care o poate lua cu datele pe care le are, cu nivelul său de educație, de evoluție, de înțelepciune. Atât știe, atât face. Ești aici pentru că atât ai știut până acum. De aceea este bine să îți l…

VIDEO: Un meci, întrerupt de două ori de un câine jucăuș și o pisică

This Squirrel Is A Man's Best Friend

Imagine

Pascal Garray, unul din desenatorii celebrilor Strumpfi, a murit la 51 de ani – AGERPRES

Pascal Garray, unul din desenatorii celebrilor Strumpfi, a murit la 51 de ani – AGERPRES: Desenatorul belgian Pascal Garray, unul din creatorii piticilor albaștri Strumpfi, a murit marți la 51 de ani, a anunțat editura Le Lombard, într-un comunicat citat de AFP.

Guvern: 23 ianuarie - zi liberă; va fi recuperată pe 28 ianuarie – AGERPRES

Guvern: 23 ianuarie - zi liberă; va fi recuperată pe 28 ianuarie – AGERPRES: Guvernul a decis, în ședința de miercuri, ca ziua de 23 ianuarie să fie liberă pentru salariații din sectorul public, urmând ca aceasta să fie recuperată pe 28 ianuarie.

Conferința cu tema 'Intervenția terapeutică integrată în recuperarea copilului cu dizabilități' la București, adresată specialiștilor, dar și părinților – AGERPRES

UPDATE A murit Ion Besoiu – AGERPRES

UPDATE A murit Ion Besoiu – AGERPRES: Actorul Ion Besoiu a murit miercuri la vârsta de 85 de ani.

ANM: Intensificări ale vântului, cu rafale de până la 70 km/h, în 4 județe din sud-est, până la ora 20:00 – AGERPRES

ANM: Intensificări ale vântului, cu rafale de până la 70 km/h, în 4 județe din sud-est, până la ora 20:00 – AGERPRES: Patru județe din sud-estul țării sunt vizate de o atenționare nowcasting Cod galben de vânt puternic, emisă miercuri de Administrația Națională de Meteorologică (ANM), valabilă în următoarele ore.

Morgan | IBM Creates First Movie Trailer by AI [HD] | 20th Century FOX

Imagine

Cat Chat With Caren And Cody: Cats Warming Your January in the 2017 Cat Blogging...

Cat Chat With Caren And Cody: Cats Warming Your January in the 2017 Cat Blogging...: Hi furiends of all shapes, sizes and distinctions!! It's Cody, and today since this week I am featured in the 2017 Cat Blogging Calendar...

Koala Loves Cuddling and Hugging | Koala Funny and Cute Compilation

Imagine

Imi pasa: Din lumea radioamatorilor (3)

Imi pasa: Din lumea radioamatorilor (3): Colecții și Colecționari Cartofilie 21 februarie 1966. 21 februarie 1966. 23 februarie 1966. ...

Imi pasa: Să ne cunoaștem artiștii

Imi pasa: Să ne cunoaștem artiștii: De pe scenele teatrului românesc de-odinioară Valeria Seciu Alături de Victor Rebengiuc în Barbarii de M. Gorki...

TRY NOT TO LAUGH ! Funny Cat and Dog Hate Kissing Funny Compilation

Imagine

DISCOVER THE WORLD SHOW: SPECTACOLUL IERNII

DISCOVER THE WORLD SHOW: SPECTACOLUL IERNII: NUMAI MAMA NATURA POATE CREA ASEMENEA PEISAJE !  In toiul iernii, brazii și pinii, stând neîncovoiați în bătaia vântului rece ca n...