vineri, 20 ianuarie 2017

sos

Alexa Delureanu a distribuit post publicată de Florin Buturugeanu în evenimentul Cumpara sau doneaza pentru animalele lui Florin Buturugeanu.
"Patrupezii au mincat...
La cererea unor prieteni, postez:
am cont la bcr, nume buturugeanu leanu florin, cod iban RO20RNCB0318080163040001, cod swift(bic) RNCBROBU.
Cont paypall mail@soin.ro ... exact asa... mail@soin.ro
Si multumesc din suflet celor ce vor ajuta"... <3 <3 <3

Adaug eu :multumiri si tuturor celor care au ajutat pana acum!
https://m.facebook.com/story.php…

putem ajuta

Eugenia Comiza în Ladybug Kitty Nursery ♥ MiniGrădinița Gărgărița
8 ore ·
Dragi mei va rog distribuiti-Din nefericire si desigur cum era normal,proviziile noastre sunt pe terminate.Deci pisicutele au nevoie de paturici absorbante,pemparsi nr 2.3.servetele umede si crema pt fundulete..RO79RZBR0000060017472357
Name: Petcu Florica Eugenia
Bank: Raiffeisen Bank; BIC code: RZBRROBU
orice ajutor este bine venit.multumesc

strangere de fonduri

STRANGERE DE FONDURI
Portocala lupta pentru viata!
A fost gasit ieri intr-o stare deplorabila, dar o doamna extraordinara a crezut in dorinta lui de a trai si i-a mai dat o sansa.
Povestea lui, pe scurt, spusa de cea care ii sta alaturi in lupta pe care o duce in acest moment Portocala:
"A fost gasit prins cu laba din spate, in gard, de fiul meu, ieri dimineata.
A ajuns la vet, unde i s-a acordat primul ajutor.
O doamna care l-a insotit pe fiul meu la cabinet, auzind ca operatia costa 600 lei, a cerut eutanasierea. Fi-miu a zis categoric "Nu! O chem pe mama!"
Am preluat motanelul de la FlamingoVet, ne-am dus la domnul Iustin Girea, l-a operat si i-a pus un fixator extern la picior.
Ajunsi acasa la cateva ore bune de la operatie, lui Portocala ii era din ce in ce mai rau, pana a vomitat o mare balta de sange!
La 21:30, fugi cu el la vet, unde i s-au administrat antihemoragic, antivomitiv, controloc, antib, perfuzie.
A si papat ff putin. I s-a facut eco si analize de sange in urma carora treb sa pape numai dieta Hepatic"
Dupa o lupta dura dusa in noaptea trecuta, Portocala se simte mai bine.
Insa acesta este abia inceputul. Portocala are dorinta de a trai, asta e clar, si, la fel de important, o are pe Adriana alaturi de el, dar are nevoie si de noi.
Ca sa poata duce lupta pana la capat are nevoie de donatii!
Operatia care a costat 550 de lei a fost deja platita, dar cheltuielile vor continua sa se stranga.
Calculele pentru inerventia din noaptea trecuta nu au fost facute, dar va vom tine la curent cu totul, vom face update-uri de fiecare data cand vor fi noutati,la fel cum am facut si in cazul lui Kim (care, asa cum va spuneam zilele trecute, a facut primele 5 vaccinuri).
In plus, va fi nevoie de bani si pentru hrana speciala, care nu este deloc ieftina, ca sa nu mai vorbim despre operatia de scoatere a fixatorului. In plus, dupa cum se vede intr-una dintre poze, Portocala are probleme si cu dintii (vom vedea ce e de facut si in "departamentul acela")
Asa ca, daca puteti, donati! Fiecare, dupa posibilitati. Orice suma e importanta!
Am reusit sa facem niste mici minuni in cazurile lui Kim (pentru care am strans toata suma necesara tratamentului) si Billy (pentru care o doamna extraordinara s-a oferit sa plateasca operatia), haideti sa-i acordam o sansa si lui Portocala! :)
UNDE PUTETI DONA:
CONT la Raiffeisen Bank pe numele Onisor Adriana: RO37 RZBR 0000 0600 1742 5001 - specificati "Donatie pentru Porocala"
Cont de paypal: ofersuport@yahoo.com - tot al Adrianei.
Daca vreti sa donati direct la cabinetul veterinar, vorbiti cu Adriana inainte, am inteles ca cei de la cabinet nu accepta donatii, dar, probabil se poate aranja ceva cu ei, daca doar asa doriti sa donati.
Pentru amanunte contactati-o pe Adriana Georgiana in particular. Va va raspunde cum si cand poate. Pentru orice detalii va stam si noi la dispozitie pe privat sau prin comentarii la postare.

apel Red Panda deszapezire

Red Panda Romania a adăugat 14 fotografii noi în albumul Ianuarie 2017 / Wintertime - January 2017.
11 ianuarie la 13:37 ·
Zapada vine si peste noi. Chiar daca avem un spatiu micut, tot ne este foarte greu cu zapada si avem nevoie de orice mana de ajutor la deszapezire. In timpul zilei, seara dupa program, oricand puteti este un mare ajutor. Cateii trebuie sa se poata misca si, in plus, zapada trebuie data si din spatiul de joaca, pentru a evita saritura in inaltime peste gard a cateilor

oferta cursuri vet

" Toate panzele sus ! "
PROGRAM 2017 VETC- VET ENDOSCOPY TRAINING CENTER
A apărut în urma dorinței Dr-ului Ifteme Constantin de a continua, susține și organiza evenimente ce promovează educația continuă. A fost inaugurat pe
1 septembrie 2016, odată cu deschiderea Centrului de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară. Este singurul centru de training conceput si gândit îndeosebi pentru organizarea workshopurilor cu subiecte pe endoscopie/laparoscopie.
Sala de conferință dispune de o capacitate de 35 de locuri, ce pot fi suplimentate până la 50, pupitru, ecran de proiecție, sistem audio, videoproiector, pointer. Sala de workshop dispune de 7 posturi de lucru dotate cu 7 mese chirurgicale , 7 lămpi scialitice led, 7 monitoare, 7 mese Mayo, 14 scaune de lucru. VETC este dotat cu sistem de transmisie live de la masa principală de lucru (a trainerului) către toate celelalte mese chirurgicale, ce permite urmărirea gesturilor tehnice ale trainerului pe monitorul aferent fiecărui post de lucru, fiind posibilă efectuarea manevrelor învățate în timp real concomitent cu imaginile urmărite pe monitor. VETC va asigura în totalitate materialele de protecție necesare evenimentelor de tip hands on , reprezentate de mănuși de protecție, halate chirurgicale/consultatie de unică folosință, bonete, măști chirurgicale, botoși.
Pe toata durata evenimentelor vor fi asigurate apa , cafea , ceai , produse de patiserie, fructe iar in functie de durata evenimentelor asiguram si pranzul . Meniul poate fi personalizat in functie de cerintele participantilor ( ex. vegetarian , produse fara gluten , cafea decofeinizata , indulcitori , produse de post etc )
VETC iși propune să organizeze conferințe și workshopuri cu teme ce acoperă întreaga sferă a medicinei veterinare, însă deține toate dotările necesare altor domenii (medicină umană, alimentație, companii farmaceutice etc).
Pornind de la sloganul “Whole word in a single chamber”, vom aduce lectori din întreaga lume, cu experiență practică, tehnici bine puse la punct, și limbaj medical perfecționat.
Fiecare eveniment va fi acreditat CMVRo.
Partenerii nostri, Royal Canin, MSD Animal Health si Karl Storz ne susțin în organizarea evenimentelor, astfel încât acestea să se desfasoare in conditii optime.

CE NE PROPUNEM PENTRU ANUL 2017
Vom organiza- 13 workshopuri si 6 conferințe
cu participarea a 9 lectori români, dintre care 3 ce profesează în străinătate, diplomați și rezidenți europeni și a 3 lectori străini .Vom găzdui si alte evenimente minim 8 workshopuri in parteneriat cu asociatii si societati profesionale , pe următoarele teme:
Endoscopie,Ecografie,Echocardiologie, Cardiologie, Animale Exotice ,Stomatologie,
Anesteziologie, Chirurgie tesuturi moi , Ortopedie,Neurochirurgie, Dializa peritoneala
În acest moment suntem într-o strânsă colaborare cu asociatii si societati profesionale, atat din Romania cat si din afara tarii: ROVECCS, AMVAC, Hemodialvet, AMVDIR, SRMF, SEVC,
Vets on the Balkans.
Conditii de participare la workshopurile si conferintele organizate de
Vet Endoscopy Training Center
Orice medic veterinar/ student FMV,UMF /medic uman din Romania sau chiar si din alte tari , are posibilitatea sa participe la conferintele si workshopurile organizate de
Vet Endoscopy Training Center.
Participarea la aceste evenimente este suportata in totalitate de participant .
Rezervarile locurilor in vederea participarii se pot efectua telefonic 021.9387, 0722.607.330 ,pe email : inscrieri@vetc.ro
sau pe site-ul www.vetc.ro / www.training-endoscopie.ro / www.trainingendoscopie.ro dupa data de 26 ianuarie 2017, platforma de inscrieri online Vet Endoscopy Training Center urmand a fi functionala dupa data de 26 ianuarie 2017.
Rezervarea este urmata de plata cursului prin OP sau Cash in maxim 3 zile lucratoare de la data rezervarii . In cazul platii prin transfer bancar este necesara trimiterea copiei OP la adresa de email: inscrieri@vetc.ro.
PROGRAM 2017

WORKSHOP ECOGRAFIE
MODULUL I-10-11 feb – 230 euro
MODULUL II- 8-9 iunie -230 euro
MODULUL III – 15-16 septembrie- 230 euro
15 locuri disponibile pentru fiecare workshop.
Pentru participantii care se inscriu la toate modulele de ecografie beneficiaza de discount de 90 euro , cost total 600 de euro si vor primi cadou dvd-ul de ecografie editat de cei doi lectori.
LECTORI : DR. ALEXANDRU DIACONESCU
DR. SERBAN ZAMFIRESCU

WORKSHOP DIALIZA PERITONEALA
25-26 FEBRUARIE – 200 euro
in parteneriat cu HEMODIALIVET
20 de locuri disponibile pentru workshop
LECTOR : DR. ALEXANDRU VITALARU

WORKSHOP CARDIOLOGIE SI ECHOCARDIOLOGIE
MODULUL I -7-8 APRILIE -230 euro
MODULUL II – 10-11 AUGUST -230 euro
15 locuri disponibile pentru fiecare workshop.
Pentru participantii care se inscriu la ambele module de cardiologie si echocardiologie beneficiaza de discount de 60 euro , cost total 400 de euro
LECTOR : DR. ALICE RADULESCU

CONFERINTA ANIMALE EXOTICE
23 MARTIE - 45 euro
WORKSHOP ANIMALE EXOTICE
24 MARTIE – 200 euro
50 de locuri disponibile pentru conferinta
16 locuri disponibile pentru workshop
Pentru participantii care se inscriu la ambele evenimente de conferinta si workshop beneficiaza de discount de 25 euro , cost total 220 de euro
LECTOR : DR AMA GROZA


CONFERINTA ANESTEZIE
25 IULIE- 45 euro
WORKSHOP ANESTEZIE LOCOREGIONALA 26 IULIE – 200 euro
50 de locuri disponibile pentru conferinta
16 locuri disponibile pentru workshop
Pentru participantii care se inscriu la ambele evenimente de conferinta si workshop beneficiaza de discount de 25 euro , cost total 220 de euro
LECTOR : DR. ALEXANDRU TUTUNARU

CONFERINTA STOMATOLOGIE
6 IULIE -45euro
WORKSHOP STOMATOLOGIE
7 iulie -200 euro
In parteneriat cu ARSV
50 de locuri disponibile pentru conferinta
16 locuri disponibile pentru workshop
Pentru participantii care se inscriu la ambele evenimente de conferinta si workshop beneficiaza de discount de 25 euro , cost total 220 de euro
LECTOR : Dipl. EVDC, DR. CAMIL STOIAN

ENDOSCOPIE RESPIRATORIE LA CAINE
13-14 MARTIE -330 euro
IN PARTENERIATCU ROVECCS
ENDOSCOPIE RESPIRATORIE LA PISICA 24-25 MAI -330 euro
IN PARTENERIAT CU SRMF
ENDOSCOPIE DIGESTIVA LA CAINI SI PISICI 12-13 DECEMBRIE -330 euro
16 locuri disponibile pentru workshop
Pentru participantii care se inscriu la toate modulele de endoscopie beneficiaza de discount de 150 euro , cost total 840 de euro .
LECTORI : DR .FAUSTO BRANDAO
DR. CONSTANTIN IFTEME
CONFERINTA PATOLOGIE RESPIRATORIE
22 septembrie – 75 euro
200 de locuri disponibile
DR. DAVIDE DE LORENZI
Programul si locatia vor fi communicate in perioada imediat urmatoare

Conferinta de ZIUA MEDICULUI VETERINAR – 15 MAI 2017
Conditiile de participare vor fi communicate in cel mai scurt timp

WORKSHOP OTOVIDEOENDOSCOPIE
18 OCTOMBRIE
IN PARTENERIAT CU AMVAC SI EERVC
Conditiile de participare vor fi communicate in cel mai scurt timp .
LECTOR :DR.FAUSTO BRANDAO

Plata oricarui dintre cursuri se poate face in contul
Sc EndoscopieVeterinara Srl J40/11154/23.08.2016
CUI 36448553
CONT - RO13BREL0002001275100101
Libra Bank Sucursala Decebal
Cu mentiunea pe OP sa se precizeze numele cursului (ex. Ecografie Modulul I , Dializa Peritoneala)
Inscrierile/Rezervarile se pot face telefonic la 0722607330 /0219387 sau email inscrieri@vetc.ro, sau pe site-ul www.vetc.ro / www.training-endoscopie.ro / www.trainingendoscopie.ro din data de 26 ianuarie 2017.
Platforma de inscrieri online Vet Endoscopy Training Cen

hai si pe la ei

DE SARBATORI FA O BUCURIE ANIMALELOR DIN ADAPOSTURI....
DONEAZA PENTRU HRANA LOR...ACUM AU NEVOIE DE HRANA MAI BUNA SI MAI DE CALITATE...
REFUGIUL"ELENA SI GABRIEL HONCERIU" ARE GRIJA DE 50 DE CAINI SI 30 DE PISICI...
Refugiul se afla la 35 km de Bucuresti si poate fi vizitat de oricine doreste sa ajute aceste animale...
O alta modalitate de ajutor este: ADOPTIA LA DISTANTA...
Cu 50 de ron lunar,puteti adopta doua animalute: catel+pisica...
Cei 50 de ron vor ajuta cu un minim de hrana pentru perechea aleasa.
Adoptatorul v-a primi saptamanal poze si video cu animalutele dorite...
Contact fb:Gabriel Honceriu
Tel:0773 979 257
AJUTA ANIMALELE DIN ADAPOSTURI...
ANIMALE SALVATE DE LA EUTANASIERE,SALVATE DE PE STRAZI,ABANDONATE,MALTRATATE....
ADOPTA LA DISTANTA O PERECHE(UN CATEL+O PISICA)
CU 50 DE RON,POTI SA LE ASIGURI UN MINIM DE HRANA LUNAR...
ADOPTATORUL V-A PRIMI IN PRIVAT POZE SI VIDEO CU ANIMALUTELE ALESE....
REFUGIUL NOSTRU ARE 50 DE CAINI SI 30 DE PISICI...
AVETI DE UNDE ALEGE....ANIMALE BATRANE,BOLNAVE IRECUPERABIL,CU HANDICAP SAU PUI MICI...
REFUGIUL POATE FI VIZITAT ORICAND LA 35 DE KM DE BUCURESTI....
DACA NU POTI ADOPTA LA DISTANTA,DONEAZA OCAZIONAL PENTRU HRANA ANIMALUTELOR...
TEL: 0773 979 257
CONTACT PE FB
GABRIEL HONCERIU
CONT: BCR-RO64RNCB0819141127280001
COD SWIFT:RNCB ROBU
MULTUMIM...ROG SHARE

COLECTA MONEI SEMENIUC LA AUCHAN TITAN

Luciana Lu a distribuit evenimentul ei — cu Mona Semeniuc şi Stela Mirea.
1 oră ·
Dragii nostri prieteni si iubitori de animalute , ca-n fiecare luna ,SAMBATA, 28.01.2017, va asteptam cu mic cu mare la colecta noastra de mancare pentru blanosii din Adapostul Care Salveaza Suflete al DOAMNEI Mona Semeniuc !
Locul este acelasi , in parcare la AUCHAN TITAN, intre orele 11 -17, RANDURILE 13-14.
Pentru cei ce nu pot veni , avem la dispozitie CONTUL BLANOSILOR :
RO55RNCB0089094450660001 TITULAR: Ioana Semeniuc LA BCR
CONTUL PAYPAL : monaioana.semeniuc@yahoo.com
VA MULTUMIM CA SUNTETI ALATURI DE NOI SI VA ASTEPTAM !

P.S : PRECIZEZ CA MAI VENIM SI CU CATEVA EXEMPLARE "Gandurile mele , praf de stele..."

Birds Set Free- Sia (The Shallows Movie OST) Download


Temperaturile de la suprafata marilor, similare cu cele din timpul ultimei perioade interglaciare, cand nivelul apelor era cu 6-9 metri mari mare

Temperaturile de la suprafata marilor, similare cu cele din timpul ultimei perioade interglaciare, cand nivelul apelor era cu 6-9 metri mari mare: Temperaturile de la suprafata marilor sunt izbitor de asemanatoare cu cele din timpul ultimei perioade interglaciare, cand nivelul apelor erau cu 6-9 metri mai inalt decat acum, potrivit unei

Tiny Japanese girl blows herself away with adorably large sneeze


Bancul zilei: Viata de caine

Bancul zilei: Viata de caine: Nu mai suport! Iubitul meu, se poarta cu mine ca si cu un caine! - Cum asa, va bate?

meteo in timp real

E fascinant, dar si foarte, foarte. util!
Sa va fie de folos!
Deschideti adresa de mai jos si umblati pe harta oriunde vreti pe glob...
In dreapta, pe settings puneti lungimile si temperatura pe care
le vreti...mm, cm, m/s, hmg, C sau F...
Dati click pe adresa care urmeaza...

APEL HRANA ANIMALUTE ASOCIATIA PT VIATA a fam. MIREA

Chiar acum ·
Lucian Mirea a distribuit postarea publicată de Asociatia pentru Viata.
7 minute ·
NU MAI AVEM DELOC MANCARE PENTRU CATEI !
Asociatia pentru Viata în Doneaza un sac de mancare si poti face un catel fericit !
4 ore ·
19 ianuarie 2017
Pana azi s-au facut donatii pentru 650 kg de bobite in conditiile in care necesarul este de cel putin 2 tone lunar. Din cauza gerului cateii trebuie sa manance mai mult asa ca va rugam sa ne ajutati sa strangem macar diferenta de hrana pana la sfarsitul lunii. Zilele astea trebuie sa ducem mancarea si la cateii din foster si la cei 22 de catei de la Buzau, de care ne ocupam de peste 2 ani.
Multumim din suflet celor care au donat luna asta :Nadoiu Silvana, Enculescu Alina Mihaela, Gherghina Ilinca, Kemenes Aliz, Mogosanu Semida, Darke Michaela, Ile Georgian, Elena Andrese, Chladny Anita, Iulian Ascante, Mihaela Dorosan, Marine Maiullari, Madalina Andreescu, Valentina Bojan si Issabela van Wonderen

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini