Postări

Se afișează postări din ianuarie 28, 2017

povestea lui Nero minunatul catel

Imagine
We met Nero at a construction site, obviously he was the guard dog but we immediately became friends. We found out that Nero is 8 years old and the person who takes care of him does not want to keep it tied up anymore so he ask for our help. Now, we need a foster for Nero, he must be vaccinated, microchipped and neutered. If you want to help him please donate for Nero donate@red-panda.ro Asociatia Red Panda, CIF:29856924 IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank Thank you. L-am cunoscut pe Nero la un santier, evident el fiind cainele de paza de acolo dar ne-am imprietenit imediat. Am aflat ca Nero are 8 ani si cel care il ingrijeste nu vrea sa-l mai tina legat asa ca ne-a cerut ajutorul. Acum avem nevoie de cazare temporara pentru Nero, el trebuie vaccinat, microcipat si sterilizat. Daca doriti sa il ajutati pe Nero va rugam donati in contul: donate@red-panda.ro Asociatia Red Panda, CIF:29856924 IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank Va multumim!

Nero

Imagine

11,02 LOVE YARD SALE in Lente

by Laura Bucur
str. Dionisie Lupu
remarcam pictura pe perete in curte

11-12.02 yard sale in Centru

Pasaj Victoriei
by Gabi Urda

stagiul national de formare a unitatilor canine de avalansa

http://ziarulunirea.ro/foto-video-salvamontistul-tiberiu-krizbai-din-alba-si-catelusa-golden-retriver-yukanna-au-fost-admisi-in-stagiul-national-de-formare-a-unitatilor-canine-de-avalansa-405304/

https://www.facebook.com/events/642637342584526/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D
17-16.01. cabana capra
Câini de avalanșă Salvamont România Sports Team Creată pentru cei care vor să pună umărul la apariția și dezvoltarea unui corp de conductori de câini de avalanșă în cadrul Salvamontului din România.

maine 29.01. colecta Kola Kariola in beneficiul animalutelor la MaxiPet Vitan din Mihai Bravu

COLECTA DE HRANA PENTRU CATEII CENTRULUI DE ADOPTII KOLA KARIOLA- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 29.01.2017, intre orele 11.00-18.00!
Asa cum ne-am obisnuit, ultima Duminica a lunii ne aduce impreuna! Vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat, vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, orez, paste, boluri pentru mancare, cadite sau galeti pentru apa, patuturi din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie, solutii de dezinfectat sau orice …

11-12.02. second chance yard sale in locatie noua

Avem o noua editie de Yard Sale intr-o locatie foarte spatioasa si luminoasa , super central ! La Reader's Cafe , Cladirea Metropolis Center, B-dul Iancu de Hunedoara, 55-57.
Vino cu noi si profita de ocazia de a vinde si cumpara lucruri la preturi decente! Da lucrurilor a doua sansa! Hai cu noi sa recirculam, reutilizam si revindem imbracaminte, incaltaminte , accesorii si cate-si-mai-cate ...:)
Poti deveni expozant daca ai unele lucruri pe care le-ai purtat de cateva ori sau te-ai plictisit de ele. Pentru participare este nevoie de inscriere pe mail (secondchanceys@yahoo.ro) si confirmare.
Cum locurile sunt limitate , vom merge pe principiul "Primul venit , primul servit".
Viziteaza-ne daca vrei o reimprospatare a garderobei, daca esti amatoare de chilipiruri si vrei sa cunosti oameni noi. Programul pentru vizitatori este de la 11:00 la 18:00. Intrarea este libera. In fiecare zi vei intalni expozanti noi.
Te asteptam cu bratele larg deschise si cu o caf…

Best Scared Cats Compilation 2015 - FUNNY CATS

Imagine

Cat Watching Horror Movie

Imagine

o alta zi minunata cu Nero

mi-l amintesc pe dragul ursulan ciobanesc Nero, odinioara intr-un lant mare si gros, printre tevi si utilaje, pe langa o masina abandonata, intr-o curte in zona Barbu Vacarescu, iar acum a ajuns in propriul padoc, fost al Zuzei, in siguranta si sub tratament la Red Panda, asteptandu-si familia potrivita
iubeste lumea, a fost mangaiat de copilasi, adora plimbarile cat mai lungi, zapada, merge frumos in lesa, e cuminte, linistit, nu latra, e contemplativ, pare in lumea lui, nu solicita alint, e blajin, usor de controlat si temperat,
ieri am fost cateva ore prin zona spre Promenada, iar azi in parcul circului, prin spate, cu intrare din Tei dinspre Casa de pensii
azi s-a imprietenit in parc cu 1 lupisor de 10 luni
e magnific!