sâmbătă, 4 februarie 2017

help

motanul Mirciulica va roaga din tot sufletul sa il ajutati pe taticul lui sa treaca o perioada foarte grea din viata, de la inceputul lui februarie a ramas somer din constructii si categoric animalutele salvate vor suferi fara suportul dumneavoastra. Astazi cateii au mancat cateva sute de grame de bobite pentru pisici. Atat. In curand si pisicutele urmeaza sa ravneasca la mancarea altora.....
Va rog ajutati un om care la randul lui ajuta! Samaon Alin Ion 0760612994

sos!

Cum prea bine stiti, anul trecut am organizat aproape in fiecare luna campanii de sterilizare . Cu bunavointa asociatiei finlandeze Hobodogs care a platit toate sterilizarile , am reusit sa sterilizam peste 400 de catei si pisici, cu si fara stapan. luna octombrie a trebuit sa incetam campaniile de sterilizare, vremea rece sosise si nu aveam certitudinea ca stapanii vor respecta conditiile minime postoperatorii ( de a tine animalele la caldura macar 24 de ore ). Dar telefoanele au continuat sa sune, oamenii cerandu-ne ajutorul pentru a-si steriliza animalele. Ce puteam sa le spun ? Finantare aveam doar pentru campanii, niciodata nu ne-a dat nimeni vreun ban special pentru a steriliza animalutele oamenilor sau animalele din adapostul nostru. Dar niciodata nu am refuzat pe nimeni, i-am trimis pe oameni la cabinetele cu care noi colaboram in mod frecvent - Ortovet si Praxis vet si si-au sterilizat animalutele. De asemenea, nu am refuzat niciodata pe cineva care ne-a cerut ajutorul in tratarea sau operatia vreunui animal, ei fiind in imposibilitate financiara.
Acum suntem in imposibilitate financiara sa mai ajutam pe cineva, abia reusim sa ne descurcam cu cele 300 de animalute din adapostul nostru, am cheltuit foarte mult cu dezapezirea, hrana costa mult (animalutele mananca mai mult pe timp de iarna), benzina si reparatiile masinii ne-a dat peste cap,avem si animale bolnave care necesita tratament si medicatie luna de luna, salariile muncitorilor....
De aceea, va cer ajutorul de a ne ajuta sa continuam sa sterilizam animalele oamenilor fara posibilitati. Daca vrem ca in timp sa nu mai vedem animale pe stra sa si pui abandonati, sterilizarea este primorsiala si singura solutie de a diminua numarul animalelor nedorite.
O sterilizare catea/ pisica costa intre 150-180 ron, cautam sponsori si donatori care sa ne ajute cu plata acestor sterilizari la cabinetele veterinare cu care colaboram. Macar 20 de sterilizari daca reusim sa facem lunar si tot e bine.
De asemenea, puteti dona in contul asociatiei noastre si noi vom plati direct la cabinete.
Va multumim si speram ca oamenii care realizeaza cat de importante sunt aceste sterilizari, sa ne ajute !

Paypal - sufletedragi@yahoo.com
Asociatia Suflete Dragi
RO15INGB0000999904256128 - ron
RO90INGB0000999904256136 - euro
SWIFT: INGBROBU

vreme buna afara hai la plimbare prin parcuri

cu catelul/copiii in parcuri
daca nu aveti catel puteti imprumuta .... de la vecini/rude/adaposturi
eu plimb cateii de la Red Panda
odinioara l-am plimbat pe Lupisor, apoi o plimbam pe Zuza (doberman cu dog) cu care am fost si la HamFest, iar anul asta pe Nero (ciobanesc mioritic)
toti avem nevoie de aer curat si de miscare, deci hai in parc si facem si o fapta buna socializand cateii
facem bine tuturor

10 Things Cat Owners Have Probably Done

iar cu Nero la plimbare

Atentie mare in parcuri: am intalnit si oameni iresponsabili ... ieri - pe scurtatura din spatele Kaufland Vacarescu spre parcul circului latura tei lumea lasase cainii din curti pe afara deci ne-am cam distrat, iar in parc stapanii unui catel mic si isteric doreau sa il socializeze ghici cu cine?! dar mai ales azi cu Nero in parcul circului ...eram in zapada, linistiti ... apare o lupinoala, fara lesa, Nora, latra haotic si vine taticul cu fetita sa imi povesteasca ca asa e ea mai zgomotoasa dar ca nu-i nimic si ca doar sa se miroasa...insa ea latra bezmetica si a inceput sa ne inconjoare pana a catadicsit taticul sa si-o ia ...apoi alt caz: o doamna cu alt caine splendid si evident fara lesa prin parc ...vine cainele spre noi maraind iar stapana ii spunea ca al meu l-ar face imediat bucati in conditiile in care Nero era in lesa si nici nu latra, iar spre plecare vine in fuga spre noi o fetita ca sa-l mangaie, urmata fiind in fuga si zbierete de a ei mama care evident apoi l-au mangaiat; ca sa fie tacamul complet la intoarcerea spre adapost in incinta planetei hamham erau pe alei caini la dresaj lupinoli, malinolis, etc...dar Nero s-a comportat exemplar trecand mandru spre casa printre ei; deci Nero nu raspunde la provocari! se comporta ireprosabil! e prietenos cu lumea si cu anumiti catei, merge frumos in lesa, nu latra, raspunde insotitorului,adora plimbarile si zapada, e magnific! e 1 companion ideal! cine are chef de plimbare e companionul perfect!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini