sâmbătă, 11 martie 2017

Happy Cheeto

apel

Dutssa Teodora
friends, I have a creepy and sad news for all. My boyfriend has died Tuesday in a car accident at the 32 years .He was the one who helped me 7 years in animal rescue streets, it was he who provide food for the 21 dogs in my care and always fighting Foster to pay. Please do not leave me in hard, I could cope with the expenses, can not give up these souls. I ask those who know my work 7 years can help me take care and can still save homeless dogs and cats
My paypal is deutza_kiss06@yahoo.com Thank you

SOS!

Andrea Huszar
IMPORTANT ANNOUNCEMENT !!!
We are in need of 200 vaccines DHPPI+LEPTO for Petrosani private shelter dogs !!! We had 4 cases of death in the last week and all of them had distemper . In the public shelter we have issues with the dogs as all of them are sick and they need to be vaccinated too !!! But we are not sure if they are going to let us to vaccinate the dogs because the monsters there prefer to see them dying one by one !!! We need your HELP ASAP as this is a matter of life !!! We need the other group to get involve ASAP as we are talking about 1300 euro at least that need to be raised in a short period of time !!!! Please share this with your friends and with the other group and let's find together the funds needed to help the dogs !!! Thank you !!!!
For donations you can use my paypal andreeahuszar@yahoo.com - please specify it is for vaccines !!!!
update March 10th : we managed to raise 251 euro directly donated through my paypal + 180 euro from you caring, total = 431 euro raised in just one day !!! wow !!! The bill for 100 vaccines is 600 euro so we still need 170 euro to pay 100 vaccines. The other 100 vaccines were donated by Sandrine Oprea.

putem ajuta 1 copilas campion

Cristina HurdubaiaUrmăreşte
Ce nu ați aflat aseară în #CeasulBun din #StareaNației e că Ionuț, campionul de 9 ani care a câștigat numai cu medalii de aur (cred că tot în jur de 9 medalii are acum, dacă nu chiar mai multe), ar avea nevoie de un alt aragaz, pentru că ăla de pe hol de l-am văzut eu ... (#update: s-a rezolvat cu aragazul) și de lemne, pentru soba la care încă ar trebui să se încălzească, pentru că în casă era un frig ieri, chiar dacă afară noi ne scăldăm în primăvară (#update, s-a rezolvat și pentru o căruță cu lemne). Ba și niște materiale de construcție ar mai fi utile pentru o baie și încă o cameră.
Altfel, vă mai povestesc o dată pe scurt drama acestui băiețel: mama lui a fugit de acasă pe când avea copilul 5 ani, sora lui e surdo-mută, tatăl lui e bolnav și muncește cu ziua, iar Ionuț merge pe jos 5 km până la sala de antrenamente și încă 5 înapoi spre casă.

(Detalii ----> VIDEO, aici http://bit.ly/2miqJZe. Alte detalii, aici ---> http://bit.ly/2n0Nz7W)

RO Panco's "N" Litter

pentru duminica dimineata o fapta buna

Aidan Andon
Dragii mei, bunicutii nostri ne-au oferit tot ce au avut mai de pret: timpul lor, averea lor, uneori chiar sanatatea lor... este momentul sa le intoarcem binele oferind si noi la schimb cateva mici lucrusoare, pentru a le face viata mai usoara. Duminica dimineata (12.03.2017), la ora 9:30 ne intalnim in parcarea Metro Baneasa, de unde vom pleca impreuna catre centrul de bunicuti din Peris. Atasez si lista cu cele necesare cabinetelor medicale, in speranta ca poate putem acoperi o parte dintre acestea. Echipamentele nu trebuie sa fie noi neaparat, doar decente si in stare buna de functionare. Zi magica va ofer, cu mult soare.
CABINET KINETOTERAPIE
1. Paralele (1500-2000lei- putem gasi si folosite, la un pret mai bun)
2. Carje - 2 buc; bastoane – 2 buc; mansete cu nisip pentru membre inferioare si superioare; (Decathlon 35-50lei/pereche)
3. Gantere – 1.5 – 2 kg; (Decathlon 20-70lei/pereche)
4. Bicicleta erometrica joasa cu sa lunga; (500-1000lei depinde de model - poate fi si folosita)
5. Spalier; (Decathon -750lei)
6. Saltele medicale – 2 buc;(200-450lei buc. depinde de grosime - pot fi si folosite)
7. Pat medical – 2 buc; (500-750lei buc. - OLX)
8. Scripete sau roata cu greutate; (100-300lei)
SALA VIZITA-RELAXARE
9. Biblioteca; (se poate face si pe comanda 800-1000lei)
11. Televizor (mare); (500-700lei OLX)
12. Masa 12 persoane; (1000lei cu tot cu scaune OLX)
13. Sistem audio – video. (500-700lei OLX)
BLOC ALIMENTAR
14. Cutite; (50-200lei Metro)
15. Ciocan snitele; (35-50lei Metro)
16. Blender vertical; (150-250lei Emag - gatit industrial 60pers/zilnic)
17. Tavi 50cm lungime – 40cm latime – 4 bucati; (50-75lei buc Metro)
18. Desfacator conserve – 2 buc; (25-35lei Metro)
19. Fructe si legume (le luam proaspete de la Metro )
20. Alimente - Metro

ecourile Copacului cu haine

"În doar 2 zile, provincia a luat fața Bucureștiului la numărul de oameni care vor să doneze la Copacul cu haine. Jos pălăria!
TIMIȘOARA (Info FB.com/events/1815712428750588)
CLUJ (Info FB.com/events/440446222961705)
SIBIU (Info FB.com/events/281365345629164)
BRAȘOV (Info FB.com/events/881370802004529)
IAȘI (Info FB.com/events/1887883428111926)
PITEȘTI (Info FB.com/events/259139347865188)
PLOIEȘTI (Info FB.com/events/1815712428750588)
+ BUCUREȘTI (Info FB.com/events/249320285519613)
+ LONDRA (Info FB.com/events/758218647676480)"

ATENTIE LA TERMOPANELE BATANTE PERICOL PENTRU ANIMALUTE

Am sa reiau aceasta postare, asa cum o fac in fiecare an, in speranta ca nu voi mai auzi de pisici spanzurate in geamul termopan rabatat! Asa cum tocmai am auzit acum de la cineva. Daca le iubiti, si sunt sigura ca asa este, incercati pe cat posibil sa le protejati. S-a incalzit vremea si sunteti tentati sa lasati geamul termopan rabatat "ca sa intre putin aer". FOARTE GRESIT! Pisicile sunt atrase de diverse lucruri de afara, porumbei, pasarele sau pur si simplu vor sa evadeze. Sau daca stati la curte si sunt pe afara vor sa intre. Exista pericolul sa ramana SPANZURATE in FEREASTRA RABATATA! In incercarea de a se elibera se stranguleaza sau isi rup coloana, in cel mai bun caz scapa cu viata dar se ranesc foarte grav!!! Daca le iubiti, atentie cum lasati fereastra cand plecati de acasa!!! Eram la cabinet cand a venit o doamna cu a doua pisica spanzurata. Pai cum sa patesti asa ceva cu prima si sa continui sa tii la fel geamul pana se spanzura si a doua? Cum se numeste asta???
Nu va amagiti spunand "pisica mea nu face asa ceva". Exista aceste plase speciale la Zooplus, pretul este nesemnificativ iar pisicutele voastre vor fi in siguranta cand lasati geamul rabatat. http://www.zooplus.ro/…/pla…/protectie_geam_rabatabil/244107
Va rog sa dati si Share, poate mai rarim din cazurile in care pisicile mor din cauza omului care de fapt le iubeste, dar... (

merita vizionat si vizitat

Venetian life resides within the city's hundreds of canals and diverse architecture. This short documentary immerses us in the historical and hidden places of Venice, Italy, to reveal ancient folk traditions. Watch more here: http://on.natgeo.com/2m919Yx

curs hobby

"Primavara" - curs mixt, desen in pastel si pictura in ulei
Din 15 martie incepem cel de-al doilea curs cu tema "Primavara", de data aceasta atat in tehnica desenului in pastel cretat cat si in ulei pe panza, in functie de preferintele fiecaruia.
http://art-house.ro/…/primavara-curs-mixt-desen-pastel-si-…/
Temele alese vor fi specifice primaverii: figurativ sau abstract, natura statica, studiu macro a unei flori, peisaj rural cu copaci in floare, cer in culori pastelate, peisaj asiatic cu crengi de cires sau chiar reproducere a unei lucrari celebre.
Timp de 4 sedinte, in fiecare miercuri de la ora 19, vom invata sau aprofunda tehnica desenului in pastel cretat sau cea a picturii in ulei pe panza, fiecare putand opta pentru tehnica favorita. In realizarea lucrarilor vom fi indrumati de artistul plastic Ruxandra Ivan.
Cand: din 15 martie 2017, in fiecare miercuri, de la ora 19 (4 sedinte)
Unde: str. M. Eminescu nr. 51 (langa Piata Romana)
Pret: cursul costa 160 lei, toate materialele fiind incluse.
Inscrieri: si detalii: contact@art-house.ro telefon 0745.05.05.19

program evenimente

http://www.vinsieu.ro/evenimente/targuri/bucuresti/data/toate/clsd.html

Quand on s'promène au bord de l'eau - Jean GABIN -

nu uitati de evenimentele de azi si maine

Romexpo - cateva manifestari - Baby expo, Bucharest PetExhibition, targul primaverii inclusiv anticari
Yard sale in Centru si Love Yard Sale in Lente
parcul National
targul Ozosep

Trouble, Trouble by Eddy Clearwater

ASTOR PIAZZOLLA 5et & GARY BURTON - Live Ravenna Jazz 1986 part 0-A

How to walk your human

SOS Nobody Dogs

Nobody Dogs a distribuit postarea sa.
We are helpless here! This is a real emergency! If we do not provide for the solution to spray all over the shelter, all our dogs are in danger! We all know what ticks can do to healthy dogs! They can kill them! If we cannot pay for the solution, we will certainly not be able to pay for their treatments!!!
If you care about the lives we saved, we beg you to HELP!
PayPal: nobodydogs@gmail.com
If you want to order the solution yourself, please send us a private message and we will provide all the info!
Thank you!!!


stand in pavilionul C5 la Romexpo la Bucharest PetExhibition

cronica evenimentelor de la Romexpo

ieri, dupa birou, am tras o fuga la Romexpo la PetExhibition de care stiam si la targul de primavara de care am aflat investigand pe site.... caci se sta prost la capitolul promovare; 10 lei intrarea in pav. C, iar iesirea era prin targul primaverii

am vazut catei si iepuri mari si frumosi, pasari nu din cauza aviarei, iar pisele sunt doar azi si maine

.... in rest, doar cateva standuri cu accesorii/hrana, mai mult pt catei din pacate, erau Cattitude brands, Romvac, servicii salubritate, Nobi ...

iar din partea ONG-urilor doar Nobody Dogs in C5 cu accesorii pentru animalute, lucrusoare pentru copilasi, posete, tricouri pictate, insigne, etc

concursuri, ateliere pentru copilasi, tricouri pictate,etc

participa si Ana Maria Florea Harrison cu Riki&Friends Romana  https://www.facebook.com/aventurileluiriki/  cu carti, hainute pictate, hamuri/hainute catei



referitor la targul primaverii ... majoritatea erau anticari (recomand standul Mariei Esme Keller)
mai erau haine din blana, jucarii Ty (inclusiv noua colectie din filmul animat Hai sa cantam, dar era doar de prezentare, insa ffff reusite animalutele, mai ales pentru cei care au vazut filmul), stand indian/pakistanez cu haine colorate, posete si prosoape, stand cu ii, standuri cu dulciuri (specific turcesc, inghetata la butoi), ateliere etc


la Baby nu am mai intrat, era in pavilionul central

se cauta ingrijitor animalute

Cautam coleg/a!! Esti liber in weekend si vrei sa vii la Centrul de adoptii Iubirrre sa ai grija de catei? Cautam o persoana blanda, iubitoare, muncitoare, ordonata si responsabila pentru ingrijitor de weekend. Principalele responsabilitati sunt: curatenia in cele 13 padocuri, scos catei la locul de joaca, hranire si administrare de tratamente, socializare cu cateii, program de joaca, ingrijit spatiile verzi. Programul este 9-17, sambata si duminica, locatia este usor accesibila cu transportul in comun (Bd Barbu Vacarescu, zona Floreasca, se ajunge cu autobuzele182, 282, tramvai 5, metrou Stefan cel Mare). Postul este remunerat, conform posibilitatilor noastre. Contact- mesaj privat. Asociatia Red Panda si cateii va multumesc pentru ca distribuiti mesajul nostru si ne ajutati sa gasim cea mai buna persoana care sa se ingrijeasca de centrul de adoptii.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini