marți, 21 martie 2017

Les vidéos d'animaux rendent heureux : la preuve !

Ziua internațională pentru eliminarea discriminării rasiale – AGERPRES

Ziua internațională pentru eliminarea discriminării rasiale – AGERPRES: Organizația Națiunilor Unite marchează anual, la 21 martie, Ziua internațională pentru eliminarea discriminării rasiale.

Ziua mondială a sindromului Down – AGERPRES

Ziua mondială a sindromului Down – AGERPRES: Anual, la 21 martie, este marcată Ziua mondială a sindromului Down, fiind dedicată conștientizării problemelor cu care se confruntă cei care suferă de acest sindrom.

Ziua mondială a poeziei – AGERPRES

Ziua mondială a poeziei – AGERPRES: Ziua mondială a poeziei este marcată anual la 21 martie, ca urmare a aplicării unei decizii a UNESCO, emisă în timpul celei de-a 30-a sesiuni susținute la Paris, în perioada octombrie-noiembrie 1999.

Ziua internațională a pădurilor – AGERPRES

Ziua internațională a pădurilor – AGERPRES: Ziua internațională a pădurilor este marcată, la nivel mondial, în fiecare an la 21 martie.

Ziua mondială a teatrului de păpuși – AGERPRES

Ziua mondială a teatrului de păpuși – AGERPRES: Ziua mondială a teatrului de păpuși se aniversează în fiecare an la 21 martie. Inițiată de Teatrul de păpuși 'Dzhivada Zolfagariho' din Iran, marcarea acestei zile a fost supusă spre dezbatere la al XVIII-lea Congres al Uniunii Internaționale de Marionnette (UNIMA), desfășurat la Magdeburg, în 2000. Doi ani mai târziu, la o reuniune a Consiliului Internațional al UNIMA, din iunie 2002, de la Atlanta, a fost stabilită data de 21 martie pentru celebrarea Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuși, sărbătorindu-se pentru prima dată în 2003, conform site-ului www.unima.org.

Sibiu: A crescut riscul de avalanșă în Munții Făgăraș – AGERPRES

Sibiu: A crescut riscul de avalanșă în Munții Făgăraș – AGERPRES: Meteorologii au anunțat luni, că au crescut riscul de avalanșă la peste 1.800 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, pe versantul nordic, de la gradul trei, la patru, potrivit Serviciului Regional de Prognoză a Vremii Sibiu.

Carla Bruni-Sarkozy i-a adus un omagiu lui Chuck Berry, cântând cu fiica sa, Giulia – AGERPRES

Carla Bruni-Sarkozy i-a adus un omagiu lui Chuck Berry, cântând cu fiica sa, Giulia – AGERPRES: Cantautoarea Carla Bruni-Sarkozy, soția fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, i-a adus un scurt omagiu legendarului muzician și compozitor american Chuck Berry, decedat sâmbătă, la vârsta de 90 de ani, cântând alături de fiica sa, Giulia, informează luni ediția în franceză a The Huffington Post.

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano, internat după o ischemie ușoară – AGERPRES

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano, internat după o ischemie ușoară – AGERPRES: Cântărețul italian Al Bano Carrisi a fost spitalizat într-un centru din sudul Italiei, după ce a suferit o ischemie ușoară. El va rămâne sub supraveghere medicală câteva zile, informează luni mass-media din Italia, conform EFE.

Scara lui Kardashev, sau cum ar putea să arate viitorul îndepărtat al omenirii – AGERPRES

Scara lui Kardashev, sau cum ar putea să arate viitorul îndepărtat al omenirii – AGERPRES: Am ajuns deja la un moment de cotitură în istoria civilizației umane. Conform celebrului astrofizician Michio Kaku, următorul secol de evoluție a științei va determina dacă specia umană va dispărea sau va prospera și va ajunge să colonizeze și alte planete. Vom rămâne o civilizație de tipul 0, capabilă doar să exploateze energie din combustibilii fosili și constrânsă de incapacitățile ei tehnologice să rămână pe Pământ de unde inevitabil va dispărea în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat, la mila unui cataclism cosmic sau climateric ce așteaptă să se producă, sau vom progresa și vom ajunge să colonizăm mai multe planete și sisteme solare?

Reprezentanții fiscului au termen până pe 15 aprilie să înceapă intensificarea controalelor în zonele cu risc fiscal – AGERPRES

Reprezentanții fiscului au termen până pe 15 aprilie să înceapă intensificarea controalelor în zonele cu risc fiscal – AGERPRES: Reprezentanții fiscului au termen până pe 15 aprilie să identifice contribuabilii care înregistrează în evidențele contabile facturi aferente unor operațiuni fictive și să intensifice controalele operative în acele zone și în domeniile de activitate care prezintă risc fiscal, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) remis, luni, AGERPRES.

Medalii pentru sportivii români cu dizabilități intelectuale, la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics – AGERPRES

Medalii pentru sportivii români cu dizabilități intelectuale, la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics – AGERPRES: Sportivii români cu dizabilități intelectuale care participă în aceste zile la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Austria au obținut o medalie de aur, patru de argint și trei de bronz, informează un comunicat.

Celebrul antrenor de câini Cesar Millan a ajuns în România – AGERPRES

Celebrul antrenor de câini Cesar Millan a ajuns în România – AGERPRES: Cesar Millan, cunoscut din serialul TV 'Cesar și câinii', a ajuns la București pentru a susține, marți, la Sala Polivalentă, un spectacol în cadrul turneului 'Once Upon a Dog Tour 2017', au informat organizatorii, prin intermediul unui comunicat.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini