vineri, 31 martie 2017

Funeraliile lui George Michael au avut loc miercuri într-o ceremonie privată – AGERPRES

Funeraliile lui George Michael au avut loc miercuri într-o ceremonie privată – AGERPRES: Funeraliile cântărețului britanic George Michael au avut loc miercuri, după trei luni de la moartea artistului la 25 decembrie, într-o ceremonie restrânsă și privată în prezența rudelor și prietenilor apropiați, a confirmat agentul său fără să ofere alte detalii, relatează agențiile France Presse și EFE.

Brașov: Zeci de firme de mobilă sunt prezente la târgul internațional dedicat industriei lemnului – AGERPRES

Brașov: Zeci de firme de mobilă sunt prezente la târgul internațional dedicat industriei lemnului – AGERPRES: Un număr de 92 de firme din industria lemnului, care activează în sectorul de mobilă, prelucrarea lemnului, energie și exploatare, și care prezintă 180 de mărci internaționale, sunt prezente la cea de a XVI a ediție a târgului internațional din industria lemnului expoDESIGNwood, deschis joi la Brașov.

Dolj: Culele din Brabova și Cernătești vor fi reabilitate cu fonduri europene și incluse într-un circuit turistic – AGERPRES

Dolj: Culele din Brabova și Cernătești vor fi reabilitate cu fonduri europene și incluse într-un circuit turistic – AGERPRES: Cula 'Izvoranu-Geblescu', din comuna Brabova, și Cula Cernăteștilor, din comuna Cernătești, vor intra într-un amplu proces de reabilitare și amenajare pentru a deveni puncte muzeale, printr-un proiect cu fonduri europene al Consiliului Județean Dolj de circa 4,5 milioane lei, după care vor fi incluse în circuitul turistic 'Istorie și tradiție doljeană'.

DOCUMENTAR Warren Beatty, actor, regizor, scenarist și producător, împlinește 80 de ani – AGERPRES

DOCUMENTAR Warren Beatty, actor, regizor, scenarist și producător, împlinește 80 de ani – AGERPRES: Warren Beatty (numele real Henry Warren Beaty), actor, regizor, scenarist și producător, s-a născut la 30 martie 1937, la Richmond, în Virginia, SUA. Tatăl său era director de liceu. Cunoscuta actriță Shirley Mc Laine este sora mai mare a lui Warren Beatty.

face to face

http://totb.ro/fata-in-fata-cu-zimbrul/

Brașov: Industria de mobilă stă bine și are viitor, spune președintele asociației producătorilor din România – AGERPRES

Brașov: Industria de mobilă stă bine și are viitor, spune președintele asociației producătorilor din România – AGERPRES: Președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România, Aurica Sereny, a declarat joi, pentru AGERPRES, că industria mobilei din România stă bine în prezent și are viitor, în condițiile în care a crescut anul trecut cu 6,7%, iar exporturile de mobilă au avut o creștere cu 7,8%.

Moda canină ia cu asalt străzile din Shanghai – AGERPRES

Moda canină ia cu asalt străzile din Shanghai – AGERPRES: Un caniș în rochiță roz, un pekinez în cămășuță și un pomeranian cu trenci și bascheți: străzile din Shanghai se transformă uneori în parada modei pentru câini, semn al dezvoltării clasei mijlocii chineze, potrivit AFP.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini