luni, 3 aprilie 2017

NORTHERN INDIA 4K (Ultra HD) 50/60fps

Sălaj: Baloane albastre înălțate de elevi pentru conștientizarea comunității privind autismul – AGERPRES

Sălaj: Baloane albastre înălțate de elevi pentru conștientizarea comunității privind autismul – AGERPRES: Elevi de la Structura ''Speranța'' Zalău a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei și de la o școală din municipiu au fost prezenți, luni, purtând numeroase baloane albastre, pe platoul din centrul Zalăului, pentru a marca astfel Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

'Omul, un puzzle minunat' - eveniment de conștientizare a autismului și de empatie cu persoanele cu nevoi speciale, organizat în Piața Amzei (FOTO) – AGERPRES

'Omul, un puzzle minunat' - eveniment de conștientizare a autismului și de empatie cu persoanele cu nevoi speciale, organizat în Piața Amzei (FOTO) – AGERPRES: 'Omul, un puzzle minunat', un eveniment de conștientizare a autismului și de solidaritate cu persoanele afectate de această tulburare, se desfășoară duminică, începând cu ora 12,00, pe platoul din fața Pieței Amzei din București.

Gimnastică ritmică: Ana Luiza Filiorianu, locul al treilea la Cupa Irina Deleanu la individual compus – AGERPRES

Gimnastică ritmică: Ana Luiza Filiorianu, locul al treilea la Cupa Irina Deleanu la individual compus – AGERPRES: Sportiva română Ana Luiza Filiorianu a ocupat locul al treilea la individual compus în cadrul turneului internațional de gimnastică ritmică dotat cu Cupa Irina Deleanu, găzduit de Sala Polivalentă din București.

Filmul coreean '489 Years' de Hayoun Kwon - Marele Premiu BIEFF 2017 – AGERPRES

Filmul coreean '489 Years' de Hayoun Kwon - Marele Premiu BIEFF 2017 – AGERPRES: Filmul coreean '489 Years', de Hayoun Kwon, a câștigat Marele Premiu al Festivalului Internațional de Film Experimental București - BIEFF, care s-a desfășurat în perioada 28 martie - 2 aprilie, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco.

MIPTV - Cel mai mare Târg Internațional de Programe de Televiziune începe luni la Cannes – AGERPRES

MIPTV - Cel mai mare Târg Internațional de Programe de Televiziune începe luni la Cannes – AGERPRES: Noile frontiere ale narațiunii sau noile oportunități pentru a crește conținuturile platformelor digitale la cerere sunt câteva din temele principale ale celui mai mare Târg Internațional de Programe de Televiziune MIPTV care se desfășoară între 3 - 6 aprilie la Cannes (Franța), relatează EFE.

Miranda Lambert, Brothers Osborne și Thomas Rhett, principalii câștigători ai Academy of Country Music Awards 2017 – AGERPRES

Miranda Lambert, Brothers Osborne și Thomas Rhett, principalii câștigători ai Academy of Country Music Awards 2017 – AGERPRES: A 52-a ediție a Academy of Country Music Awards (ACM Awards) s-a desfășurat duminică seară la Las Vegas, iar printre câștigători s-au aflat Jason Aldean, Miranda Lambert, Brothers Osborne și Thomas Rhett, relatează The Wrap.

''Exponatul lunii'' - proiect demarat de Secția de Științele Naturii a Muzeului Județean Mureș – AGERPRES

''Exponatul lunii'' - proiect demarat de Secția de Științele Naturii a Muzeului Județean Mureș – AGERPRES: Șefa Secției de Științele Naturii a Muzeului Județean Mureș, Daniela Botoș, a anunțat luni inițierea, în premieră la respectiva instituție, a proiectului 'Exponatul lunii', în cadrul căruia vizitatorii vor putea admira cu predilecție un anumit exponat, pe lângă expoziția de bază.

TOP CINEMA 'The Baby Boss' detronează 'Frumoasa și Bestia' preluând conducerea box-office-ului nord-american – AGERPRES

TOP CINEMA 'The Baby Boss' detronează 'Frumoasa și Bestia' preluând conducerea box-office-ului nord-american – AGERPRES: Un bebeluș în costum și cravată, protagonistul din 'The Baby Boss', noul film de animație al studioului DreamWorks, a detronat în acest weekend 'Fumoasa și Bestia' instalându-se în fruntea box-office-ului nord-american, relatează AFP.

VIDEO UPDATE Prințul Charles și-a încheiat vizita în România la Vizurești; a glumit, a vorbit în franceză și a primit trei mături (FOTO) – AGERPRES

VIDEO UPDATE Prințul Charles și-a încheiat vizita în România la Vizurești; a glumit, a vorbit în franceză și a primit trei mături (FOTO) – AGERPRES: Prințul Charles și-a încheiat vizita oficială în România, vineri, la Școala din satul Vizurești, unde a vorbit cu profesorii, elevii și membrii comunității, a făcut glume, a vorbit în limba franceză și a primit numeroase daruri, printre care și un set de mături.

Sibiu: O mie de ouă vor fi încondeiate la un concurs studențesc – AGERPRES

Sibiu: O mie de ouă vor fi încondeiate la un concurs studențesc – AGERPRES: Studenții din toate căminele Universității ''Lucian Blaga'' din Sibiu se vor întrece, miercuri, într-un concurs de încondeiat ouă, dar și de făcut gogoși de post și cozonaci, potrivit unui comunicat de presă al unității de învățământ.

Dolj: Târg de adopții canine organizat de Salubritate Craiova la adăpostul din Breasta – AGERPRES

Dolj: Târg de adopții canine organizat de Salubritate Craiova la adăpostul din Breasta – AGERPRES: SC Salubritate Craiova SRL, societate a Consiliului Local Municipal, a anunțat că organizează pe 4 aprilie, la adăpostul canin Breasta, un târg de adopții cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân, eveniment în cadrul căruia iubitorii de animale vor putea pleca acasă cu unul dintre cei peste 180 de câini fără stăpân cazați aici sau vor putea face donații constând în hrană pentru întreținerea acestora.

ANM: Regim termic normal pentru această perioadă și intervale cu precipitații moderate, în următoarele două săptămâni – AGERPRES

ANM: Regim termic normal pentru această perioadă și intervale cu precipitații moderate, în următoarele două săptămâni – AGERPRES: Meteorologii prognozează o vreme în general caldă, cu valori termice normale pentru această perioadă, în timp ce precipitațiile sub formă de ploaie vor fi prezente la nivelul întregii țări, în special la jumătatea acestei săptămâni, dar și la mijlocul celei de-a doua, respectiv sub formă de lapoviță și ninsoare în zonele montane, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 3 - 16 aprilie 2017, publicată luni.

Cluj: Peste 350 de participanți la marșul ''Atenție la motocicliști'' – AGERPRES

Cluj: Peste 350 de participanți la marșul ''Atenție la motocicliști'' – AGERPRES: Aproximativ 350 de motocicliști din mai multe județe ale Transilvaniei s-au reunit duminică la Cluj-Napoca, pentru a participa la un marș prin care să atragă atenția participanților la trafic asupra pericolului accidentelor rutiere.

Rag’n’Bone Man - Wolves


Rag'n'Bone Man - Skin (Official Video)


Dr. Marius Stan, Argonne National Laboratory (SUA): Inteligența artificială nu va distruge omenirea – AGERPRES

Dr. Marius Stan, Argonne National Laboratory (SUA): Inteligența artificială nu va distruge omenirea – AGERPRES: Societatea umană este extrem de robustă și inteligența artificială nu o va putea distruge, consideră dr. Marius Stan, cercetător la Argonne National Laboratory (SUA).

Salonul de Invenții de la Geneva 2017: Exoscheletul 'Twiice', protagonistul expoziției – AGERPRES

Salonul de Invenții de la Geneva 2017: Exoscheletul 'Twiice', protagonistul expoziției – AGERPRES: La cea de-a 45-a ediție a Salonului Internațional de Invenții de la Geneva, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil la nivel mondial care se desfășoară între 29 martie și 2 aprilie în acest oraș elvețian, participă anul acesta 725 de expozanți din 40 țări. Se așteaptă ca exoscheletul 'Twiice' să fie atracția principală, având în vedere că permite persoanelor paralizate să meargă și chiar să urce scările, relatează EFE.

De ce este hidrogenul cel mai răspândit element din Univers – AGERPRES

De ce este hidrogenul cel mai răspândit element din Univers – AGERPRES: Hidrogenul, elementul a cărui fuziune nucleară dă viață stelelor, inclusiv Soarelui, este o rotiță extrem de importantă în angrenajul Universului și, totodată, este și cel mai răspândit element din Univers, fiind și cel mai simplu dintre toate elementele chimice, conform unui material publicat de Live Science.

Județul Bihor, promovat la Târgul Internațional de la Milano de președintele Consiliului Județean (FOTO) – AGERPRES

Județul Bihor, promovat la Târgul Internațional de la Milano de președintele Consiliului Județean (FOTO) – AGERPRES: Destinațiile turistice și posibilitățile investiționale ale Bihorului sunt promovate timp de patru zile în nordul Italiei de președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, alături de experți din două asociații bihorene de specialitate, una a orașului, cealaltă a județului.

Județul Bihor, promovat la Târgul Internațional de la Milano de președintele Consiliului Județean (FOTO) – AGERPRES

Județul Bihor, promovat la Târgul Internațional de la Milano de președintele Consiliului Județean (FOTO) – AGERPRES: Destinațiile turistice și posibilitățile investiționale ale Bihorului sunt promovate timp de patru zile în nordul Italiei de președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, alături de experți din două asociații bihorene de specialitate, una a orașului, cealaltă a județului.

colectie pipe

http://adevarul.ro/locale/baia-mare/colectia-impresionanta-pipe-pastrata-intr-un-colt-romaniei-povestea-celui-mai-pretios-exponat-celebra-pipa-pacii-1_58e0f7885ab6550cb8e60c29/index.html?ref=yfp

curatenie in garderoba o sansa pentru ceilalti

http://stirileprotv.ro/stiri/social/voluntarii-care-fac-curatenie-dupa-curatenia-de-primavara-cum-ajung-hainele-pe-care-nu-le-mai-folosesti-la-nevoiasi.html?ref=yfp

salonul auto

la Romexpo

conform unui banner din intersectie

20-23.04.2017

Noaptea Muzeelor 2017

20.05.2017

anunt auzit la radio (coincidea cu 1 miting)

http://www.libertatea.ro/stiri/noaptea-muzeelor-2017-cand-sa-desfasoara-cea-de-13-editie-1759987

http://www.clujlife.com/2017/03/31/noaptea-muzeelor-2017/


http://observator.tv/eveniment/noaptea-muzeelor-2017-marcata-de-proteste-ce-decizie-au-luat-muzeografii-din-toata-tara-204837.html

campanie adoptii

http://adevarul.ro/locale/buzau/peste-100-caini-padocul-primariei-asteptarea-oamenilor-suflet-mare-1_58df49b65ab6550cb8de4cd8/index.html?ref=yfp

Ziua mondială de sensibilizare față de autism – AGERPRES

Ziua mondială de sensibilizare față de autism – AGERPRES: La 2 aprilie 2017, Ziua mondială de sensibilizare față de autism ('World Autism Awareness Day') se află la cea de-a X-a ediție, fiind marcată la nivel mondial, cu scopul de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

MCI: 34 de medalii de aur și 8 de argint pentru România la Salonul de Invenții de la Geneva – AGERPRES

MCI: 34 de medalii de aur și 8 de argint pentru România la Salonul de Invenții de la Geneva – AGERPRES: Invențiile românești prezentate la Salonul de la Geneva - Elveția au fost premiate de către membrii Juriului Internațional cu 34 de medalii de aur și 8 medalii de argint, cărora li s-au adăugat și 10 distincții speciale, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Cercetării și Inovării (MCI).

Sute de animale de companie îmbrăcate frumos au ieșit pe stradă de Sf. Lazăr în Nicaragua – AGERPRES

Sute de animale de companie îmbrăcate frumos au ieșit pe stradă de Sf. Lazăr în Nicaragua – AGERPRES: Locuitorii din Nicaragua și-au îmbrăcat frumos animalele de companie duminică pentru a-i mulțumi Sfântului Lazăr și a cere sănătate pentru ele, relatează EFE.

Un câine sălbatic considerat dispărut a fost redescoperit după 50 de ani – AGERPRES

Un câine sălbatic considerat dispărut a fost redescoperit după 50 de ani – AGERPRES: O haită de câini sălbatici de Noua Guinee, specie considerată dispărută de o jumătate de secol, a fost observată recent de cercetători într-un habitat natural, informează National Geographic la 31 martie.

targ de Florii in magazinul Victoria

5-09.04.

https://www.facebook.com/events/111608379366448/

http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucuresti/targuri/easy-fair-de-florii/117766/e.html

targ la Universitate in zona Facultatii

6-14.04.2017

participa si Tracolla Handmade

targ in Mega Mall

24.03.-18.04. vine iepurasul ....
detalii pe
https://megamallbucuresti.ro/evenimente/pofteste-la-targul-de-paste

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini