Postări

Se afișează postări din aprilie 22, 2017

Kapadokya - Gezilecek Yerler

Imagine

Kapadokya’da balon turu /// Spectacular hot air ballooning in Cappadocia...

Imagine

AZI E “Ziua porţilor deschise la Muzeul Naţional de Geologie”

De Ziua Pământului, Institutul Geologic al României declară
“Ziua porţilor deschise la Muzeul Naţional de Geologie”

În fiecare an, ziua de 22 aprilie este considerată “Ziua Pământului” şi este sărbătorită în majoritatea ţărilor lumii. In data de 22 aprilie 1970 a luat fiinţă mişcarea pentru protejarea mediului. De atunci, în fiecare an, această zi se marchează pentru a aduce în atenţia oamenilor necesitatea protejării mediului inconjurator, pentru a conştientiza populaţia privind necesitatea conservării resurselor naturale ale lumii şi pentru ca problematica ecologică să devină parte integrantă a educaţiei şi culturii. Protejând resursele naturale, protejăm în primul rând viaţa.
“Ziua Pământului” este un evenimet simbol si un omagiu adus planetei noastre, în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun, mai verde şi mai curat al planetei Pământ.
Dacă doriţi să descoperiţi trecutul planetei noastre, urme ale primelor forme de viaţă, cum s-au transformat acestea în primele…

MAINE NU UITATI DE COLECTA KOLA KARIOLA

COLECTA DE HRANA PENTRU CATEII CENTRULUI DE ADOPTII KOLA KARIOLA- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 23.04.2017, intre orele 11.00-18.00!
Mai multi sustinatori ai asociatiei ne-au rugat ca in aceasta luna sa programam mai devreme cu o saptamana colecta avand in vedere minivacanta de 1 mai. Azi am obtinut acordul Maxi Pet si Duminica 23.04 vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, orez, paste, boluri pentru mancare, cadite sau galeti pentru apa, patuturi din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cate…

NU UITATI AZI DE COLECTA PT SUFLETELELE MONEI SEMENIUC LA AUCHAN TITAN

Imagine
Mihai Florin
Noi suntem in magazin ne puteti suna la nr de tel 0761 213 092 Luciana Lu sau 0726 302 466 Mona Semeniuc

 Azi de la 11-17 avem colecta pentru Adapostul care salveaza suflete al Doamnei Mona Semeniuc si impreuna va asteptam la Auchan titan la randurile de parcare 13-14 unde este o dubita albastra opel cu nr de DOG 🐶 in adapost sunt peste 300 de suflete de cateii batrani,adulti si juniori dar si pisicute 🐱 un tarc amenajat special pentru ele,totate aceste suflete la un loc au nevoie de boabe,conserve,si nisip pt mustacioase.Multumim

Wolf Mail - Rainbow Bird Blues

Imagine

♥ Can't Smile Without You ♥ [animation]

Imagine