Postări

Se afișează postări din aprilie 23, 2017

Epic Cat Music Video

Imagine

lucru manual

Imagine
Nifty Pets

This DIY cactus post gives your cat something stylish to scratch on! 🌵
Make your own: bzfd.it/2oVpjIA

Pisica ta un animal magnific

Imagine

ajutor pentru copilasii sectiei neurologie pediatrica 1 Al.Obregia

Viata a purtat-o pe bebelina Eva, in varsta de numai 7 luni, la spitalul Alexandru Obregia, sectia de Neurologie Pediatrica 1. Ce i s-a intamplat micutei Eva, gasiti aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209819651181179&id=1029308114

In acesta sectie se afla copii diagnosticati cu epilepsie, care au tumori cerebrale sau cei care fac crize epileptice din diferite cauze, si care necesita investigatii amanuntite si un timp lung de spitalizare. Exista aici copii veniti din toata tara, de la sugari de cateva saptamani, pana la adolescenti.

Eva, din prima clipa cand a intrat in aceasta sectie, a vazut ca exista personal medical foarte competent, insa a remarcat ca peisajul e sumbru si ca micutii care sunt internati de cateva saptamani nu au cu ce sa se joace. Sectia e putin renovata si nu dispune de prea multe mijloace si nici de dotari care sa ajute atat medicii, cat si pe cei spitalizati.

O parte dintre parintii care au stat aici mai mult timp, au incercat…

Nuami si nu numai

http://nuami.ro/bine-ai-venit/

putem ajuta

Imagine
Halfpin Web Development

Hai sa ajutam impreuna!
Ne spui care sunt serviciile de care ai nevoie: landing page, site de prezentare, magazin online iar noi punem umarul la treaba. Contravaloarea proiectului o donam copiilor cu dizabilitati si boli cronice care beneficiază de terapii la Mihai Nesu Foundation în cadrul Centrului de Recuperare și Recreere pentru copii cu dizabilități Sfântul Nectarie din Oradea.
Pentru mai multe informatii ➡www.halfpin.ro

Demetrio Stratos - Daddy's Dream

Imagine

Chitlin's by Shorty Baker & Doc Cheatham.wmv

Imagine

Córdoba, Vida y Genio

Imagine