joi, 4 mai 2017

Gradina Zoologica Brasov


reptile zoo brasov


ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 3 MAI – AGERPRES

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 3 MAI – AGERPRES

ACTORI & PERSONAJE Emma Watson a devenit conștientă de pericolele social media după rolul din 'The Circle' – AGERPRES

ACTORI & PERSONAJE Emma Watson a devenit conștientă de pericolele social media după rolul din 'The Circle' – AGERPRES: Actrița Emma Watson susține că lucrul la filmul 'The Circle', despre un gigant fictiv al social media, a fost o experiență dură și care a făcut-o să se simtă vulnerabilă, dar și să devină conștientă de problemele de etică și legate de limitele vieții private într-o lume tot mai publică. Deși filmul nu a fost primit prea bine de critică, aceștia au recunoscut că personajul Mae, al Emmei Watson, a fost unul dintre atuurile producției, deși a fost gândit mai degrabă ca o metaforă generalizată pentru o generație obișnuită să fie considerată credulă și naivă.

Traficul rutier restricționat duminică, de Ziua Veteranilor – AGERPRES

Traficul rutier restricționat duminică, de Ziua Veteranilor – AGERPRES: Traficul rutier se va restricționa duminică, 7 mai, între orele 09,00 - 13,00, cu ocazia unui eveniment dedicat Zilei Veteranilor de Război și marcarea Centenarului Primului Război Mondial, a anunțat joi Brigada Rutieră.

Informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică în toată țară, până sâmbătă dimineață – AGERPRES

Informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică în toată țară, până sâmbătă dimineață – AGERPRES: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică, valabilă la nivelul întregii țări începând din această după-amiază și până sâmbătă dimineață.

Csép (UDMR): Dorim introducerea ordinului de protecție de urgență; anual, 200 de femei mor în urma agresiunii domestice – AGERPRES

Csép (UDMR): Dorim introducerea ordinului de protecție de urgență; anual, 200 de femei mor în urma agresiunii domestice – AGERPRES: Deputatul UDMR, Éva Andrea Csép, a prezentat joi, într-o conferință de presă susținută la barul în care, în ianuarie, o tânără a fost împușcată mortal de fostul partener de viață, un pachet de propuneri al Uniunii privind combaterea violenței împotriva femeii, în care se prevede inclusiv introducerea ordinului de protecție de urgență.

O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători – AGERPRES

O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători – AGERPRES: Acum 20 de ani, când Fundația Cartea Călătoare (FCC) a organizat primele cursuri de utilizare a computerului cu echipamente asistive, maxim trei elevi nevăzători dădeau la facultate într-un an, își amintește Mircea Bucur, președintele fundației. În perioada 2015-2016, numai în proiectul 'EIN - Educație incluzivă pentru nevăzători' au asistat peste 60 de studenți.

Sălbăticia din Carpați, bogăție pentru oameni


Jazz


Utile: Ce dereglare hormonala ai in functie de simptome; Sapte simptome pe care nu ar trebui sa le ignori. Pot anunta un tip de cancer pe care orice femeie il poate face; Gustari sanatoase care potolesc foamea

Utile: Ce dereglare hormonala ai in functie de simptome; Sapte simptome pe care nu ar trebui sa le ignori. Pot anunta un tip de cancer pe care orice femeie il poate face; Gustari sanatoase care potolesc foamea: Statul pe scaun la serviciu scurteaza viata. Statul pe scaun, de voie sau de nevoie, imbolnaveste. Peste jumatate dintre romani folosesc internetul. Iar majoritatea celor care lucreaza la birou

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini