Postări

Se afișează postări din mai 4, 2017

Gradina Zoologica Brasov

Imagine

reptile zoo brasov

Imagine

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 3 MAI – AGERPRES

ACTORI & PERSONAJE Emma Watson a devenit conștientă de pericolele social media după rolul din 'The Circle' – AGERPRES

ACTORI & PERSONAJE Emma Watson a devenit conștientă de pericolele social media după rolul din 'The Circle' – AGERPRES: Actrița Emma Watson susține că lucrul la filmul 'The Circle', despre un gigant fictiv al social media, a fost o experiență dură și care a făcut-o să se simtă vulnerabilă, dar și să devină conștientă de problemele de etică și legate de limitele vieții private într-o lume tot mai publică. Deși filmul nu a fost primit prea bine de critică, aceștia au recunoscut că personajul Mae, al Emmei Watson, a fost unul dintre atuurile producției, deși a fost gândit mai degrabă ca o metaforă generalizată pentru o generație obișnuită să fie considerată credulă și naivă.

Traficul rutier restricționat duminică, de Ziua Veteranilor – AGERPRES

Traficul rutier restricționat duminică, de Ziua Veteranilor – AGERPRES: Traficul rutier se va restricționa duminică, 7 mai, între orele 09,00 - 13,00, cu ocazia unui eveniment dedicat Zilei Veteranilor de Război și marcarea Centenarului Primului Război Mondial, a anunțat joi Brigada Rutieră.

Informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică în toată țară, până sâmbătă dimineață – AGERPRES

Informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică în toată țară, până sâmbătă dimineață – AGERPRES: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică, valabilă la nivelul întregii țări începând din această după-amiază și până sâmbătă dimineață.

Csép (UDMR): Dorim introducerea ordinului de protecție de urgență; anual, 200 de femei mor în urma agresiunii domestice – AGERPRES

Csép (UDMR): Dorim introducerea ordinului de protecție de urgență; anual, 200 de femei mor în urma agresiunii domestice – AGERPRES: Deputatul UDMR, Éva Andrea Csép, a prezentat joi, într-o conferință de presă susținută la barul în care, în ianuarie, o tânără a fost împușcată mortal de fostul partener de viață, un pachet de propuneri al Uniunii privind combaterea violenței împotriva femeii, în care se prevede inclusiv introducerea ordinului de protecție de urgență.

O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători – AGERPRES

O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători – AGERPRES: Acum 20 de ani, când Fundația Cartea Călătoare (FCC) a organizat primele cursuri de utilizare a computerului cu echipamente asistive, maxim trei elevi nevăzători dădeau la facultate într-un an, își amintește Mircea Bucur, președintele fundației. În perioada 2015-2016, numai în proiectul 'EIN - Educație incluzivă pentru nevăzători' au asistat peste 60 de studenți.

Sălbăticia din Carpați, bogăție pentru oameni

Imagine

Jazz

Imagine

Utile: Ce dereglare hormonala ai in functie de simptome; Sapte simptome pe care nu ar trebui sa le ignori. Pot anunta un tip de cancer pe care orice femeie il poate face; Gustari sanatoase care potolesc foamea

Utile: Ce dereglare hormonala ai in functie de simptome; Sapte simptome pe care nu ar trebui sa le ignori. Pot anunta un tip de cancer pe care orice femeie il poate face; Gustari sanatoase care potolesc foamea: Statul pe scaun la serviciu scurteaza viata. Statul pe scaun, de voie sau de nevoie, imbolnaveste. Peste jumatate dintre romani folosesc internetul. Iar majoritatea celor care lucreaza la birou