vineri, 5 mai 2017

Aplicațiile pentru smartphone pot ajuta la vindecarea anxietății (studiu) – AGERPRES

Aplicațiile pentru smartphone pot ajuta la vindecarea anxietății (studiu) – AGERPRES: Aplicațiile pentru telefoanele inteligente (smartphone) pot contribui la reducerea semnificativă a nivelurilor de anxietate în rândul persoanelor care suferă de această tulburare, informează joi Xinhua citând un studiu efectuat în Marea Britanie.

Lupii s-au întors în Danemarca la 200 de ani după ce specia a dispărut din această țară – AGERPRES

Lupii s-au întors în Danemarca la 200 de ani după ce specia a dispărut din această țară – AGERPRES: Lupii s-au întors în Danemarca pentru prima dată în două secole, a declarat joi un zoolog căruia întoarcerea i-a fost confirmată prin intermediul ADN-ului.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale) – AGERPRES

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale) – AGERPRES: Vineri și sâmbătă, 5 și 6 mai, Teatrul de Comedie prezintă, de la ora 19.30, la Sala Studio, premiera oficială a spectacolului 'Don Juan', adaptare după Moliere, regia Andrei și Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica.

Ludens Piano Trio on tour – AGERPRES

Ludens Piano Trio on tour – AGERPRES: Ludens Piano Trio, unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România, va susține primul turneu național în perioada 7 - 11 mai 2017 în orașele Cluj Napoca, Sibiu, București și Râmnicu Vâlcea.

SPORTUL ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

SPORTUL ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

Goldie Hawn și Kurt Russell au primit fiecare o stea pe Walk of Fame din Hollywood – AGERPRES

Goldie Hawn și Kurt Russell au primit fiecare o stea pe Walk of Fame din Hollywood – AGERPRES: Actorii Kurt Russell și Goldie Hawn, care sunt totodată un cuplu și în viață, au primit fiecare câte o stea într-o dublă ceremonie desfășurată joi pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, relatează AFP.

REPORTAJ Satu Mare: Zoltan Szabo, dresorul al cărui hobby e antrenarea câinilor ghizi pentru nevăzători – AGERPRES

REPORTAJ Satu Mare: Zoltan Szabo, dresorul al cărui hobby e antrenarea câinilor ghizi pentru nevăzători – AGERPRES: Pregătirea câinilor ghizi pentru nevăzători este un proces ce se desfășoară foarte greu, pe o perioadă de doi ani, și costă până la 8.000 de euro. Nefiind sprijinite de stat și trăind numai din donații și sponsorizări, în România sunt doar două școli care dresează câini pentru nevăzători, activitatea fiind practic una în pierdere, în condițiile în care beneficiarii îi primesc gratuit.

Utile: Cum iti afecteaza sanatatea blugii skinny; De ce apar durerile de spate si cum scapati de ele definitiv; Apa minerala, buna pentru oase si stomac

Utile: Cum iti afecteaza sanatatea blugii skinny; De ce apar durerile de spate si cum scapati de ele definitiv; Apa minerala, buna pentru oase si stomac: Cele mai bune plante pentru detoxifierea ficatului. Ficatul are numeroase functii. Pe langa cea de a 'tria' si elimina toxinele din organism, ajuta la buna functionare a sistemului

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini