Postări

Se afișează postări din mai 29, 2017

targurile saptamanii

31 mai ora 16Chick Pick yard salein beneficiul scolii italiene Aldo Moro in incinta acesteia ca de obicei, detalii pe facebook


targ hand-made casa Monteoru, detalii pe facebook, participa si Corina Ilie aka Fetita cu chibrituri

Actorul de comedie Jean-Marc Thibault a murit

Actorul de comedie Jean-Marc Thibault a murit: Actorul francez de comedie Jean-Marc Thibault, care a format unul din cele mai populare cupluri comice ale teatrului francez, a murit duminica la varsta de 93 de ani, a informat familia citata de AFP.

Delfinariu Rixos Land of Legends 5*

Imagine

Unde poţi înota cu delfinii

CONFERINTA VETERINARA DE MARE ANVERGURA IN 10 IUNIE

Imagine
Red Panda Romania23 mai la 11:32 · Asociația Red Panda Romania și Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - Elveția invită medicii veterinari la Conferința și Workshopul cu tema - TEHNICI INOVATIVE de STERILIZARE LA CÂINI ȘI PISICI.
Evenimentul îl are invitat pe Dr. Jeff Young, un susținător declarat al sterilizării la vârste inpubere, renumit pe plan internațional pentru tehnică minim invazivă.
Dr. Young a făcut parte din consilii de conducere și a consiliat activitatea unităților chirurgicale mobile de pe tot cuprinsul Americii. În 1991 a fondat propria sa organizatie non-profit numită Planned Pethood International pentru a ajuta la formarea medicilor veterinari din toată lumea și a activat cu succes în spitalele veterinare din SUA si Europa.
IMPORTANT: Conferința și workshop-ul sunt creditate cu puncte conform criteriilor de creditare Programului de Dezvoltare Profesională Continuă (Conferință - 25 puncte, workshop - 30 puncte)
Contact și înscrieri:
0723.316.673
0722.5…