luni, 26 iunie 2017

Meet the Judge Who Went Viral For His Creative Punishments

Animal Advocates BC | Cat Rescue Stories | Ozzie

Animal Advocates BC | Cat Rescue Stories | Ozzie

Cartivator Toyota SkyDrive flying car


Cum sa porti pantalonii culottes?

Cum sa porti pantalonii culottes?: Acest model de pantaloni poate sa fie integrat cu usurinta în tinutele tale. Descopera câteva dintre cele mai bune combinatii pe care le poti face cu pantalonii culottes! Pantalonii culottes sunt versatili si pot sa fie asortati cu o multime de piese vestimentare, astfel încât sa obtii tinute casual chic sau chiar elegante. Acest model de pantaloni este confectionat... Cum sa porti pantalonii culottes? , stiri stiri mondene de azi - ziaresireviste.ro

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate – AGERPRES

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate – AGERPRES: Rezultatele la Evaluarea Națională, înainte de depunerea contestațiilor, au fost publicate luni pe site-ul evaluare.edu.ro.

Turismul, problema nr. 1 a Barcelonei, susțin locuitorii orașului – AGERPRES

Turismul, problema nr. 1 a Barcelonei, susțin locuitorii orașului – AGERPRES: Turismul a devenit pentru locuitorii Barcelonei problema numărul 1 a orașului lor, cel mai vizitat din Spania, potrivit unui sondaj comandat de primărie și dat publicității vineri, relatează AFP.

Sibiu: Andreea Pavel, medaliată cu bronz la Europene, va încerca să intre în Cartea Recordurilor – AGERPRES

Sibiu: Andreea Pavel, medaliată cu bronz la Europene, va încerca să intre în Cartea Recordurilor – AGERPRES: Andreea Pavel, medaliată cu bronz la Campionatul European de Taekwon-do ITF din aprilie, a declarat luni pentru AGERPRES că va încerca în 14 iulie să intre în Cartea Recordurilor și să doboare cu piciorul cel puțin 60 de role de hârtie așezate pe capetele a tot atâția voluntari, care vor sta în picioare în fața sa.

Ziua Drapelului Național – AGERPRES

Ziua Drapelului Național – AGERPRES: Ziua Drapelului Național este marcată, în fiecare an, la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998.

COSTUMUL POPULAR ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

COSTUMUL POPULAR ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

Personajul Harry Potter împlinește 20 de ani – AGERPRES

Personajul Harry Potter împlinește 20 de ani – AGERPRES: În urmă cu exact 20 de ani, la 26 iunie 1997, scriitoarea britanică J.K. Rowling a publicat primul volum din seria Harry Potter după ce s-a confruntat cu circa zece refuzuri din partea editurilor, relatează AFP.

MotoGP: Valentino Rossi, învingător în Marele Premiu al Olandei – AGERPRES

MotoGP: Valentino Rossi, învingător în Marele Premiu al Olandei – AGERPRES: Pilotul italian Valentino Rossi (Yamaha) a câștigat duminică Marele Premiu al Olandei la MotoGP, înregistrând cu această ocazie prima sa victorie în Campionatul Mondial de motociclism viteză după mai bine de un an și a 10-a din carieră pe circuitul de la Assen.

Australia: Valoarea Marii Bariere de Corali a fost estimată la 37 de milliarde de euro (studiu) – AGERPRES

Australia: Valoarea Marii Bariere de Corali a fost estimată la 37 de milliarde de euro (studiu) – AGERPRES: Marea Barieră de Corali este emblematică și neprețuită pentru australieni, însă experții cabinetului de consultanță Deloitte au apreciat valoarea sa economică la 56 de miliarde de dolari australieni (37 de miliarde de euro), relatează luni AFP.

SUA: Un impresionant arbore sequoia a fost mutat după 100 de ani – AGERPRES

SUA: Un impresionant arbore sequoia a fost mutat după 100 de ani – AGERPRES: Un impresionant arbore sequoia, care se afla în aceeași locație din statul american Idaho (vestul SUA) de un secol, a fost mutat, în cadrul unei operațiuni care a durat circa 12 ore, informează DPA.

DOCUMENTAR: Actorul Dorel Vișan împlinește 80 de ani – AGERPRES

DOCUMENTAR: Actorul Dorel Vișan împlinește 80 de ani – AGERPRES: Actorul Dorel Vișan s-a născut la 25 iunie 1937, la Tăușeni, județul Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie ''Ion Luca Caragiale'' din București, în 1965. După absolvire a fost angajat la Teatrul Național din Cluj-Napoca, unde a desfășurat o importantă activitate teatrală interpretând peste 40 de roluri în teatru, de la Moliere la Shakespeare, de la Marivaux la Buchner.

Asociația OM pe MUNTE are pentru acest an în plan construirea primului refugiu școală pe munte din România – AGERPRES

Asociația OM pe MUNTE are pentru acest an în plan construirea primului refugiu școală pe munte din România – AGERPRES: Construcția va fi amplasată la altitudinea de cca 1200 m într-o frumoasă șa a muntelui Florei, cel mai sudic munte al lanțului Gârbovei, în locul unde până în anii '90 a existat Casa de Adăpost a Cercului de Turism Floreiul Comarnic, unde se desfășurau mai multe activități sportive, culturale și educaționale, activități care se adresau copiilor și nu numai. Spre casa de adăpost se va pleca din sudul așezării Posada, cale de cca 1 ora, din șoseaua națională București-Brașov la km 112+500 m.

Ia - ambasador pentru România / Ia românească promovată de Ivan Patzaichin – AGERPRES

Ia - ambasador pentru România / Ia românească promovată de Ivan Patzaichin – AGERPRES: Ia românească este unul dintre produsele foarte apreciate în Centrul ecoturistic Delta Dunării al Asociației 'Ivan Patzaichin-Mila 23' și stă alături de îmbrăcăminte cu tematică olimpică realizată sub brandul celebrului campion Ivan Patzaichin.

9 familii racordate ilegal la energie electrică în Titu


Polishing a Rusty Knife


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini