Postări

Se afișează postări din iulie 14, 2017

Kitten is stretching

Imagine

Amazing Dogs Eat like Spinner | FUNNY Video Compilation

Imagine

FUNNY Baby Wear Adult's Shoses and Try to Walk | So Lovely, MUST SEE!

Imagine

OLHA O INVERNO! Roupinha para Cães

Imagine

March cats and wild pigeons

Imagine

The UR @ Radio Padania - 05 lug 2017

Imagine

VIVA LA VIDA (Coldplay)�� en VIOLIN ELECTRICO!!.. con frases motivacional...

Imagine

Locate di triulzi - Piccola Grande Italia

Imagine

6 cose da fare e vedere ad Hanoi, Vietnam

Imagine

Gibier de potence 1951

Imagine

Purrsday Poetry: A deep blue scale of a pilgrims from a long and forgotten time - Katzenworld

Eveniment de excepție la Bistrița - Regal de istorie românească – AGERPRES

Oamenii de știință au descifrat misterul ciclurilor solare – AGERPRES

Oamenii de știință au descifrat misterul ciclurilor solare – AGERPRES: Oamenii de știință au descifrat misterul inversării la fiecare unsprezece ani, în medie, a ciclului magnetic al soarelui, o descoperire cu aplicații importante pentru anticiparea erupțiilor solare care pot perturba comunicațiile pe Pământ, informează vineri AFP.

ZILE NAȚIONALE: Franța – AGERPRES

ZILE NAȚIONALE: Franța – AGERPRES: Franța sărbătorește ziua națională la 14 iulie. Aceasta marchează aniversarea căderii Bastiliei (1789). Situată în Vestul Europei, Franța are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elveția, Italia, Monaco, Marea Mediterană, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic și Canalul Mânecii.

Ziua Transmisioniștilor Militari – AGERPRES

Ziua Transmisioniștilor Militari – AGERPRES: La 14 iulie se sărbătorește Ziua Transmisioniștilor Militari. Principele Carol a semnat, la 14 iulie 1873, Înaltul Decret nr. 1303, prin care s-a aprobat înființarea unei secții de telegrafiști militari în cadrul batalionului de geniu al Armatei României, marcând astfel apariția transmisiunilor militare. Secția de telegrafie era formată din: 1 șef de secție, 15 manipulatori, șefi de ateliere și 30 de lucrători telegrafiști, se arată în 'Calendarul Tradițiilor Militare' (2010).

nea Nae

1 tip obisnuit, inalt, uscativ, cu ochelari si mustata, imbracat intr-o salopeta si purtand o centura lata de piele la mijloc, electro-mecanic la o scoala, iubitor de pisici, mester priceput......
dimineata mergea cu troleul la serviciu, pe seara statea cu baietii la 1 chiosc din cartier la o bere si o vorba...
poate parea banal, dar era 1 tip de doar 58 de ani grozav
insa tocmai am aflat ca a decedat urmare a unui infarct
nimic nu dadea de banuit, era 1 tip plin de viata
si pisele noatre il placeau

discurs celebru

Celebrul discurs a lui Kurt Vonnegut a fost adresat studenților care au absolvit Institutul de Tehnologie din Massachusetts în 1997. Citește-l înainte de a renunța. „Dacă v-aș putea da doar un sfat pentru viitor, ar fi despre crema solară. Beneficiul utilizării ei a fost dovedit de către oamenii de știință, în timp ce restul recomandărilor nu au o bază mai solidă decât propriile experiențe confuze. Aceste sfaturi vi le voi explica acum. – Bucurați-vă de puterea și frumusețea tinereții voastre, atât timp cât viața nu îți place, ea trece. Crede-mă, peste 20 de ani te vei uita la fotografiile de acum cu un sentiment pe care, pur și simplu, în acest moment nu-l poți înțelege. Te vei gândi cât de multe oportunități au fost deschise în fața ta și cât de minunat arătai. – Nu cântărești atât de mult precum îți pare. – Nu-ți face griji pentru viitor! Sau, bine, fă-ți griji, dar află că sunt la fel de inutile ca și încercarea de a rezolva o ecuație de algebră utilizând guma de mestecat. Necazurile …