Postări

Se afișează postări din iulie 19, 2017

Colecta green dog

https://www.facebook.com/events/478333352505357/?ti=as

Dare - Still In Love With You

Imagine

Destiny El Choclo

Imagine

Daniel Lavoie - Ils S'aiment

Imagine

Phil Collins - Against All Odds ( Take A Look At Me Now )

Imagine

Laura Pausini - Chiedilo al cielo (Official Video)

Imagine

Funny Dogs Peeing | What a smart dogs!

Imagine

Este embolizarea fibroamelor uterine o alternativa la chirurgia clasica? Dr. Bogdan Dorobat, medic primar radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 11:00.

Este embolizarea fibroamelor uterine o alternativa la chirurgia clasica? Dr. Bogdan Dorobat, medic primar radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 11:00.: Ce presupune procedura de embolizare a fibroamelor uterine? Care sunt avantajele acestei proceduri? Exista efecte secundare?

Alinierea planetelor întrerupe temporar misiunile desfășurate de NASA pe Marte – AGERPRES

Alinierea planetelor întrerupe temporar misiunile desfășurate de NASA pe Marte – AGERPRES: La fiecare doi ani, Marte 'alunecă' în spatele Soarelui, plasând astfel cele trei sonde ale NASA care orbitează planeta și cele două rovere funcționale aflate pe scoarța marțiană într-o zonă din spațiu în care aceste dispozitive nu mai pot să comunice eficient cu echipele de cercetători de pe Terra - un fenomen care se va produce sâmbătă, informează DPA.

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Supraviețuirea tigrului bengalez, amenințată de infrastructura liniară, în plin boom în Asia – AGERPRES

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Supraviețuirea tigrului bengalez, amenințată de infrastructura liniară, în plin boom în Asia – AGERPRES: Tigrul bengalez, având denumirea științifică Panthera tigris tigris, este clasificat în prezent ca specie în pericol de dispariție, deși este cea mai numeroasă subspecie de tigru cu peste 2.500 de exemplare care trăiesc în sălbăticie, conform organizației World Wildlife Found (WWF).

Peste 1.200 de cuiburi din toată țara, semnalizate de către cetățeni prin aplicația 'Uite Barza!' – AGERPRES

Peste 1.200 de cuiburi din toată țara, semnalizate de către cetățeni prin aplicația 'Uite Barza!' – AGERPRES: Aplicația 'Uite Barza!' a fost descărcată de 1.500 de români în primele două săptămâni după lansare, care au trimis către Societatea Ornitologică Română amplasamentul a peste 1.200 de cuiburi de barză din toată țara.

MAE - atenționare de călătorie: Croația - incendii majore de vegetație în zona coastei Mării Adriatice – AGERPRES

MAE - atenționare de călătorie: Croația - incendii majore de vegetație în zona coastei Mării Adriatice – AGERPRES: Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Croația că această țară se confruntă cu incendii majore de vegetație în zona coastei Mării Adriatice.

Joi - restricții de circulație în Capitală, cu ocazia unei ceremonii dedicate Zilei Aviației Române – AGERPRES

Joi - restricții de circulație în Capitală, cu ocazia unei ceremonii dedicate Zilei Aviației Române – AGERPRES: Circulația rutieră va fi restricționată joi pe mai multe artere din Capitală, pentru buna desfășurare a unei ceremonii militare și religioase care va avea loc la Monumentul Eroilor Aerului, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Prêt-à-Random: Young Versace Sketches

Prêt-à-Random: Young Versace Sketches: Another Young Versace Sketches:

Roxette - Vulnerable (Official Video)

Imagine

Harder To Leave A Friend Than A Lover-Joey Tempest.wmv

Imagine

Paolo Amico e Daniele Basso. Luce & Pensieri

DanySo: Zoom la Szeged

DanySo: Zoom la Szeged: Ce interesante și frumoase sunt fotografiile astea, nu?!  Viața de familie, dragoste, vară ... Ce mai pot s...

Ten Classic Brian May Guitar Solos

Una misteriosa espuma amarilla aparece en la Costa de Ópalo (Francia)

Imagine

incredibil

Dog saves deer: Hero golden retriever saves baby deer from drowning in a...

Imagine

1 oras minunat pacat ca e locuit

Unbelievably Loyal Dog Crying over His Friend's Death | Heartbreaking Vi...

Imagine

What A Wonderful World With David Attenborough -- BBC One [FULL HD]

Imagine

Don’t Deny Cats the Same Protections as Other Domestic Animals