Postări

Se afișează postări din august 27, 2017

campania Hemopet

Hemopet Blood-bank caută blood donors.
23 august la 09:58 · Astazi au ajuns în 4 orase din tara 4 unitati de sânge pentru pacienti patrupezi, desi este înca luna august.
Din nefericire, sosirea toamnei reprezinta cauza înmultirii cazurilor care necesita transfuzie, deoarece se înmultesc si parazitii care transmit boli grave.
Daca aveti catei sanatosi care au peste 25 de kg si între 1 si 8 ani puteti ajuta la salvarea pacientilor bolnavi care au nevoie de sânge. Contactati echipa Hemopet si aflati cum puteti dona.
0734 625 030 / office@hemopet.ro
Orice picatura conteaza!

Si nu uitati sa-i deparazitati extern lunar! Protectia este cel mai bun tratament!

Solicitare limonada contra fonduri scolari

Cristiana Ionescu este cu Cristi Cotovanu şi Edulier Corbeanca.25 august la 13:49 · Cine ne primește, săptămâna viitoare, la birou, cu limonadă!?Răcorim colegii și strângem fonduri pentru ghiozdanele copiilor de la #edulier. Sau cine vrea să facă colectă de rechizite printre colegi? #educatie#inapoilascoala#nochildleftbehind#handsUp4education

ATENTIE

Imagine
Mariana IftincaînAnimal Haven And Rescue
Vets4wild si Milvus Goup isi unesc fortele ca sa ajute animalele salbatice din Romania! S-a infiintat un telefon de urgenta care functioneaza 24/7! Telefonul este 004 0722 533 816! Va rugam distribuiti ca romanii sa stie unde pot suna in caz de nevoie!

nimic nu e simplu ori clasic aka normal ci deosebit sau special

cu cine? cu mine ....
- ador imprimeurile deosebite si culorile
- adopt la distanta catei de care ma si ocup fizic, astfel pisicile mele au catei 
- mi-a placut sa scriu, am incercat si la revista liceului, apoi s-a nascut acest blog, acum mi s-a ivit ocazia sa contribui la proiectul cartii in beneficiul animalutelor Monei Semeniuc, ceea ce mi-a dat alta idee si cu putin ajutor sper ca in curand sa mai pregatesc ceva incasarile fiind integral in beneficiul animalutelor 

- am si salvat cateva animalute (Baba, catelusa ridicata de hingheri, pe care, cu ajutorul Ioanei Bodea am recuperat-o si plasat-o in foster, cativa ani, pana la sfarsitul vietii cat sa aiba o batranete linistita, doar ca era prea departe sa o vizitez, dar primeam info; apoi a mai fost Sera(fima) pisicuta de pe Hristo Botev accidentata, salvata, internata, apoi recuperata si operata, totul cu ajutorul unui trecator binevoitor si a catorva persoane de pe fb)
- oricine adopta 1 copil, dar eu ca si alte persoane am ales s…