luni, 28 august 2017

arta

Povestea tânărului din Olteniţa care face clădirile „să zâmbească”, după ce a renunţat la Politehnică pentru desen http://adev.ro/ntslrv

Love Yard Sale in septembrie

16-17 septembrie urmatoarea editie Love Yard Sale la Copper's Pub Hristo Botev

anticari la Romexpo

Între 13 și 17 septembrie, Romexpo devine locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor.
Timp de cinci zile, în cadrul Antique Market, vei regăsi piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.
Program de vizitare: 13 - 16 septembrie: 10 - 18; 17 septembrie: 10 - 16. Bilet intrare: 10 lei/zi.
Vă așteptăm cu drag!

S.O.S.

In curtea doamnei Laura, neoamenii arunca frecvent animalute. Toti stiu ca ei ii pasa si ca are suflet bun, dar nu se gandesc si ca ii este foarte greu. Are acum in grija 15 pisicute si 40 de catelusi. Locuieste la curte in Targoviste si are nevoie de ajutor. Se descurca foarte greu cu hrana animalutelor si de multe ori cateii primesc paine cumparata pe datorie. Daca doriti sa o ajutati si aveti posibilitatea, va rugam sa donati in contul RO93INGB0000999906415496 , titular NICULINA OPROIU (mama doamnei Laura) si sa ne anuntati printr-un comentariu sau mesaj privat, astfel incat, noi sa-i putem transmite doamnei. Fiecare leu este important.
Daca doriti sa-i trimiteti direct mancare pentru catelusi/pisicute, va putem oferi adresa in privat.
Toti catelusii si toate pisicutele dansei sunt pentru adoptie si daca doriti sa luati acasa pe vreunul dintre "copilasi", va rugam sa ne scrieti. Ar fi cea mai mare bucurie.
Oamenii buni trebuie ajutati si sustinuti in faptele bune pe care le fac. Nu ignorati, va rugam, aceasta postare.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini