luni, 23 octombrie 2017

21.10.-11.11. Palatul Stirbey Expo disco

DISCO BTT este o expoziție multimedia dedicată perioadei discotecilor comuniste. Expoziţia este o creaţie artistică originală, inspirată din elementele acelor vremuri, ce îşi propune să poarte vizitatorul prin diverse spaţii neconvenţionale. Expoziţia conţine atât exponate reale din anii '70 - '80, precum şi fragmente din atmosfera care le însoţea, folosind mijloace vizuale diverse: muzică, proiecţii video, fotografii, decor, obiecte de recuzită, tipărituri, interviuri.

Spaţiul expozițional e format din 8 încăperi pe care vizitatorul le parcurge, ghidat scenografic. Fiecare încăpăre reprezintă un capitol important în formarea unei imagini de ansamblu asupra a ceea ce a însemnat această perioadă din istoria comunistă.

Nu există ghid, vizită e individuală, nu se formează grupuri de vizitatori, fiecare putând zăbovi oricât în oricare dintre încăperi. Vizita reprezintă o experienţă în primul rând senzorială.

Intrarea este liberă.

Concept expoziție: Iulia Rugină
Consultanță: Sorin Lupașcu
Scenografie: Andreea Popa
Grafică: Andrei-Florian Popa
Construcție decor: Marius Bărdășan
Light design: Alin Popa
Producător: Eugen Matei Lumezianu

Expoziția Multimedia DISCO BTT - Discotecile Comuniste este un proiect co-finanțat de AFCN și se bucură de susținerea 111 Film, Wearebasca, Five's, "Suntem România!", Discotecă și The Light Design. O parte dintre obiectele prezentate vor face parte din viitorul Muzeu al Industriei Electronice Românești.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

corect

https://www.juliana.ro/de-ce-sa-multumesti-in-fiecare-zi/

revine Copacul cu haine in Cismigiu 16.12. orele 12-15

Acțiunea Copacul cu haine revine cu un nou concept - Copacul cu fapte bune, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12 la 15, în locul știut - #Cișmigiu.
Adunăm DOAR haine groase: geci și paltoane; ghete și cizme; fulare, căciuli, șosete și mănuși; rucsacuri, pături, alimente neperisabille și produse de igienă pentru copiii și adulții fără adăpost.

Apoi, în săptămâna dintre Crăciun și Revelion, mergem să le împărțim prin București.
Ce rămâne ducem la Organizatia Umanitară CONCORDIA, un ONG care are grijă de tinerii fără adăpost, adică le oferă mâncare, duș, cazare tuturor celor care la schimb se ocupă de diverse activități (mătură, spală, ajută la bucătărie, etc).

IMPORTANT. Vă rugăm ca hainele și încălțămintea, păturile și rucsacurile să fie curate, să nu fie deteriorate, să fie ambalate și să aibă etichete cu detalii'; de ex: geacă bărbat/femeie, mărime (ori vârstă).


Revenim pe parcurs și cu alte detalii.

Copacul cu haine

24-29.10.expo costume rusesti



Istorie şi Artă: Expoziție de costume tradiționale ruseşti
din satul Podbujie, regiunea Kaluga
„Visând cu ochii deschişi – Basm rusesc"
Povestire autentică pentru copii și adulți despre puterea frumuseţii şi bunătăţii.
(variantă titlu - „Vasilisa Cea Înţeleaptă. Iarăşi, un basm rusesc”)
obiectiv:
- o iniţiere a vizitatorilor în complicata istorie a Rusiei rurale, o prezentare a esteticii populare, a simplităţii și a modului de viață armonios în mediul rural din Rusia;
obiectiv:
- de a propune subiecte de reflecţie cu privire la soarta culturii populare și a valorilor ei fundamentale
Publicul-ţintă: adulți și copii, profesionişti sau amatori.
Genul expoziției: Istorie și artă, multimedia, expoziție foto.
Expoziția cuprinde:
1. O unitate etnografică:
- un complex costum de epocă precum și artefacte din satul Podbujie și din zonele înconjurătoare;

Port popular din satul Podbujie Port popular din regiunile Kaluga și Briansk
2. O unitate de fotografii de arhivă și contemporane:
- o serie de fotografii ale protagonistei expoziției – Sonia Zolotariova, originară din satul Podbujie – purtând acoperăminte tradiționale rusești pentru cap (înregistrarea este programată pentru luna iunie);
- o serie de fotografii care povestesc despre satul Podbujie, despre istoria locuitorilor săi și despre arta unică a cântecului din sat;


Cor popular din satul Podbujie

- o serie de bannere cu fragmente de costum – exponatul central al expoziţiei.


3. O unitate de text şi audio (sau audiobloc însoțit de slide-uri):
- O poveste adevărată despre Sonia - Vasilisa cea Preafrumoasă din vremurile noastre de astăzi – cu mîini măiestre şi cu inimă de aur.


Poveste despre Sonia (Vasilisa). (Varianta pentru copii):
„Din moşi-strămoşi, în satul Podbujie locuitorilor li se dusese vestea de harnici şi pricepuţi. Fiece zi începea cu cântece, se însoțea de cântec și cu cântec se şi încheia. Aceste cântece i-au ajutat dintotdeauna pe oameni să trăiască, să muncească, să se bucure de sărbători şi să trecă peste tristeţi.
Cum se mai adunau femeile din sat în straie de sărbătoare, cum se mai împodobeau cu mărgele şi cum mai cântau ele în cor – de se-auzea în toată vecinătatea satului. Ce minunat şi ce bine mai cântau!
Trăia în sat o femeie – Raisa - nu avea darul cântecului, şi nici copii nu-i dăduse Domnul, şi uite-aşa îşi ducea ea viața în singurătate.
Însă ştia ca nimeni altul să vindece dobitoacele – şi din toate satele de primprejur oamenii veneau la ea cu vite, cai, şi chiar găini şi rațe.
Iar dobitoacele o iubeau şi se gudurau pe lângă ea – pe toate le ajuta, le punea pe picioare, le mângâia şi le dădea câte ceva bun să mănânce. Unsprezece ani femeia i-a slujit pe oameni şi pe animale cu credinţă şi adevăr.
Vrăjitoarea cea rea a aflat despre toate acestea. Arțăgoasă şi pizmuitoare, era dornică să facă rău. N-ajunge că Raisa făcea bine oamenilor şi dobitoacelor, dar mai avea grijă şi de straiele ei populare, cele vechi, lucrate cu multă bucurie şi migală.
Ce se gândi vrajitoarea: cum să facă să-i fure straiele ei fermecate ? Şi se prefăcu ea pribeagă şi se duse la fereastra Raisei să-i ceară milostenie. Raisa o hrăni, îi dădu o rublă. Pribeaga-i spune: pentru bunătatea ta, vreau să te răsplătesc, - îţi hărăzesc un glas aşa cum n-are nimeni în tot satul! Ieşi seara afară, dincolo de gard, spală-te cu roua de seară şi-o să cânţi mai frumos decât privighetoarea !
Veni seara. Raisa se întrebă de ce-ar trebui ea să meargă în afara satului, în pădurea cea întunecată, noaptea... Că înfricoșător mai este... Pisica Murka se culcă peste prag să n-o lase să treacă... „Ei, fie ce-o fi, hai să-mi încerc norocul“ .
Ieși dincolo de gard – de jur împrejur era numai întuneric, iar din depărtare se auzea buhuitul bufnițelor. Nu se vedea nicio stea pe cer, nici lumina strălucitoare a lunii... de parcă natura avea ceva ascuns, necurat. Raisa strânse un pumn de rouă și se spălă cu ea pe față... Dar începu să simtă ceva ciudat, ochii îi ardeau de parcă s-ar fi înțepat cu urzici...
Alergă iute către fântână, se spălă cu apă limpede și rece – însă deja era prea târziu. Ochii îi avea întunecați. Abia începuse să se vadă și un pic de culoare albă – răsărit și apus. În tot acest timp, vrăjitoarea o zbughise în căsuță după straie, însă altul i-a fost sorocul: săriseră în ajutorul Raisei toate dobitoacele din ogradă, căci îi erau recunoscătoare stăpânei pentru bunătatea ei: pisica Murka își încovoie spatele și-și scoase ghearele, începând să mârâie înfricoșător; găinile săriseră și ele asupra vrăjitoarei: „piei de aici, piei de aici, du-te...”. Raisa intră și ea în casă, gonind-o pe vrăjitoare...

Și uite așa Raisei începu să-i fie tot mai greu, că tare amară mai e viața – nici nu știa să cânte, nu avea nici copii, iar acum nici nu mai vedea și nu știa unde poate să găsească leac... Mâine va ieși pe prispă dis de dimineață și va începe să se roage pentru lumină, pentru ca soarele cel mare și roșu să o ajute la nevoie. Trăi ea într-o asemenea tristețe exact trei ani. În sfârșit soarele îi auzi rugăciunile și i-l trimise în ajutor pe Cavalerul Alb.

Acesta se arătă în zorii zilei, venind iute ca vântul și lăsând în urma sa o cărare de rouă. Picăturile de rouă străluceau ca diamantele, chemând parcă soarele dimineții. Ieși Raisa din căsuță ca să vadă zorile și pe loc i se tăie respirația: chemarea nu fusese în zadar, căci drumul se lumină chiar sub picioarele ei... Ea porni la drum pe această cărare și ajunse la cel mai colorat tufiș de coacăze sălbatice, iar sub el găsi un copilaș care dormea! Raisa se aplecă, îl mângâie pe prunc și pe loc i se făcu drag de el, așa că îl luă în brațe și o porni repejor spre căsuță.

Îi adună pe vecini și le povesti totul așa cum s-a întâmplat. Ei se mirară de minunățiile ce le auzeau. Aceștia îi spuseră Raisei că în coșuleț doarme o fetiță cu părul auriu; o fetiță delicată și încântătoare. Dormea atât de dulce și liniștit, încât îi puseseră un nume chiar acolo – SONIA.

În viața Raisei zilele începură să arate cu totul altfel. Erau pline de fericire, voie bună și râsete de copil. Ce nu vedea Raisa, îi spunea Sonia; ce nu poate să facă Raisa, face Sonia.

Fata creștea văzând cu ochii... și se făcea tot mai frumoasă: era deja rumenă în obraji, ochii erau albaștri de culoarea cerului, iar părul blond îi ajungea până la brâu. Era bună, delicată și harnică la casa omului. Avea grijă și de casă și de ogradă... La școală era prima la învățătură, și îi ajuta și pe cei mici. Era cea mai bună învățătoare și prietenă. Vrăjitoarea cea urâtă și rea era toată verde de invidie. Se tot frământa la gândul că vrea și ea să obțină o asemenea frumusețe; ba chiar din pricina invidiei sale amare se veșteji de tot și își pierdu chiar și puterile magice.

Iar pe Sonia o descria un singur cuvânt – a „mamei”: mândria mamei, bucuria mamei, fericirea și liniștea mamei. Ochii și mâinile mamei.

Dar iată că trecură și anii de școală, veni timpul ca Sonia să-și înceapă călătoria în viață. Însă fata se temea, căci încă nu se gândi la acest lucru.

Noroc că veni în ajutorul ei Cavalerul Alb, care o duse călare pe cărarea de rouă. Astfel ajunse ea pe acele picături ca de diamant la o piatră neagră, întunecată. Pe acea piatră se afla o inscripție: „Pe drumul din stânga vei găsi aur și argint; pe drumul din dreapta vei cunoaște tainele inteligenței și înțelepciunii.” Sonia a pășit curajos înainte: ei i-a plăcut întotdeauna să-i ajute pe oameni, iar fără adevăr nu se poate trăi pe această lume.

Iată cum și acum trăiesc fericite Sonia și Raisa, două prietene de nedespărțit. Sonia studiază pentru a deveni medic și a ajuta oamenii, și nu mai are mult de învățat. Iar acele straie fermecate, Sonia le-a dăruit unui muzeu, pentru a se putea bucura mai mulți oameni de minunăția lor, să-și amintească de dibăcia cu care lucrau vechii maeștri.

V-a plăcut acest basm? Căci totul a fost adevărat. Acum este timpul să ne uităm și la Sonia și să o admirăm, dar și la comoara ei nemaivăzută, de care nu s-a mai auzit până acum.

12-27.11. colecta haine la Giugiuc Studio

Cu totii aveti pe acasa, intr-un dulap sau debara sau sub pat un sac, o cutie, o sacosa cu haine si incaltaminte vechi de dat, dar niciodata nu gasiti timpul sau locul potrivit sa scapati de ele. Noi venim in intampinarea voastra. Lansam un program permanent de colectare de haine si alte accesorii vestimentare cu scopul de a le dona mai departe unor oameni fara posibilitati. Aceasta campanie este prima dintr-o serie pe care ne-o dorim sa o permanentizam si sa donam regulat, o data la 2 luni, cu ajutorul unui ONG. Putem face acest lucru numai cu ajutorul vostru. Primim pachete la depozit sau venim dupa ele in Bucuresti.

Giugiuc Studio
Str. Ion Minulescu nr. 67-93, sector 3, in incinta Flaros, București

help pls

5 ore ·
Pana pe 1 trebuie sa strângem 1500 de lei pentru cazarea celor 5 caini de la tarcuri si alți 400 de lei pentru cea de-a 3-a intervenție la picior a lui Wulfi si internarea ei de o saptamana jumate incoace . Pentru ca avem super prieteni, am primit vitamine bune ( mulțumim Adrian Mihai Lupes si Alinutza Iancu ) , pipete Advocate, ulei de cod si pastile de imunitate pentru Wulfi ( Multumim Pampampam Larissa ) si accesorii pentru cateii de la tarcuri ( Multumim Lavinia Lavy si Alinutza Iancu ) si banuti ( multumim Barladianu Aurora, Loredana Coakley , Brudasca Silvia, Ana Bloos, Alice Catrinel, Larisa , Anca Sandu , Oana Oana Rusu celor ce doresc sa rămână anonimi si celor care au donat oricat au putut ei ) . Va rugam sa veniti sa cumpărați produse( produsele le găsiți la salon Sophistycut , Strada Lugoj 88 , Bucuresti . Trimitem si cu posta romana ramburs , 10 lei taxa ) sa ne aduceți ce aveti pe acasa si credeti ca ar folosi cateilor sau sa donati in Cont : RO61 RZBR 0000 0600 0993 3162 ROBU ALEXANDRA RAIFFEISEN BANK. Paypal : paypal.me/MacheDante . Multumim

Fetita Liliac salvata azi

Fotografia postată de Crina Ilie.

 Fetita Liliac de azi gasita de colegi (Tudor Corneliu) si preluata de mine e in siguranta cu alti lilieci urmand a fi eliberata curand multumita Corinei Crina Ilie

Crina Ilie a adăugat 2 fotografii noi.
O drăguță liliecuță extenuată, găsită de Laura Deac pe balconul firmei, preluată de mine după tratamentul la spital şi dusă la Fundația Visul Luanei, unde am şi insistat s-o hrănesc înainte de a o lăsa pe mâini bune. Avea 9 grame înainte de hrănire, e sănătoasă şi este o Pippistrella.

Hawaiian Lions - Lanai Cat Sanctuary, Lanai, Hawaii

How to Calm Your Cat Down? Music to Relax and Calm Anxious Cats, Relieve...


Mysli in Granny's lap


IWA - bazar caritabil Craciun Romexpo 10.12.

https://www.iwabucharest.ro/page-18093

27-29.11. targuri haios fantomite&dovleci

http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucuresti/festivaluri-petreceri-targuri/halloween-comic-fest/122098/e.html

iata ca se poate

http://banatenii.ro/poveste-de-succes-un-copil-crescut-la-orfelinat-a-ajuns-director-de-scoala-in-banat_165718.html

sezatoare la palat 20-29.11

http://cetateanul.net/utile/timp-liber/sezatoare-la-palatele-brancovenesti-spectacole-concerte-si-gastronomie-traditionala/

idee

http://www.protv.ro/vesti-bune/solutia-gasita-de-un-primar-pentru-a-convinge-tinerii-sa-ramana-in-sat.html

asta e viata?!

https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/acesti-oameni-traiesc-de-22-de-ani-in-canalizare-reporterii-au-fost-socati-cand-au-intrat-in-438992.html

solutie exemplu contributie

https://www.antena3.ro/actualitate/social/eroii-zilei-misionarii-care-ajuta-oamenii-nevoiasi-439015.html

exemplu

premiera

http://adevarul.ro/life-style/bucatarie/primul-roman-participat-campionatul-mondial-pastelor-dezvaluie-secretele-unui-preparat-perfect-8_59e486ec5ab6550cb82d31a4/index.html

cat de afectati sunt copiii mereu pedepsiti

http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/cum-afectata-structura-creierului-copiii-pedepsiti-fizic-toate-formele-abuz-asociate-declinul-angajamentului-scolar-1_59eb43305ab6550cb857cd23/index.html

super-camuflaj

http://adevarul.ro/locale/zalau/cele-mai-surprinzatoare-camuflaje-natura-arata-omida-baron-superb-disimulata-frunza-devorata-1_59ec6b9a5ab6550cb85ea6cc/index.html

manifestari la Romexpo

25-29.10. Indagra

4-12.11. salonul auto
http://www.capital.ro/cea-mai-mare-expozitie-auto-a-toamnei-incepe-pe-4-noiembrie-la-ro.html

Curata telefonul mobil cat mai des! E mai murdar decat ai crede

Curata telefonul mobil cat mai des! E mai murdar decat ai crede: Mizeria si grasimea care se acumuleaza pe telefonul tau mobil sunt focare de infectie! Îl porti cu tine peste tot, inclusiv la baie si în spatiile publice, si aduna microbi de unde nici nu te gândesti! Curata telefonul cât mai des pentru ca reprezinta un risc pentru sanatatea ta. Uita-te cu atentie la ecranul telefonului tau. E mereu plin de grasime de pe degete,... Curata telefonul mobil cat mai des! E mai murdar decat ai crede, stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

Studiul care da peste cap tot ce stiati despre tigarile electronice

Studiul care da peste cap tot ce stiati despre tigarile electronice: ?igarile electronice sunt la fel de nocive pentru sanatate precum cele clasice, arata un nou studiu. Rezultatele vin în contextul în care, în ultimii ani, tot mai multi oameni înlocuiesc tigarile clasice cu nicotina lichida sau apeleaza la dispozitive electronice care nu ard tutunul, ci doar îl încalzesc, în speranta ca vor renunta cu totul la... Studiul care da peste cap tot ce stiati despre tigarile electronice, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Cine este ADEVARATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevarul

Cine este ADEVARATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevarul: Sute de ipoteze au fost lansate pe retelele de social media cu referire la adevarata identitate a lui Pere Fouras din Fort Boyard. Desi au fost vehiculat multe nume în presa, nimeni nu a avut confirmarea despre cine se afla în spatele personajului Pere Fouras. Printre ipotezele cele mai des întâlnite au aparut doua nume: Marius Manole si Florin... Cine este ADEVARATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevarul , stiri showbiz de azi - ziaresireviste.ro

Schimbare in legea RCA. Victimele accidentelor rutiere vor putea fi despagubite si pentru traumele psihice suferite

Schimbare in legea RCA. Victimele accidentelor rutiere vor putea fi despagubite si pentru traumele psihice suferite: Potrivit unui comunicat de presa al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, din acest an, odata cu noua lege RCA (legea nr. 132/2017 privind asigurarea RCA), victimele accidentelor rutiere vor putea primi despagubiri si în functie de evaluarea psihologica a traumelor psihice suferite. Este pentru prima data când un act normativ din România pune în evidenta... Schimbare in legea RCA. Victimele accidentelor rutiere vor putea fi despagubite si pentru traumele psihice suferite , stiri social de azi - ziaresireviste.ro

FOTO. Morun de 100 de kilograme, eliberat in Dunare

FOTO. Morun de 100 de kilograme, eliberat in Dunare: Un morun de peste 100 de kilograme, pescuit accidental la Fetesti, a fost predat autoritatilor.



Pestele a fost eliberat în bratul Borcea, iar pentru fapta lor, pescarii au fost recompensati cu 6.000 de lei.

Morunul face parte din familia sturionilor, o specie protejata pâna în anul 2021, cel putin.



FOTO. Morun de 100 de kilograme, eliberat in Dunare, stiri economie de azi - ziaresireviste.ro

Veste buna pentru obezi! A fost dezvoltata o proteina modificata care ar putea trata obezitatea

Veste buna pentru obezi! A fost dezvoltata o proteina modificata care ar putea trata obezitatea: Un grup de cercetatori ai companiei farmaceutice Amgen a dezvoltat o molecula modificata, care a permis reducerea nivelurilor de obezitate la testele realizate pe animale de laborator si care pe viitor ar putea fi o solutie la problema obezitatii ce afecteaza 650 de milioane de oameni în întreaga lume, relateaza EFE. Prin modificarea proteinei GDF15, experimentul a permis... Veste buna pentru obezi! A fost dezvoltata o proteina modificata care ar putea trata obezitatea, stiri international de azi - ziaresireviste.ro

Fostii presedinti americani au participat la un eveniment caritabil pentru victimele uraganelor. Pe scena a urcat si Lady Gaga

Fostii presedinti americani au participat la un eveniment caritabil pentru victimele uraganelor. Pe scena a urcat si Lady Gaga: Toti fostii presedinti americani în viata au strâns rândurile pentru victimele uraganelor si inundatiilor. De la Jimmy Carter pâna la Barack Obama, fostii lideri au participat la un eveniment caritabil organizat în Texas, unul dintre statele grav afectate. Jimmy Carter, George Bush, Bill Clinton, George W Bush si Barack Obama au urcat pe scena din College... Fostii presedinti americani au participat la un eveniment caritabil pentru victimele uraganelor. Pe scena a urcat si Lady Gaga, stiri international de azi - ziaresireviste.ro

Cum poti schimba atmosfera in casa ta? � Mici idei cu efect mare!

Cum poti schimba atmosfera in casa ta? � Mici idei cu efect mare!: Nu trebuie sa ai foarte multi bani pentru a-ti renova casa sau pentru a face anumite schimbari spre a schimba atmosfera. Poti face împrumuturi nebancare si astfel sa te ocupi de curatenia în casa, de varuit peretii sau de redecorat.  Uneori nu este indicat sa faci totul chiar de la zero, mai ales daca nu ai foarte multi bani, poti sa te concentrezi doar pe lucrurile cele... Cum poti schimba atmosfera in casa ta? � Mici idei cu efect mare!, stiri afaceri de azi - ziaresireviste.ro

De ce sa nu mai bei bauturi acidulate in fiecare zi

De ce sa nu mai bei bauturi acidulate in fiecare zi: Foarte multe studii recente au aratat ca daca bei suc în fiecare zi, acesta te macina pe interiror, fara sa îti dai seama. Iata în continuare o lista cu cele mai bune motive pentru care sa nu mai bei bauturi acidulate zilnic. 1. Deficienta de vitamine Acidul fosforic continut de sucuri, alaturi de cafeina, care are un efect diuretic, spala nutrientii si vitaminele... De ce sa nu mai bei bauturi acidulate in fiecare zi, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Detoxifierea ficatului cu suc de mere

Detoxifierea ficatului cu suc de mere: Sucul de mere contine acid malic, ideal pentru eliminarea rezidurilor din ficat si la inlaturarea calculilor biliari. Sistemul imunitar scazut, digestie inceata si constipatie, durere in partea dreapta din fata, sub coasta sau in spate sub umarul drept, cresterea sensibilitatii alergiilor, tendinta de a lua in greutate, intoleranta la alcool, vederea scazuta sau epuizare acuta sunt doar... Detoxifierea ficatului cu suc de mere, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Care sunt cele mai EFICIENTE masuri pe care trebuie sa le iei IMEDIAT cand incepe sa te doara gatul

Care sunt cele mai EFICIENTE masuri pe care trebuie sa le iei IMEDIAT cand incepe sa te doara gatul: Nimeni nu scapa de durerile în gât. Cel putin de doua ori pe an putem face rosu în gât. Daca simtiti durere, usturime si greutate la înghitit, pâna ajungeti la medic, trebuie luate si câteva masuri rapide. Bauturile fierbinti, nu cu cofeina, ajuta la calmarea durerii. Cel mai eficient ceai pentru gâtul rosu este miraculosul ceai de... Care sunt cele mai EFICIENTE masuri pe care trebuie sa le iei IMEDIAT cand incepe sa te doara gatul, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Cum sa porti mocasinii?Tinute de toamna din care sa te inspiri

Cum sa porti mocasinii?Tinute de toamna din care sa te inspiri: Mocasinii sau loaferii pot sa fie o alternativa excelenta pentru pantofii cu toc, în cazul în care vrei sa ai un look stilat. Descopera câteva sugestii ca sa porti cu stil mocasnii! Daca nu te simti confortabil pe tocuri si vrei o alternativa comoda poti sa porti mocasinii împrumutati din garderoba masculina. În functie de modelul pe care îl alegi poti... Cum sa porti mocasinii?Tinute de toamna din care sa te inspiri, stiri stiri mondene de azi - ziaresireviste.ro

Prin ce chinuri a trecut Monica Pop ca sa scape de cancerul la colon!

Prin ce chinuri a trecut Monica Pop ca sa scape de cancerul la colon!: Boala nu iarta pe nimeni, indiferent cine esti! Asta ne-a spus celebrul medic oftalmolog, Monica Pop (64 de ani), acum câteva zile, dupa ce, în urma cu patru ani a aflat ca sufera de cancer la colon, în urma unor dureri acute la stomac. Însa, dupa lungi tratamente cu perfuzii care au ajuns sa dureze si 48 de ore, aceasta ne-a marturisit ca lucrurile au intrat pe un... Prin ce chinuri a trecut Monica Pop ca sa scape de cancerul la colon!, stiri showbiz de azi - ziaresireviste.ro

litere

http://www.descopera.ro/cultura/16776118-cele-trei-litere-din-limba-romana-pe-care-le-folosim-cel-mai-putin-au-aparut-in-alfabet-abia-in-1982

ce ne seaca energia

http://www.csid.ro/lifestyle/psihologie-si-cariera/11-lucruri-care-ne-seaca-de-energie-16661955/

woof

http://www.9am.ro/top/Social/310151/cainii-fac-intotdeauna-ce-simt-10-imagini-care-ilustreaza-din-plin-acest-lucru.html

unde papam

http://www.gustarte.ro/gusta-stirile/evenimente-cu-gust-in-perioada-20-26-octombrie-pofta-buna-16775720

Meteorologii anunta ploi abundente si racirea vremii incepand de luni dimineata

Meteorologii anunta ploi abundente si racirea vremii incepand de luni dimineata: Meteorologii anunta ploi abundente incepand de luni dimineata pana marti seara. In plus, temperaturile vor scadea de la o zi la alta, astfel incat la mijlocul saptamanii, vremea va deveni rece in

VIDEO Maratonul de la Venetia: Un localnic a castigat cursa dupa ce favoritii au luat-o pe un drum gresit

VIDEO Maratonul de la Venetia: Un localnic a castigat cursa dupa ce favoritii au luat-o pe un drum gresit: Italianul Eyob Faniel a castigat duminica maratonul din Venetia dupa un incident bizar in care cei sase alergatori care dominau cursa au luat-o pe un drum gresit, scrie Guardian.

ooooo wow

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-faze_tari-22068275-faze-tari-roman-transforma-bustenii-putreziti-opere-arta-cel-mai-scump-covrig-din-lume-costa-1-000-dolari-branza-aur-zbor-fost-anulat-dupa-batrana-aruncat-monede-motorul-avionului.htm

Utile: Ce simti in timpului unui infarct; Exercitii pentru maini si degete pe care toti cei care lucreaza la calculator trebuie sa le faca; Asa previi cancerul la san

Utile: Ce simti in timpului unui infarct; Exercitii pentru maini si degete pe care toti cei care lucreaza la calculator trebuie sa le faca; Asa previi cancerul la san: Adevaratul motiv pentru care esti mereu balonat. Mananci sanatos si faci miscare, dar te balonezi dupa fiecare masa? Balonarea este un simptom comun al sindromului...Cum sa scapi rapid de vanatai. 1.

ham ham

http://www.hotnews.ro/stiri-international-22068535-cainele-presedintelui-francez-emmanuel-macron-urineaza-semineu-timp-stapanul-sau-are-intalnire-lucru.htm

Video Monumente istorice distruse de furtună

Video Monumente istorice distruse de furtună

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică sunt cele din 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei – AGERPRES

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică sunt cele din 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei – AGERPRES: Bonurile fiscale emise în data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

Cod portocaliu de ploi abundente în 5 județe și Cod galben de averse și vânt în alte 13 județe, de luni dimineață – AGERPRES

Cod portocaliu de ploi abundente în 5 județe și Cod galben de averse și vânt în alte 13 județe, de luni dimineață – AGERPRES: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare Cod portocaliu de ploi și vânt în cinci județe din centrul și nord-vestul țării, respectiv o avertizare Cod galben de vremea rea, în 13 județe din zonele Moldovei, Munteniei și Olteniei, valabile începând de luni dimineață.

protectia animalutelor

http://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/bani-la-bugetul-romaniei-adusi-legal-din-bisnita-cu-ciocarlii-815134

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/suma-primita-de-doi-pescari-care-au-capturat-un-morun-de-100-kg.html

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/din-cauza-lipsei-hranei-urc-ii-coboara-la-campie-c-i-distrug-gospodariile.html

foto modern

http://stirileprotv.ro/divers/cum-s-a-schimbat-rolul-fotografiilor-odata-cu-evoluc-ia-tehnologiei.html

nou traseu istoric

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/drumul-cantacuzinilor-traseul-turistic-dedicat-amatorilor-de-istorie-c-i-arta.html

atentionare

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/6-metode-aperi-hartuirii-sexuale-1_59eca6475ab6550cb8603436/index.html

http://adevarul.ro/international/europa/parlamentul-european-cultura-abuzului-zeci-femei-povestit-fost-hartuite-sexual-eurodeputati-1_59eccc5e5ab6550cb861126c/index.html

ce preocupari

http://stirileprotv.ro/stiri/social/amenzi-uriase-pentru-uscatul-rufelor-la-vedere-vinovac-ii-turnac-i-de-multe-ori-de-vecini.html

ooooooooo

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/localitatea-cu-un-singur-om-nici-nu-se-gandeste-sa-se-mute-815257

in ce hal ajungem

http://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/video-un-tanar-din-oradea-filmat-in-timp-ce-vandaliza-un-tramvai-815256

sanatatea influentata de vreme

http://adevarul.ro/locale/pitesti/schimbarile-bruste-temperatura-agrava-probleme-sanatate-bolnavii-mai-expusi-perioada-1_59ec5d845ab6550cb85e4c2b/index.html

recomandarea altcuiva trebuie testat

http://vivofoodbar.com/

ce bine ne-am simtit ieri la Rendez-vous Floreasca

ieri am fost la 1 targ (by Noi, fetele) intr-o locatie noua pt noi si unde ne straduiam demult sa ajungem dar nu reuseam din varii motive si acum s-a ivit momentul, dovedindu-se o surpriza placuta
ma refer la Rendez-Vous Floreasca - o atmosfera minunata, personal amabil, decoratiuni minunate, produse de casa delicioase (tort cu pere si lavanda, biscuiti cu lavanda, fresh etc), ex. 1 biscuit = 7 lei, 1 felie mare tort = 14 lei, patroana prietenoasa si simpatica, haioasa
Recomand! Merita!
sunt si pe net

Interesant

http://adevarul.ro/locale/focsani/cine-fost-femeie-avocat-romania-fost-admisa-barou-sase-ani-procese-1_59ec51bb5ab6550cb85df749/index.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini