luni, 13 noiembrie 2017

Inca o licitatie castigata in Anglia

De data asta in beneficiul salvatoarei piselor noastre

ATENTIE MESAJ PRIMIT SI REDIRECTIONAT

.....va retransmit un mesaj dur......sper sa nu avem niciunul din noi vreo ocazie sa ne amintim de el si ca niciunul din tertzii ( gaze, lumina, administratori, instalatori, faiantari, tamplari, electricieni, parchetari etc.....) care ne viziteaza nu este conectat la mana a doua la aceasta ticalosie........oricum e bine sa le retinem numele si coordonatele complete dupa efectuarea serviciilor.....
Numai bine tuturor.
Dacă vezi aceste semne pe ușa ta, șterge-le imediat și sună urgent la poliție!
 
Infractorii își perfecționează continuu metodele de a fura oamenii si de a sparge locuintele acestora. 
 
Astfel, recent poliția a descoperit o serie de simboluri pe care hoții le desenau pe ușile caselor oamenilor.
 
Astfel, în dependență de cât de ușor putea fi sparsă o casă, ei desenau unul din cele 36 de simboluri pe care le prezentăm mai jos. Fiecare simbol are sensul lui.
 
 
http://perfectmedia.tv/wp-content/uploads/2016/09/A0o3Emr.png
 
Privind acest sistem de simboluri nu poți să nu recunoști că hoții în realitate sunt oameni foarte inteligenți. Desigur, în curând vor folosi alte simboluri, însă nici această informație nu este de prisos.
Și dacă crezi că doar hoții din alte țări folosesc simboluri, atunci greșești amarnic. Hoții noștri la fel nu merg la ”muncă” înainte să ”verifice” casele.
De aceea, dacă ai propria casă, atunci nu ezita să verifici din când în când ușile de la intrare și chiar gardul și poarta, pentru a verifica dacă pe ele nu sunt înscrise simboluri ciudate. Dacă găsești vreun astfel de simbol, înseamnă că locuința ta a intrat în vizorul bandiților și trebuie neapărat să suni la poliție.
Dacă locuiești la bloc, privește atent cutiile poștale. Informatorii bandiților lasă semne pe acestea fie încleie pe ele un abțibild
Nu uita să faci cunoscută această informație utilă și prietenilor tăi. Ea ar putea să le salveze averea și chiar viața!

1 alt Craciun la Juliana

a venit Craciunul in magazin
articole altfel....alt stil....
serioase
cadouri
ceva specific, nu foarte incarcat, variat, specific iernii ...
coronite + pix-uri + magneti + bratari cu figurine, suport poze in variate forme, placute cu mesaje etc

viata noastra

viata e  ......
1 car de nervi, deceptii, dar si bucurii, placeri, fapte bune, hobby-uri ... doar sa stim sa apreciem si sa valorificam ce avem/primim
depinde cum o primesti si cum o privesti .....
totul se desfasoara pe repede inainte
tehnologia e la putere
lumea accelereaza ....
ziua pare ca se mareste/micsoreaza dupa caz ...
pierdem/castigam timp si experienta
sigur trebuie sa ne miscam cu talent

ursuletul prietenos

http://adevarul.ro/locale/brasov/ursul-venit-nou-vizitala-cabana-postavaru-nu-fost-violent-s-a-imprietenit-cainii-zona-1_5a094ad85ab6550cb81a7222/index.html

stomatologi la elefant

http://stirileprotv.ro/stiri/international/30-de-oameni-au-intervenit-pentru-a-trata-un-elefant-de-o-durere-de-dinc-i-la-un-zoo-din-columbia.html

CAMPANIE

http://adevarul.ro/locale/iasi/preotul-vrea-imbrace-incalte-pragul-iernii-1000-copii-haine-incaltari-dulciuri-vise-1_5a096d475ab6550cb81b74a0/index.html

SOS!

   In urma cu cateva zile am aflat de situatia extrem de dificila a lui Mihai Bucur si anume, fata lui, Ana Bucur, in varsta de 12 ani a fost diagnosticata cu Osteosarcom la membru inferior drept, mai exact o tumora maligna a osului, fiind o forma mortala a cancerului musculoscheletic care determina decesul prin boala metastazica pulmonara, daca nu se intervine rapid prin operatii chirurgicale. Aceasta operatie se face numai intr-o clinica privata din Viena, iar costul interventiei se ridica la aproximativ 79.023,00 Eur. s-a strans doar 10% din suma necesara.
                Ca un gest de solidaritate cine doreste sa participe financiar, indiferent de suma ....
 
cont la BCR Bucur Mihai : RO69 RNCB0086141717030001
 
 
            Va multumim pentru implicare!

ACTIUNE CARITABILA

Anul acesta se implinesc 4 ani de cand am inceput traditia clopoteilor salvatori si ne dorim din tot sufletul ca aceasta sa continue. Ca de fiecare data ne dorim sa aducem in casele dumneavostra putina culoare si spirit craciunesc, iar in schimb noi sa stragem bani pentru catei.

Pentru cei care anul acesta ni s-au alaturat trebuie sa stiti ca acest Clopotel Salvator este un clopotel handmade, simplu, multicolor sau monocolor si decorat cu diverse figurine la alegerea voastra sau a creatorului (adica a Roxanei! :)).

Daca va doriti un Clopotel Salvator, trebuie sa urmati 4 pasi simpli ce ne-ar putea ajuta sa ne indeplinim dorinta de Craciun... aceea de a avea destui bani pentru fostere, hrana si deparazitari pentru catei.

Pasii ce trebuie urmati:
1. Rasfoiti albumul cu clopotei si alegeti modelul dorit.
2. Trimiteti un mesaj pe pagina: https://www.facebook.com/VHHOnline/ cu modelul si cantitatea dorita. 3. Dati un share evenimentului “Clopotelul Salvator”
4. Convingeti cel putin un coleg sa achizitioneze un clopotel si noi vom fi fericiti.

Va multumim si va asteptam comenzile pana pe data de 10.12.2017. ♥

istoria loteriei

Loteria e un joc de noroc în care jucătorii au șanse egale în câștigarea premiului, oferind divertisment și fonduri publice timp de secole.
Este posibil ca istoria loteriei să se regăsească în perioade antice, mergând înapoi până la vremea lui Moise. Există unele dispute între cercetătorii Bibliei despre acest lucru. În Vechiul Testament, se menționează că Moise a primit teren în apropierea Râului Iordan după ce a jucat la loteria locală.
Istoria loteriei nu este menționată în scrierile istorice până în jurul anului 200 Î.Hr. în China, atunci când Dinastia Han a folosit loteria pentru a strânge fonduri. În anul 200 Î.Hr., Împăratul Cheun Leung a inventat Loteria Chineză. Jocul a supraviețuit și este cunoscut sub numele de Keno. Încasările de pe urma Loteriei Chineze au fost folosite pentru a construi Marele Zid al Chinei. Se crede că jucatul la loterie în Europa, datează de pe vremea lui Iulius Cezar, în primul secol înainte de Hristos.
Este foarte probabil ca loterii să fi existat și în veacurile ce au urmat dar foarte puține au fost scrise despre acest subiect. Prima loterie înregistrată în Europa a fost de fapt o tombolă ținută de către pictorul flamand Jan Van Eyck în 1446. El a dăruit picturile sale ca premii. În 1465, în Belgia erau ținute regulat loterii pentru a strânge banii necesari ridicării de case pentru cei săraci, pentru capele și sisteme de canalizare.
Această modalitate de strângere a fondurilor nu a avut un nume până în 1515 când o extragere a mers foarte prost în Genova, Italia. Aceștia au folosit numere în loc de nume pe buletine. Ca urmare, organizatorii au fost cei care au trebuit să aleagă ce avea să se întâmple. În limba italiană, cuvântul loterie înseamnă predestinare sau soartă ce nu poate fi schimbată.
15 ani mai târziu, orașul italian Florența a organizat o loterie a numerelor în urma căreia a dat bani drept premii. Ideea a prins și la alte state, așa că la puțin timp după, o loterie a fost organizată și în Franța. În 1539, regele Franței, Francisc I, a organizat o loterie pentru a scoate trezoreria statului din datorii.
În 1567, Regina Elisabeta I a înființat prima loterie britanică. Ea a pus în vânzare 400.000 de bilete. Premiile au inclus porțelanuri fine, tapiserii și bani. Prima loterie londoneză îi este atribuită Regelui James I și a avut loc în 1612. Banii ce au rezultat de pe urma loteriei au fost folosiți pentru a construi colonia Jamestown din Virginia, care a fost prima colonie englezească din America.
Loteriile au fost folosite și pentru a finanța cultura. În 1753, o loterie a fost organizată pentru a strânge fondurile necesare construirii muzeului britanic. În același an, Casanova i-a cerut lui Ludovic al XV-lea să fondeze Loteria Regală, ce avea să devină faimoasa Loterie Națională. Această loterie era un joc în stilul Keno, ce le dădea jucătorilor posibilitatea de a paria între 1 și 5 numere ce se situau între 1 și 90.
După perioada colonială a Americii în anii 1700, a devenit o modalitate de petrecere a timpului liber mai ales pentru părinții fondatori. Benjamin Franklin a folosit banii de la loterii pentru a finanța războiul revoluționar. George Washington a organizat loterii în Virginia pentru a construi drumuri.
Așa cum era de așteptat, toate aceste loterii sunt de mult dispărute. Uimitor, Loteria Olandeză ce a fost fondată în 1726 funcționează și în ziua de astăzi. Ea este oficial cea mai veche loterie din lume.
După 1820, lupte civile au început în America de Nord pentru interzicerea loteriilor publice, alături de alcool și abolirea sclaviei. În 1819, provincia Quebec din Canada a făcut loteriile ilegale iar anul următor a urmat statul New York din America. Așa se face că în 1890 loteriile sunt interzise în toată Canada iar în 1905, Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii, interzice toate jocurile de noroc.
Noul secol a dus la renașterea loteriilor, începând cu Loteria Queensland din Australia în 1917 și continuând la scurt timp cu înființarea loteriei irlandeze în 1930.
Abia în 1964, loteria a fost legalizată în Statele Unite ale Americii iar în Canada jocurile de noroc au fost legalizate în 1969, oferind provinciilor permisiunea de a opera loterii și cazinouri care își dădeau veniturile pentru cauze caritabile sau religioase. Manitoba și Quebec au fost pionierii primelor loterii moderne canadiene.
În 1973, Corporația Loteriei Olimpice din Canada a folosit loteria pentru a începe finanțarea Jocurilor Olimpice care urmau să aibă loc la Montreal în 1976. În acel an, popularitatea loteriilor a dus la vânzarea de bilete în valoare de 500 de milioane de dolari.Acest succes a dus la trecerea unor legi ce au făcut loteriile accesibile mai multor oameni.
În perioada de față majoritatea țărilor lumii organizează loterii ce vând milioane de bilete în fiecare săptămână.

vechi si noi

>
> O judecatoare de la Tribunalul  București se plânge că în timpul furtunii de ieri s-a trezit cu o vilă în curte...
> ------------------------------ ------------------------------ ---
> Astăzi la muncă am căzut de pe o scară de zece metri!
> Noroc că eram pe prima treaptă!!!
>  ----------------------------- - ---------------
> Uluiți de viteza cu care au construit Catedrala Mântuirii Neamului, românii vor ca BOR să se apuce de autostrazi!
> ------------------------------ ----------------
>  Eu, în principiu nu sunt leneș, dar mi-aș dori sa lucrez la Serviciul Pașapoarte în Coreea de Nord...
>  -----------------------------
>  DIETA
> Ziua 1: Am scapat de toata mancarea nesanatoasa din casa...
> A fost delicioasa...
> -----------------------------
> Soția ta unde e?
> - In gradina.
> - Dar nu o vad.
> - Trebuie sa sapi puțin...
> -----------------------------
> Soţul:
> - Draga mea, ce avem astazi la masa?
> Sotia:
> - Nimic.
> Sotul:
> - Pai si ieri a fost "nimic”.
> Sotia:
> - Dragule, am gatit pentru două zile!!!
>  ----------------------------
> Astazi, prin tribunale:
> Judecătorul către inculpat:
> - De ce nu v-ați luat un avocat?
> - Toți avocații au refuzat să mă apere când s-au convins că nu eu am furat cele 5 milioane...
> --------------------------      
> Intr-o zi pescuiesc, povesteste un pescar inrait si raman fara momeala. Alaturi de mine, pe mal, vad un sarpe care se chinuie sa-nghita o broasca. I-am luat-o si am taiat-o bucati ca sa o folosesc drept momeala. Simtindu-ma vinovat ca
> i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina votca pe gat, ca tot ramasese cu gura cascata. Si, ce sa vezi? Dupa un timp, simt ca ma inghionteste ceva la picior... Era sarpele, cu doua broaste in gura...
> -----------------------------
> Azi-noapte, nevasta-mea a avut un cosmar si-a tipat in somn.
> Din reflex, m-am sculat, am spalat vasele, am dus gunoiul, am dat cu aspiratorul…
> -----------------------------
> Dupa ce au inventat incetinitorul de particule, cercetatorii ardeleni care au zguduit lumea stiintei, au inventat si particula care doar șede…și șede, și șede,...
> -----------------------------
> Alo, Radio Erevan ?
> - Cine face zb zzzb zzzzb ?
> - O albina care da înapoi!.....
> -----------------------------
> Când trebuie să te hotărăşti pentru cine votezi, e ca atunci când te duci la toaletă într-un loc public şi o cauţi pe aia care e mai puţin murdară...
> -----------------------------
> Doar românii, la întrebarea: "Ce faci?", răspund: "Nimic. Muncesc."....
> -----------------------------
> Cand incep sa ma desbrac in baie, in coltul oglinzii apare inscriptia: "Atentie! Urmeaza imagini care te pot afecta emotional!"
> -----------------------------
> La spovedanie preotul îl întreabă pe credincios:
>  - Fumezi?
>  - Nu.
>  - Bei?
>  - Nu.
>  - Preacurveşti?
>  - Nu.
>  - Furi?
>  - Nu.
>  - Îţi înşeli soţia?
>  - Nu.
>  - Atunci cum păcătuieşti?
>  - Mint!!!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini