miercuri, 22 noiembrie 2017

Heathrow Bears Christmas TV Advert - #HeathrowBears

9 Incredible Ways to Use Honey For Your Health & Skin

9 Incredible Ways to Use Honey For Your Health & Skin: There's more to honey than its sweet taste. Here are 9 ways you can use honey to better your health.

Video Campanie MAE și MAI

Video Campanie MAE și MAI

Lacurile ar contribui cu peste 20% la emisiile totale de metan, în urma unui proces ''încă necunoscut'' – AGERPRES

Lacurile ar contribui cu peste 20% la emisiile totale de metan, în urma unui proces ''încă necunoscut'' – AGERPRES: Lacurile și sistemele cu apă dulce contribuie cu peste 20% la emisiile totale de metan din atmosferă, conform unei descoperiri realizată de o echipă de oameni de știință de la Universitatea din Geneva, Elveția, citată marți de Xinhua.

Gavrilescu: România a închis 11 depozite municipale și un depozit de deșeuri periculoase;alte 3 depozite, lichidate până la finele anului – AGERPRES

Gavrilescu: România a închis 11 depozite municipale și un depozit de deșeuri periculoase;alte 3 depozite, lichidate până la finele anului – AGERPRES: România a închis 11 depozite municipale și un depozit de deșeuri periculoase din cele 68 de depozite municipale și industriale pentru care a fost trimisă la CEDO și se apropie de finalizarea Planului Național de Gestionare a Deșeurilor, care va fi aprobat de Guvern la sfârșitul lunii noiembrie, a declarat, luni, Grațiela Gavrilescu, viceprim-ministru și ministru al Mediului, la Forumul 'Gestionarea Deșeurilor Municipale'.

SUA: Lansare reușită a unui satelit pentru ameliorarea prognozelor meteo – AGERPRES

SUA: Lansare reușită a unui satelit pentru ameliorarea prognozelor meteo – AGERPRES: După mai multe amânări, NASA a lansat cu succes sâmbătă un satelit meteorologic de nouă generație care va permite net ameliorarea prognozei vremii și o mai bună observare a mediului, relatează AFP.

Tulcea: Liceeni au plantat 100 de mălini – AGERPRES

Tulcea: Liceeni au plantat 100 de mălini – AGERPRES: Circa 40 de liceeni au plantat, sâmbătă, 100 de mălini în Parcul Victoria din municipiul Tulcea, în ciuda ploii și a temperaturii scăzute.

Sălaj: Ministerul Sănătății are în vedere dezvoltarea rețelei de genetică și boli rare – AGERPRES

Sălaj: Ministerul Sănătății are în vedere dezvoltarea rețelei de genetică și boli rare – AGERPRES: Ministerul Sănătății are în vedere dezvoltarea rețelei de genetică și boli rare și mărirea numărului de centre de expertiză pentru bolile rare din România, potrivit precizărilor făcute joi, la Zalău, de Olivia Baciu, consilier al ministrului Florian Bodog.

Maternitatea din Sibiu - singura din țară unde mamele de prematuri sunt încurajate cu mesaje proiectate pe hol – AGERPRES

Maternitatea din Sibiu - singura din țară unde mamele de prematuri sunt încurajate cu mesaje proiectate pe hol – AGERPRES: Maternitatea din Sibiu este singura din țară în care mamele de prematuri sunt încurajate cu mesaje proiectate pe hol și au la dispoziție și un aparat, cu ecran tactil, care le oferă informații utile pentru părinți și copii, potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

(P) Hepatita C, o boală a sistemului – AGERPRES

(P) Hepatita C, o boală a sistemului – AGERPRES: 'Cea mai mare problemă a noastră, a bolnavilor de hepatită, este accesul îngreunat la tratament', spune un pacient infectat cu virus hepatitic C. Povestea lui este trasă la indigo cu a altor mii de români. Mulți dintre ei sunt convinși că au 'primit' virusurile hepatitice din sistemul medical de stat. Nu au avut alte situații de risc și nu găsesc alt răspuns la întrebările pe care și le pun despre sursa infecției.

Terapie cu ajutorul realității virtuale pentru 100 de copii cu boli incurabile sau care le limitează viața – AGERPRES

Terapie cu ajutorul realității virtuale pentru 100 de copii cu boli incurabile sau care le limitează viața – AGERPRES: Peste 100 de copii din întreaga țară, pacienți cu afecțiuni incurabile sau care le limitează viața, aflați în grija centrelor Hospice Casa Speranței din București și Brașov, beneficiază de sesiuni de terapie bazată pe realitatea virtuală și augmentată.

Cercetătorii americani au anunțat că au identificat o nouă metodă ce ar putea vindeca leucemia – AGERPRES

Cercetătorii americani au anunțat că au identificat o nouă metodă ce ar putea vindeca leucemia – AGERPRES: Oamenii de știință americani au anunțat descoperirea unui posibil nou tratament pentru leucemie, o boală letală ce afectează chiar și persoane de vârstă fragedă, informează Xinhua, care citează rezultatele unui studiu publicat luni.

SCJU din orașul cu primul spital și prima farmacie din țară, Sibiu, se luptă, în 2017, cu IAAM – AGERPRES

SCJU din orașul cu primul spital și prima farmacie din țară, Sibiu, se luptă, în 2017, cu IAAM – AGERPRES: Sibiul este locul premierelor din România, unde, în urmă cu 725 de ani, funcționa primul spital românesc, unde s-ar putea construi primul spital public de după 1990 și locul unde, peste doi ani, toată Europa va privi, la primul Summit UE după Brexit.

Vulcanul Agung din insula indoneziană Bali a aruncat cenușă până la 700 de metri înălțime – AGERPRES

Vulcanul Agung din insula indoneziană Bali a aruncat cenușă până la 700 de metri înălțime – AGERPRES

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Leii de mare, vulnerabili la efectele schimbărilor climatice și victime ale capturilor accidentale – AGERPRES

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Leii de mare, vulnerabili la efectele schimbărilor climatice și victime ale capturilor accidentale – AGERPRES

Insolvențele firmelor și PFA-urilor au urcat cu 8,85%, în primele 10 luni – AGERPRES

Insolvențele firmelor și PFA-urilor au urcat cu 8,85%, în primele 10 luni – AGERPRES: Numărul societăților comerciale și persoanelor fizice autorizate intrate în insolvență a crescut în primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similară din 2016, la 7.344 unități, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Ambasada SUA va fi închisă joi, de Ziua Recunoștinței – AGERPRES

Ambasada SUA va fi închisă joi, de Ziua Recunoștinței – AGERPRES: Ambasada Statelor Unite ale Americii la București va fi închisă joi când este sărbătorită Ziua Recunoștinței, informează un comunicat al misiunii diplomatice, transmis AGERPRES.

DOCUMENTAR: Fostul jucător de tenis Boris Becker împlinește 50 de ani – AGERPRES

DOCUMENTAR: Fostul jucător de tenis Boris Becker împlinește 50 de ani – AGERPRES: Fostul jucător de tenis de câmp, Boris Becker, s-a născut la Leimen, în Germania, la 22 noiembrie 1967, fiind singurul fiu al familiei unui arhitect.

Auto-moto: Raliului Dakar 2018 va traversa trei țări și va avea un traseu de peste 8.700 km – AGERPRES

Auto-moto: Raliului Dakar 2018 va traversa trei țări și va avea un traseu de peste 8.700 km – AGERPRES: Raliului Dakar va sărbători patru decenii de existență în 2018, organizatorii pregătind pentru această ocazie specială un traseu extrem de dificil, care va include trei țări, Peru, Bolivia și Argentina, și îi va pune serios la încercare pe concurenți pe cei peste 8.700 km ai săi.

Video Singuri impotriva infractorilor

Video Singuri impotriva infractorilor

3 lucruri pe care sa le faci inainte de a-ti cumpara un telefon nou – AGERPRES

3 lucruri pe care sa le faci inainte de a-ti cumpara un telefon nou – AGERPRES: Daca telefonul pe care il ai in prezent s-a stricat si vrei sa iti achizitionezi unul nou sau, pur si simplu, iti doresti sa il schimbi si sa ai unul mai performant, trebuie sa stii ca exista cateva lucruri pe care sa le faci inainte. Acestea te vor ajuta sa faci alegerea potrivita, astfel incat sa nu regreti investitia. Afla, in continuare, cum trebuie sa procedezi in astfel de situatii.

Donează și tu! Si vom transforma picătura în infinit! – AGERPRES

Donează și tu! Si vom transforma picătura în infinit! – AGERPRES: 'Picătura de Viață' este o campanie de donare de sânge organizată de către AMiCUS București cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină București și al Universitatii Populare 'Ioan I. Dalles'- Bucuresti. Campania se află la a treia ediție, primele editii desfăsurandu-se la Târgu Mureș și Timișoara.

Fotograful Răzvan Voiculescu lansează albumul 'ROST. 12 Hotare', ultima parte a trilogiei ROST – AGERPRES

Fotograful Răzvan Voiculescu lansează albumul 'ROST. 12 Hotare', ultima parte a trilogiei ROST – AGERPRES: Fotograful Răzvan Voiculescu lansează, luni, 27 noiembrie, ora 19.00, la JW Marriott București, albumul de fotografie și filmul 'ROST. 12 Hotare', piesa finală a trilogiei ROST, un proiect care s-a întins pe șase ani și a inclus și albumele 'ROST - esențe, gusturi și stări românești' (2013) și 'Dor de ROST' (2015).

Plantele din care se fac cele mai grozave băuturi din lume. 50 de retete pentru bauturi alcoolice

Plantele din care se fac cele mai grozave băuturi din lume. 50 de retete pentru bauturi alcoolice: In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor pentru a le transforma in

Cum afecteaza tratamentele medicamentoase sanatatea orala

Cum afecteaza tratamentele medicamentoase sanatatea orala: Prescriptiile medicale ce vizeaza administrarea medicamentelor sunt una dintre metodele principale de management al diferitelor afectiuni, insa ar putea medicamentele sa ne afecteze sanatatea orala?

Utile: Medic gastroenterolog avertizeaza: acest aliment va poate imbolnavi de cancer; 5 utilizari incredibile ale uleiului de lavanda; Cinci beneficii ale ciocolatei

Utile: Medic gastroenterolog avertizeaza: acest aliment va poate imbolnavi de cancer; 5 utilizari incredibile ale uleiului de lavanda; Cinci beneficii ale ciocolatei: Ce trebuie sa stiti despre Vitamina E, Vitamina tineretii. 'Vitamina E are puterea sa reduca nivelul 'colesterolului rau', previne aparitia complicatiilor cardiovasculare si tine in

Agenda sedintei de Guvern de azi: modificari la cazierul fiscal, precursorii de droguri si schimbari de consuli

Agenda sedintei de Guvern de azi: modificari la cazierul fiscal, precursorii de droguri si schimbari de consuli: Guvernul discuta in sedinta de azi un proiect de lege pentru completarea OUG 39/2015 privind cazierul fiscal, precum si un proiect de lege privind precursorii de droguri, potrivit unui comunicat de

Primaria Capitalei va reabilita cladirile aflate in stare avansata de degradare, apoi va recupera banii de la proprietari

Primaria Capitalei va reabilita cladirile aflate in stare avansata de degradare, apoi va recupera banii de la proprietari: Primaria Capitalei va reabilita cladirile aflate in stare avansata de degradare, apoi va recupereze banii de la proprietari in termen de 10 ani, potrivit unui proiect de hotarare ce adoptat miercuri

campanie

http://www.webpr.ro/stiri-webreleases_sanatate-22125885-doneaza-timp-calitate-campanie-hospice-casa-sperantei-constientizare-utilizarii-facilitatii-fiscale-20-catre-companii.htm

Mi-am facut o casa ca o fuga de Romania - VIDEOreportaj - reteta Paradisului Ciocan. Fa si tu casa ECO din bolovani, chirpici si stuf

Mi-am facut o casa ca o fuga de Romania - VIDEOreportaj - reteta Paradisului Ciocan. Fa si tu casa ECO din bolovani, chirpici si stuf: Eugen Ciocan a ajuns intr-un capat de lume, sastisit de Bucurestiul care fojgaie de trafic si eclectism. Statea in centru, pe la 1 mai si iata-l autoexilat la marginea orasului. E printre ultimele

Esti lipsit de energie? 6 solutii pentru a-ti recapata vigoarea

Esti lipsit de energie? 6 solutii pentru a-ti recapata vigoarea: Oboseala cronica poate fi cauzata de un numar mare de factori de la cei fizici si psihologici pana la cei emotionali. In vreme ce unii dintre cei contribuie in mod direct asupra oboselii cronice, altii au influenta mai putin evidenta. Prin urmare, este important sa fie studiati acesti factori, mai putin vizibili, astfel incat oboseala cronica sa fie depasita. Ti s-a intamplat vreodata sa... Esti lipsit de energie? 6 solutii pentru a-ti recapata vigoarea, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

A venit gerul! Temperaturi de minus 14 grade in aceasta dimineata

A venit gerul! Temperaturi de minus 14 grade in aceasta dimineata: Zi geroasa, marti dimineata, cu temperaturi care au coborât pâna la minus 14 grade si cu valori negative chiar si în Capitala. Cele mai mici temperaturi se înregistrau la ora 7 dimineata la Vf. Omu, minus 14 grade si la Bâlea Lac, minus 10 grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. De asemenea, minus 10 grade erau marti dimineata la Tarcu,... A venit gerul! Temperaturi de minus 14 grade in aceasta dimineata, stiri economie de azi - ziaresireviste.ro

Minivacantele de Sarbatori: Inca trei weekend-uri prelungite, de Craciun, Revelion si Ziua Nationala

Minivacantele de Sarbatori: Inca trei weekend-uri prelungite, de Craciun, Revelion si Ziua Nationala: Unii dintre angajatii români vor avea, la sfârsitul acestui an, înca doua weekend-uri prelungite. Este vorba despre minivacantele de Craciun si Revelion. ZILE LIBERE 2017. Unii dintre angajatii români vor avea, la sfârsitul acestui an, înca doua weekend-uri prelungite. Este vorba despre minivacantele de Craciun si Revelion. 25 decembrie pica în... Minivacantele de Sarbatori: Inca trei weekend-uri prelungite, de Craciun, Revelion si Ziua Nationala , stiri social de azi - ziaresireviste.ro

Legea Apelor, modificata dupa reportajele Romania, te iubesc! despre microhidrocentrale

Legea Apelor, modificata dupa reportajele Romania, te iubesc! despre microhidrocentrale: La presiunea Comisiei Europene, Guvernul României a modificat Legea Apelor, astfel ca, teoretic, nu mai sunt permise amenajari pe cursurile neafectate.         spaceplay / pause   qunload |... Legea Apelor, modificata dupa reportajele Romania, te iubesc! despre microhidrocentrale, stiri social de azi - ziaresireviste.ro

Punem pariu ca nu stiai ca faci gresit! Iata cum sa folosesti corect aceste obiecte

Punem pariu ca nu stiai ca faci gresit! Iata cum sa folosesti corect aceste obiecte: Sunt o multime de lucruri in viata care iti produc neplaceri. Dar multe dintre acestea apar tocmai din vina noastra. Vei fi surprins sa afli cate lucruri faceai gresit pana acum. Sunt o multime de lucruri in viata care iti produc neplaceri. Dar multe dintre acestea apar tocmai din vina noastra. Vei fi surprins sa afli cate lucruri faceai gresit pana acum. Iata cum sa folosesti corect... Punem pariu ca nu stiai ca faci gresit! Iata cum sa folosesti corect aceste obiecte, stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

Invata sa citesti oamenii

Invata sa citesti oamenii: De multe ori, la primele întâlniri sau la interviul pentru un job, oamenii se folosesc de mastile sociale pentru a ascunde adevarata lor natura. La o privire mai atenta,  îti poti da seama de anumite trasaturi de caracter ale celui din fata ta sau daca este ceea ce pretinde a fi. De aceea, tehnicile care te pot ajuta sa citesti fizionomia  si sa interpretezi... Invata sa citesti oamenii, stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

Lucruri pe care ar trebui sa le cureti in casa, dar uiti de cele mai multe ori

Lucruri pe care ar trebui sa le cureti in casa, dar uiti de cele mai multe ori: Cand vine vorba de curatenie sunt foarte multe detalii pe care le aveti zilnic in vedere, dar de cele mai multe ori sunt multe altele de care uitati, fara nici macar sa va dati seama de existenta lor. Din pacate, de cele mai multe ori acestea nu sunt simple greseli care trebuie trecute cu vederea. Daca tot sunt ignorate in timp, va pot pune sanatatea dumneavoastra si a familiei in... Lucruri pe care ar trebui sa le cureti in casa, dar uiti de cele mai multe ori , stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

7 obiceiuri ale oamenilor ce au in permanenta casa curata

7 obiceiuri ale oamenilor ce au in permanenta casa curata: O casa curata si ordonata este visul oricarei persoane insa putini sunt cei care reusesc sa se laude cu o casa curata in permanenta. Aceste persoane au obiceiuri pe care le repsecta cu sfiintenie si de la care nu se abat sub nicio forma. Iata 7 dintre secretele acestora, pe care si tu le poti respecta. 1. Aeriseste zilnic Nu uita sa aerisesti casa in fiecare zi. Ideal este sa faci... 7 obiceiuri ale oamenilor ce au in permanenta casa curata, stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

GAUDEAMUS 2017: Cel mai mare targ de carte incepe astazi, la Romexpo

GAUDEAMUS 2017: Cel mai mare targ de carte incepe astazi, la Romexpo: Târgul International Gaudeamus 2017 – Carte de Învatatura, al carei invitat de onoare este Uniunea Europeana, prin Reprezentanta Comisiei Europene în România, se deschide astazi, la ora 12.00, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti si va dura pâna pe 26 noiembrie. Târgul International Gaudeamus 2017 – Carte de Învatatura se va... GAUDEAMUS 2017: Cel mai mare targ de carte incepe astazi, la Romexpo, stiri economie de azi - ziaresireviste.ro

A V-a editie a Simpozionului International GEOMAT va debuta joi la Iasi

A V-a editie a Simpozionului International GEOMAT va debuta joi la Iasi: Joi, 23 noiembrie 2017, începând cu ora 10:00, la Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului (FHGIM) din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, va avea loc cea de-a V-a editie a Simpozionului International GEOMAT. Si în acest an, organizatorii propun o tema de interes pentru comunitatea geodezilor: tehnologiile moderne de... A V-a editie a Simpozionului International GEOMAT va debuta joi la Iasi , stiri stiri locale de azi - ziaresireviste.ro

Mame adolescente. Staruri care au cunoscut maternitatea cand erau doar niste copile

Mame adolescente. Staruri care au cunoscut maternitatea cand erau doar niste copile: Fie ca si-au dorit în mod special sau s-a întâmplat pur si simplu sa aiba parte de surpriza vietii lor, aceste vedete au devenit mame la o vârsta foarte frageda. Iata care au fost circumstantele în care s-a întâmplat una ca asta! Solange Sora lui Beyonce a fost precoce nu numai pe plan muzical, ci si în viata personala, ea... Mame adolescente. Staruri care au cunoscut maternitatea cand erau doar niste copile, stiri showbiz de azi - ziaresireviste.ro

Apa poate reduce riscul unei infectii a tractului urinar

Apa poate reduce riscul unei infectii a tractului urinar: Cercetatorii spun ca femeile pot reduce riscul unei infectii a tractului urinar daca se hidrateaza bine pe parcursul zilei. Chiar asa sa fie? Cercetatorii spun ca femeile îsi pot reduce riscul de a contracta infectii ale tractului urinar în cazul în care acestia sugereaza 1,5 litri de apa pe zi. Potrivit studiului prezentat la IDWeek 2017, femeile care beau în... Apa poate reduce riscul unei infectii a tractului urinar, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Fructele de soc te ajuta sa previi cancerul

Fructele de soc te ajuta sa previi cancerul: Fructele de soc au o multime de proprietati terapeutice, cunoscute înca din Antichitate. Printre cele mai cunoscute se numara prevenirea cancerului, întarirea sistemului imunitar, si protejarea sanatatii inimii.  Surse de antioxidanti Studiile au aratat ca boabele de soc au un nivel ridicat al antioxidantilor, care ajuta organismul sa lupte împotriva radicalilor... Fructele de soc te ajuta sa previi cancerul, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Efectele pozitive ale consumului de ceai negru

Efectele pozitive ale consumului de ceai negru: Baut zilnic, ceaiul negru îti vei pastra o silueta de invidiat, deoarece ajuta la stimularea digestiei si intensificarea arderilor corporale. O ceasca de ceai negru poate înlocui cu brio ceasca de cafea dimineata. Ceaiul negru daca alegi sa îl consumi fara zahar si fara lapte poate fi o bautura constanta în viata ta, care îti va ajuta organismul. Plin de... Efectele pozitive ale consumului de ceai negru, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Motive pentru care trebuie sa bei ulei de masline pe stomacul gol

Motive pentru care trebuie sa bei ulei de masline pe stomacul gol: Uleiul de masline contine o multime de macronutrienti, acizi grasi si vitamine. Este un produs foarte valoros pentru sanatatea noastra. Noi am facut o lista cu cele mai persuasive motive pentru a bea ulei de masline. Luati o lingura pe stomacul gol. 1. Pentru a vindeca colonul Uleiul de masline protejeaza celulele de deteriorarea care duce la cancer. De asemenea, imbunatateste... Motive pentru care trebuie sa bei ulei de masline pe stomacul gol, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Elevii bucuresteni se vor implica in actiuni civice: se infiinteaza Primaria Copiilor

Elevii bucuresteni se vor implica in actiuni civice: se infiinteaza Primaria Copiilor: Elevii bucuresteni ar urma sa se implice în actiuni civice daca municipalitatea va înfiinta Primaria Copiilor, proiect care va fi discutat în sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Un proiect ce are drept scop implicarea elevilor în actiuni civice si într-un proces democratic va fi discutat în sedinta de miercuri a... Elevii bucuresteni se vor implica in actiuni civice: se infiinteaza Primaria Copiilor, stiri stiri locale de azi - ziaresireviste.ro

Dezvaluiri despre fetita adoptata de Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Cine i-a ajutat sa o infieze

Dezvaluiri despre fetita adoptata de Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Cine i-a ajutat sa o infieze: Dragos Bucur si Dana Nalbaru au adoptat recent o fetita. Cei doi au venit la premiera filmului 'Hawaii' în formula de cinci, iar toti cei prezenti au fost surpinsi sa o vada, pentru prima data, pe fetita adoptata de vedete. Dragos si Dana au trecut prin momente dificile pâna au reusit sa devina parintii oficiali ai fetitei. Dragos Bucur si Dana Nalbaru îsi... Dezvaluiri despre fetita adoptata de Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Cine i-a ajutat sa o infieze, stiri showbiz de azi - ziaresireviste.ro

Traditii de Sfantul Andrei! Cum se pune graul la incoltit si cum se ingrijeste

Traditii de Sfantul Andrei! Cum se pune graul la incoltit si cum se ingrijeste: In fiecare an, pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei. Traditia spune ca in aceasta zi se pune garul la incoltit. Potrivit traditiilor din popor, fiecare membru al familiei, trebuie sa puna grau la incoltit intr-un vas diferit, in dimineata de Sfantul Andrei. Apoi, fiecare membru trebuie sa aiba grija graul pe care l-a plantat. In ziua de Anul Nou, in functie de cum a... Traditii de Sfantul Andrei! Cum se pune graul la incoltit si cum se ingrijeste, stiri social de azi - ziaresireviste.ro

Cum sa faci curatenie in baie. Cele mai rapide si eficiente trucuri

Cum sa faci curatenie in baie. Cele mai rapide si eficiente trucuri: Baia nu este cel mai curat loc din casa, dar – cu siguranta – locul pe care trebuie sa-l cureti cel mai des. Iata cum sa faci curatenie in baie, rapid si eficient. Chiuveta Chiuveta se murdareste foarte usor. Pot ramane pe ea resturi de la pasta de dinti, produsele de hairstyling, machiaj etc. O poti face ca noua cu produsele de curatare care contin clor, insa poti... Cum sa faci curatenie in baie. Cele mai rapide si eficiente trucuri, stiri utile de azi - ziaresireviste.ro

vizita la 1 hotel deosebit unde se organizeaza si evenimente

Bucuresti - Vizita la Hotel Grand Boulevard

bancurile saptamanii

Speranțele sunt ca pastele. 
Tot timpul îți faci prea multe.

Vorbesc atât de prost engleza, că dacă-mi comand o bere nu știu exact ce voi primi: o pasăre, un urs sau o barbă...

O prietena s-a suparat pe mine pentru o gluma tampita. 
Dar asa mi-a venit, mi s-a parut amuzanta. Ea mi-a scris: 
”In sfarsit am ajuns acasa! Din pacate, mi-a murit un peste.” 
Eu i-am raspuns: 
”Imi pare rau sa aud asta. Ce sa zic... Incearca sa lucrezi o perioada pe cont propriu...”

Niciodată să nu mergi la LIDL cu amanta...au sloganul ăla "Meriți să fii surprins!".
 
 
Doi tipi chercheliti la un zaibar intr-un local, incep a povesti despre sotii.
Intreaba unul:
- Ba tu cand te-ai insurat nevasta-ta a fost fecioara?
- Celalalt raspunde:
- Nu varsator.

I: Cum poti rani un barbat doar din cuvinte?
R: Ii dai cu dictionarul in cap.


Un scotian se duce la doctor care-i recomanda sa se lase de bautura. 
Suparat, pacientul se pregateste sa plce, cand medicul ii atrage atentia ca nu a platit consultatia.
- Nu este cazul. Nu am de gand sa va urmez sfatul, raspunde scotianul.

Soția ideală trebuie să arate în așa fel, cât să creadă toți că e amanta.
 
Azi-noapte am visat că tăiam lemne.
Noroc că m-a trezit ceasul...altfel le și stivuiam.

Cu tine, nu pot fi altfel decât romantic. Îți plac stelele?
- Da.
- Perfect, știu eu un hotel care are 4.
 
Ea: - Iubi, am făcut un lucru foarte urât.
El: - Știu, dar totuși e copilul nostru.

– Mi-am înscris soţia la karate.
– Şi?
– Am învăţat să dau cu aspiratorul, să gătesc, iar la spălat rufe sunt în extaz!
 
El și ea, în pat...
- Iubito, din ce îți fac ce îți place cel mai mult?
- Cafeaua!

Claustrofobia (teama de spațiile închise), în viziunea fetelor:
“Mă îndrept către cofetăria unde se vând amandine...și mă tem să nu fie închis!!

Tot văd la televizor reclame la detergenți care curăță petele de sânge. 
Când ți-ai pătat tricoul cu sânge, nu cred că spalarea lui e prima ta problemă.

O blondă a căzut de la etajul zece. 
După un timp a căzut şi un smoc de păr.
Folosea o loţiune care întârzia căderea părului.
 
 
Am încetat să mă mai lupt cu demonii din interiorul meu.
Suntem de aceeaşi parte acum...

Viclenia femeilor nu are limite. 
Deseori se întâmplă să faci cunoştinţă cu o femeie şi să te trezeşti cu alta!

Un bărbat căsătorit şi cu trei copiii, are o aventură de o noapte cu o vecină de scară.
După nouă luni aceasta dă naştere unui copil şi vine la uşa bărbatului să-i spună că este tatăl copilului. 
Binenţeles cea mai vehementă este soţia bărbatului:
- Cum ai putut să faci aşa ceva, cu trei copiii şi o nevastă iubitoare?
- Iubita mea dar îţi jur că nu e copilul meu, sunt gata să fac chiar şi testul de paternitate !
Zis şi făcut. După efectuarea testului a ieşit următorul rezultat: bărbatul a fost întotdeauna steril.

Un invatator,a dat ca tema de clasa copiilor sa scrie o compunere cu titlul:"Ce am facut in fiecare zi din saptamana ce a trecut?"
Bulisor a scris astfel:
"Duminica,tata a fost la vanatoare si a impuscat o caprioara.Din ea am mancat cu totii luni,marti,miercuri,joi,vineri si sambata."
 
Un polițist încearcă să oprească un automobil.
 Ignorând semnalele, mașina își continuă drumul, așa că polițistul trage un foc și îl rănește pe șofer. După încă o  împușcătură, îl rănește și pe pasagerul din dreapta. Apropiindu-se de  automobilul oprit, el strigă:- Bine că te-ai oprit! A treia oară nu mai trăgeam în aer
 
.  * Judecătorul: - Ioane, te găsesc vinovat de crimă. Ți-ai ucis soția când ai prins-o în pat cu un vecin. Am totuși o întrebare pentru tine: de ce pe ea și nu 
 pe ticălosul de vecin?
>- Păi, domnule judecător, mai bine omor o femeie o singură dată decât săptămânal câte un bărbat.
 
* Prețul noului iPhone e foarte avantajos: deși are două camere, costă doar cât o garsonieră.
 
  * - Tati, pâinea s-a făcut verde!
>- Las-o pentru mami, că ea e vegetariană..
 
* - Cum se bea vinul roșu?
- În pielea goală, că pătează!
> 
 
 
 
 

Dupa clonarea cu succes a unui caine in 2005, alti trei i-au calcat pe urme

Dupa clonarea cu succes a unui caine in 2005, alti trei i-au calcat pe urme: Snuppy a fost primul caine clonat din lume. Nascut in 2005, catelul a fost o minune stiintifica si a ocupat un loc chiar pe coperta revistei TIME. Si, desi a murit in urma cu doi ani, a lasat o

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini