Postări

Se afișează postări din decembrie 8, 2017

orasul de poveste

"동숙엄마! 사료 든 봉지 물고 어디가요?"

Imagine

info Arcen

Arad: Retro IT - expoziție de tehnică veche de calcul, deschisă din acest weekend – AGERPRES

Arad: Retro IT - expoziție de tehnică veche de calcul, deschisă din acest weekend – AGERPRES: Centrul Municipal de Cultură (CMC), în parteneriat cu Retro IT Arad, deschide o expoziție de tehnică veche de calcul în clădirea Preparandiei din municipiul Arad, potrivit directorului adjunct al CMC Arad, Ramona Crețu.

Video Muzeul Motocicletei

Video 25 de ani de la primul SMS

dincolo de politica primeaza gestul si faptul ca a mai determinat alte persoane sa contribuie

Video Din suflet, de sărbători

Mărțișorul a intrat pe lista Patrimoniului imaterial UNESCO

8 decembrie, Ziua Constituţiei. Care este istoria legii fundamentale a României

Video Moș Crăciun 4X4

Fericiri in Romania. Ori, reteta Liiceanu / Ori, teleleu ca Bumbut

Fericiri in Romania. Ori, reteta Liiceanu / Ori, teleleu ca Bumbut: Incep targurile de Craciun, din Bucuresti pana-n Sibiu. Vor fi si iarmaroace zen, cu donatii de haine pentru nevoiasi. Mergi la teatru si la concerte, dar si-n excursii in Piatra Craiului cu

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale) – AGERPRES

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale) – AGERPRES: Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19.00, Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, susține la Sala Radio un concert de colinde de Crăciun din toate colțurile lumii.

Scena Nașterii Domnului și un brad de Crăciun de 28 de metri înălțime, inaugurate în Piața Sf. Petru din Roma – AGERPRES

Scena Nașterii Domnului și un brad de Crăciun de 28 de metri înălțime, inaugurate în Piața Sf. Petru din Roma – AGERPRES: Scena Nașterii Domnului, având ca temă caritatea și mila, și un brad de Crăciun de 28 de metri înălțime din Polonia au fost inaugurate joi seara în Piața San Pietro din Roma, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de Crăciun, informează AFP.

Un dinozaur unic, ce semăna cu 'o combinație între un Velociraptor și o gâscă', a fost descris de cercetători (studiu) – AGERPRES

Un dinozaur unic, ce semăna cu 'o combinație între un Velociraptor și o gâscă', a fost descris de cercetători (studiu) – AGERPRES: Un dinozaur care avea un aspect ieșit din comun, de mărimea unui curcan, cu gât de lebădă, membre superioare similare înotătoarelor, picioare lungi și dinți ascuțiți ca acele, popula acum circa 75 de milioane de ani râurile și lacurile din zona Mongoliei de astăzi ducând un stil de viață amfibiu unic, informează Reuters.

Târgul tradițional german de Crăciun se deschide vineri în Capitală – AGERPRES

Târgul tradițional german de Crăciun se deschide vineri în Capitală – AGERPRES: Ediția din acest an a Târgului tradițional german de Crăciun se va desfășura vineri, între orele 16,00 - 20,00, în parcarea Ambasadei Germaniei la București, se arată într-un comunicat al reprezentanței diplomatice transmis AGERPRES.

Festivalul Brazilor de Crăciun: 670.000 de euro strânși; creația CRESC Studio & Teilor - 100.000 de euro – AGERPRES

Festivalul Brazilor de Crăciun: 670.000 de euro strânși; creația CRESC Studio & Teilor - 100.000 de euro – AGERPRES: Ediția din 2017 a Festivalului Brazilor de Crăciun, organizată de Salvați Copiii România, a adunat 670.000 de euro în urma licitației care a avut loc joi, cea mai mare sumă strânsă până în prezent în cadrul unei singure ediții.

Noul Mers al Trenurilor 2017 - 2018 intră în vigoare din 9/10 decembrie – AGERPRES

Noul Mers al Trenurilor 2017 - 2018 intră în vigoare din 9/10 decembrie – AGERPRES: Noul Mers al Trenurilor 2017 - 2018 va intra în vigoare începând cu 9/10 decembrie și va fi valabil până la data de 8 decembrie 2018, informează, vineri, CFR Călători.

3 cadouri potrivite de Crăciun pentru iubită, mamă și colega ta de muncă – AGERPRES

3 cadouri potrivite de Crăciun pentru iubită, mamă și colega ta de muncă – AGERPRES: Încă puțin până la Crăciun, de aceea trebuie să ai un plan bine pus la punct în ceea ce privește lista de cadouri din acest an. Cum persoanele cărora trebuie să le cumperi cadou nu sunt chiar puține, iar inspirația se poate lăsa de multe ori așteptată, te vom ajuta astăzi cu 3 idei de cadou potrivite.

EVENIMENTE DE FINAL DE SAPTAMANA

CARITABILE

Azi -vineri La Ambasada Germaniei - orele 16-20 (cf. Agerpres)
VHH LA OPEN PUB - SAMBATA
CLOU BOUTIQUE - IARMAROC -DUMINICA
IWA - ROMEXPO- DUMINICA

Altele
V for Craciun la Grand Hotel Boulevard (S+D)
DICHISAR by Breslo in Timpuri Noi Imact Hub nou
Targul de Craciun by CreaArt in piata Constitutieidetalii pe FB si in postarile anterioare dedicate