luni, 29 ianuarie 2018

ATENTIONARE PRIMITA

CATRE CODUCERILE
 
POLITIEI CAPITALEI si
RATB
 
Stimati Domni ,
Astazi 18.01.2018 la ora 17.00 si cateva minute, pe directia statia Piata Domenii si statia Manastirea Casin, pe linia 282 au aparut 2 persoane ( fdubioase ) purtand vestele " Control " ale RATB au solicitat si luat 200 de lei de la 4 tineri f civilizati provinciali invocand ca acestia nu au taxat cartelele, desi ei au explicat corect pasii cum au achitat taxele de transport fara ca ei sa poata sa vada ce verificare s-a facut in realitate, fara sa se legitimeze si fara a activa ipodurile specifice cunoscute ale controlorilor RATB, dupa care le-au inmanat un soi de carte de vizita care pe o parte avea inscriptionarea in culoare rosie " Suprataxa ", iar pe celalalta parte complet alba fara nici un insemn sau stampila clara de document oficial RATB, unul dintre cei 2 a scris de mana cu pixul cateva randuri fara vreun efect legal. Dupa care au zbughit-o imediat afara din autobuz. Banuiesc ca cei 2, in realitate nu au controlat cartelele, ci au invocat amenzile contand pe tupeul lor, iuteala lor de mana si pe buna credinta a celor 4 tineri care se vedea clar ca folosesc prima data cartele RATB in Bucuresti. Bineinteles ca nici nu i-au legitimat pe cei 4 asa cum obisnuiesc controlorii RATB.

Fata de acestea va rugam, va solicitam, aveti obligatia a considera acest gen nou de actiune si cel putin sa il promovati prin afise in autobuze, impreuna cu metoda de control si amendare legale aplicate de RATB, asa cum aveti si acele afise pe spatele cabinelor soferilor de prevenire a diferitelor metode de furt la domiciliu.

Daca cei 2 au fost salariati ai RATB, desi, repet, nu au avut legitimatiile si nu au legitimat niciun calator asa cum am vazut de ani buni ca fac controlorii legali RATB, atunci conducerea RATB ii poate identifica, pedepsi si preda politiei. Daca insa cei 2 au fost talhari rutieri, atunci se cuvine informarea publicului calator chiar si prin mijloacele media, presa, retele de soclializare si TV.
!! SA NU EXCLUDETI CA, O INTERVENTIE CIVILIZATA DIN PARTEA ORICAREI PERSOANE VIGILENTE FARA APARARE IN AUTOBUZ POATE AVEA CONSECINTA MAI GRAVA, RANIREA SAU CHIAR MAI MULT, A CELUI CARE OBSERVA TALHARIA FARA INSA A AVEA VREUN SPRIJIN IN AUTOBUZ SAU LA COBORARE....... avem nevoie de o reala "siguranta si incredere" !

Desi media prezinta o aglomerare de probleme in cadrul politiei, am speranta si convingerea ca la nivel operativ se vor lua masurile cuvenite pentru rezolvare. Exista insa si sansa de identificare a acestor persoane daca sunt intradevar talhari rutieri. Chiar daca este mai dificila o astfel de actiune, se pot plasa pe cateva trasee politisiti  in civil sau persoane indrituite de RATB tot in civil, pentru a identifica, retine si preda politiei astfel de persoane.
Daca insa problema sezizata nu va fi considerata urgent, va continua acest gen de infractiune si se va extinde periculos.

Cu stima, Valentin Maracinescu
in prezent pensionar

Dichisar 24-25.02.

2xExpozanti, 2xCreativitate, 2x Fun, Food & Sisterhood
 
Dragi iubitori si creatori de frumos,
2017 a fost un an important pentru dragul nostru #Dichisar. Am sarbatorit impreuna 10 editii, ne-am adunat in Cluj de Craciun si am crescut mai repede decat am facut-o vreodata pana acum.
Ne simtim norocosi si foarte bucurosi sa incepem si anul acesta tot cu un vis implinit: editia de Martisor 2018 va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare targ de design & handmade din Bucuresti!
Pe 24-25 februarie ne vedem din nou la Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi, de data aceasta in spatiul extins, dublu fata de pana acum. Ne asteapta toti creatorii pe care am ajuns deja sa ii iubim, impreuna cu peste 40 de prieteni noi pe care abia asteptam sa ii cunoastem.
Veniti cu prietenii!
24-25 februarie  |  Eveniment Facebook 

bazar de Dragobete si Martisor la Serendipity in 17.02.

 Incepem inscrierea expozantilor pentru Bazarul de Dragobete si Martisor, ce va avea loc la Serendipity Bistro, sambata, 17 februarie intre orele 11:00 – 20:00.

Legenda spune ca Martisor, baiatul Primaverii, era un flacau tare mandru si chipes de felul lui. In fiecare an de ziua lui era curtat de toate fetele din regat, care se ingramadeau care mai de care sa ii ofere martisoare. Insa Martisor nutrea o dragoste sincera pentru fata Imparatului Iernii, Dragobela si in fiecare an se tot gandea cum ar putea sa faca o minune sa fie ziua lui de nastere inainte de ziua ei si sa ii ofere in dar un martisor special.

Eii, dragii Mosului, pentru asta ne dam noi intalnire pe 17 februarie, in casa Serendipity, sa ne pregatim din timp pentru ziua celor doi indragostiti si sarbatorim impreuna ziua iubirii si venirea primaverii.

Vom selecta pentru acest bazar artisti creativi si originali ce creaza obiecte lucrate manual si nu numai – de la podoabe, accesorii, decoratiuni, martisoare, pana la dulciuri, carti, accesorii vestimentare si tot ce-i mai frumos de daruit si primit. :)

Acceptarea expozantilor va tine cont de ordinea numerelor de pe tricou, adica ordinea inscrierilor, in limita spatiului existent. :)

Inscrierile se fac pana pe data de 28 ianuarie!

Va asteptam cu drag, cu martisoare si iubire!

Mai multe detalii pe adresa de email: events@serendipity-tea.ro , la nr de telefon 0747 079 666 si prin mesaj privat facebook.

citate intelepte

Japonezerii...


 - Un obiect în plus e o grijă în plus.

 - Fără oameni simpli nu există oameni mari.
 
 - Memorează atât recunoștința cât și supărarea.
 
 - Nu s-a întâmplat vreodată ca cineva, în pielea goală, să piardă ceva.
 
 - Când puterea are dreptate, dreptatea n-are putere.
 
 - Fă ce poți, iar ceea ce nu poți, lasă în voia soartei.
 
 - Dacă întrebi - ți-e rușine un minut, iar dacă nu știi - ți-e rușine toată viața.
 
 - Când vine nenorocirea, bizuie-te doar pe tine.
 
 - După ce te-ai gândit bine - hotărăște, iar după ce ai hotărât - nu te mai gândi.
 
 - Nu există dușman mai periculos decât prostul.
 
 - Nu-l reține pe cel ce pleacă și nu-l alunga pe cel ce vine.
 
 - Cazi de 7 ori și ridică-te de 8 ori.
 
 - În casa în care oamenii râd, vine fericirea.
 
 - Dacă o problemă poate fi rezolvată, atunci nu trebuie să-ți faci griji.
 
   Dacă problema nu are soluții, e inutil să-ți faci griji.
 
 - Omul rău încearcă să se justifice, omul bun – să-și îndrepte greșeala.
 
 - Fii învățătorul inimii tale – nu-i permite inimii să devină învățătorul tău.
 
 - Repede înseamnă încet, dar fără întreruperi.
 
 - Negustorul înțelept nu-și scoate chiar la început toată marfa.
 
 - Uneori o clipă e mai de preț ca o comoară.
 
 - Fii precaut cu cel ce tace.

citat

Clar-viziune


"Trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor, domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.
Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.
Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ingnoranţi ce se află.
Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.”
 
Părintele Nicolae Steinhardt - Paris 1937

Video Câine polițist

Video Câine polițist

Video Poveste de Crăciun

Video Poveste de Crăciun

Ce își dorește Pixie, cățelușa adoptată de Ambasada Suediei la București, de la anul 2018

Ce își dorește Pixie, cățelușa adoptată de Ambasada Suediei la București, de la anul 2018

Video Cățelul căruia îi plac călătoriile

Video Cățelul căruia îi plac călătoriile

Video Mașina cu aburi

Video Mașina cu aburi

Video Din inimă, pentru Gheorghe

Video Din inimă, pentru Gheorghe

Video Zimbri în libertate

Video Zimbri în libertate

Video A început Carnavalul de la Veneția

Video A început Carnavalul de la Veneția

29 ianuarie, Ziua Internaţională a Automobilului. De la Motorwagen la maşina autonomă

29 ianuarie, Ziua Internaţională a Automobilului. De la Motorwagen la maşina autonomă

Video Uriașul de zăpadă din Harghita

Video Uriașul de zăpadă din Harghita

Video Cascada în două culori

Video Cascada în două culori

Video Copilăria...o poveste scrisă pentru alții

Video Copilăria...o poveste scrisă pentru alții

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se incalzeste, in cateva zile se vor atinge 16 grade Celsius

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se incalzeste, in cateva zile se vor atinge 16 grade Celsius: Vremea se afla într-un proces de încalzire accentuata în toata tara, iar marti temperaturile pot urca pâna la 14-15 grade în Bucuresti. În sud se vor atinge chiar 16 grade. Duminica, vremea va continua sa se încalzeasca. Cerul va fi variabil, cu înnorari în vestul, centrul si nordul tarii, unde pe arii restrânse, îndeosebi... PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se incalzeste, in cateva zile se vor atinge 16 grade Celsius , stiri economie de azi - ziaresireviste.ro

Ed Sheeran a cumparat toate proprietatile din jurul casei sale

Ed Sheeran a cumparat toate proprietatile din jurul casei sale: În ciuda succesului sau, cântaretul britanic Ed Sheeran a fost mereu apreciat pentru modestia si simplitatea sa. Se pare însa ca mania grandorii a pus stapânire pe artist daca e sa dam crezare informatiilor aparute în cotidianul britanic Daily Mail, care relateaza ca muzicianul ar fi cumparat patru proprietati alaturate locuintei sale, informeaza duminica site-ul... Ed Sheeran a cumparat toate proprietatile din jurul casei sale, stiri showbiz de azi - ziaresireviste.ro

De nerecunoscut. Cum arata actorii din Hobbitul fara costumele, machiajul si efectele speciale din film

De nerecunoscut. Cum arata actorii din Hobbitul fara costumele, machiajul si efectele speciale din film: Echipelele de machiaj, costume si efecte speciale au facut minuni pentru trilogia 'Hobbitul', iar efortul lor a fost recompensat chiar de Academia de Film. Uite cum arata, de fapt, actorii care te-au facut sa crezi in hobbiti, elfi si orci pe marile ecrane: Martin Freeman - Bilbo Richard Armitage - Thorin Lee Pace - Thranduil Cate Blanchett -... De nerecunoscut. Cum arata actorii din Hobbitul fara costumele, machiajul si efectele speciale din film, stiri stiri mondene de azi - ziaresireviste.ro

Slabiciunea musculara. Cele mai bune remedii naturale pentru a o trata

Slabiciunea musculara. Cele mai bune remedii naturale pentru a o trata: Slabiciunea musculara este foarte frecventa. De exemplu, dupa un antrenament intens, muschii devin slabi, dar se recupereaza curând dupa o odihna. Cu toate acestea, daca suferi de slabiciune musculara persistenta, acesta este un semn al unei afectiuni si trebuie sa mergi la medic. În afara de slabiciunea musculara, poti avea, de asemenea, simptome cum ar fi senzatiile de arsura... Slabiciunea musculara. Cele mai bune remedii naturale pentru a o trata, stiri sanatate de azi - ziaresireviste.ro

Bruno Mars a castigat sase premii Grammy. Rapperul Jay-Z a ramas cu buza umflata

Bruno Mars a castigat sase premii Grammy. Rapperul Jay-Z a ramas cu buza umflata: Bruno Mars a câstigat principalul premiu al celei de-a 60-a editii a Premiilor Grammy, duminica seara la New York, refuzându-le rapperilor Kendrick Lamar si Jay-Z onoarea de a deveni primii artisti hip-hop care sa câstige, dupa 14 ani, categoria Albumul anului. Bruno Mars a câstigat sase premii Grammy, printre care si cel pentru piesa anului, cu hitul sau... Bruno Mars a castigat sase premii Grammy. Rapperul Jay-Z a ramas cu buza umflata, stiri stiri mondene de azi - ziaresireviste.ro

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini