luni, 21 mai 2018

Un câine stă nedezlipit de mormântul stăpânului său, un preot din Alexandria

Un câine stă nedezlipit de mormântul stăpânului său, un preot din Alexandria: Un câine stă nedezlipit de câteva zile de mormântul fostului său stăpân, un preot din Alexandria care a murit pe 16 mai.
 
Preotul Niculae Bonaș a murit în urmă cu câteva zile și a ...

S.O.S. de pe hotnews

URGENT Anunt umanitar pentru Murariu George Madalin
George Madalin Murariu are 24 de ani si este student merituos la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. La sfarsitul lunii martie 2018, in timpul ultimului viscol din acest an, a suferit un accident de masina soldat cu politraumatism cranian. A fost adus inconstient la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti unde a fost in coma pentru cateva saptamani.

Din fericire, doctorii au reusit sa-l readuca la viata, pacientul a iesit din coma si urmeaza drumul anevoios si costisitor al recuperarii. Posibilitatile materiale ale familiei sunt foarte limitate si este necesar sprijin financiar.

Va rugam sa ne ajutati cu donatii in contul RO55 BTRL RONC RT03 8370 3701 deschis la Banca Transilvania, pe numele mamei sale, Murariu Rodica.

Utile: Berea fara alcool. Cum se face si cat de sanatoasa este; Cum stergi ce-ai facut pe Google, in cativa pasi simpli; Cum iti dai seama ca ai un copil supradotat

Utile: Berea fara alcool. Cum se face si cat de sanatoasa este; Cum stergi ce-ai facut pe Google, in cativa pasi simpli; Cum iti dai seama ca ai un copil supradotat: Cum stergi istoricul vizionarilor de pe YouTube si il dezactivezi de tot Pentru ca toate clipurile sugerate cu care te confrunti online pleaca de la ceea ce ai vazut in trecut...Cum ferim cainii de

DONEZI CUMPERI SALVEZI HAI LA OPEN PUB TUNARI IN BENEFICIUL BLANOSILOR DE LA VHH CU ROXANA CHIRITA

Prima Duminica din Iunie, este ziua perfecta pentru o reuniune a familiei "Donezi o zi, salvezi o viata!”

Cand: 3 Iunie 2018, orele: 13.00-19.00
Unde: Open Pub (Strada Tunari 65)

Ne dorim ca aceasta editie sa fie plina de caldura, zambete si voie buna. Ne dorim sa va revedem si sa stam de vorba pe terasa, sa povestim si sa ne simtim bine alaturi de prieteni si sa bem impreuna un ceai cu gheata. :)

Scopul principal al evenimentului este de a strange fonduri pentru facturile acumulate pana in acest moment la cabinetul veterinar si care depasesc 8500 RON.

Vom avea la vanzare: carti, hainute, bijuterii si dulciuri :)

Va asteptam cu drag sa ne revedem si sa petrecem o dupa-amiaza minunata!

P.S... nu uitati ca locatia este Pet Friendly si puteti veni cu blanosii!

util

If you're pregnant and a cat owner, friends and family may have advised you to give up your cat due to the risk of toxoplasmosis. It's not true! Watch our latest vid for the facts on cats and toxo. More advice:

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini